Samsung Galaxy SII Jelly Bean in poraba baterije
Pred kratkim se je posodobil sistem tudi nam, ki smo na Mobitelu. Po posodobitvi pa se je začela tudi enormna poraba baterije tudi, ko je telefon v mirovanju in podatkovna povezava ni vključena. Baterija praktično ne zdrži niti en dan in če pogledam največje porabnike, izpiše da je to multimedijski strežnik. Ker česa podobnega med aplikacijami nisem našel, mi ni preostalo drugega kot da grem od ene do druge in vsako posebej zaustavljam. V tem primeru mi je po testiranju in občajni uporabi zdržala baterija tudi cel teden. Vendar pa se stvar ponovno zažene takoj, ko se vklopi podatkovna ali Wifi.
Mi lahko kdo pove kaj konkretno bi v takem primeru bilo potrebno izklopiti, ker odpirat aplikacije v nastavitvah eno za drugo ter jih tam posebej izklapljati, je precej zamudna stvar?
Horale,
CIA/PRISM programček že špijunira ! 😀
Glede WiFi-ja bi telefon dali preprosto v kakšno kovinsko škatlico od bonbonov, pa bi videli (princip Faraday-eve kletke). Škatlico pa ozemljite.
Ja a se ne da narediti nek “personaliziran profil” nastavitev aplikacij, pod katerega bi shranili vse tole Vaše “ročno igračkanje” in bi ga potem pač, ko bi mobija prižgali (in bi bilo vse tako pred nastavitvami) preprosto našli tale profil (kje) in ga aktivirali in bi tako vse nastavitve prišle v veljavo. Se kaj takega da ?
Forum je zaprt za komentiranje.