Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija SAMSUNG GALAXY S – ima/pozna kdo?

SAMSUNG GALAXY S – ima/pozna kdo?

Ima kdo Samsung Galaxy S (ali tudi kak drug Samsung Galaxy) in kako ste zadovoljni z njim?

imela bi ga predvsme za brskanje po internetu (predvsem e-pošta, googlov iskalnik in FB) – a vse to ok deluje na njem?

Hvala!!

p.s. Primož, prosim ne umikaj teme prehitro na Rač. forum, ker bi rada najprej mnenja od tukaj! :)) počakaj vsaj par dni prosim!! Hvala!

Menda je best of the best.

Sem pa ukinila internet, ker…glp…fuuul velik račun sem dobila.

No, na WI-FI, tudi doma, se pa priklapljata po mili volji. Pri nas se visi na facebooku, pa malo morje aplikacij se dol vleče, ker so menda v večini zastonj

no saj jaz bi si vzela tisti paket ko imaš 100 MB prenosa podatkov, to bi menda imela dovolj za preverit pošto, fb… teh 100 MB pa se dobi za 4€/mesečno. Če pa rabim recimo 500MB, pa tudi ni drago, je menda enih 9€, tako da se bolj splača zakupit prenos podatkov, te pride 10x ceneje!

Pa saj imata orto paket, kjer je nekaj prenosa zastonj.

Premajhna sta še, da bi ne mogla živet brez neta. Nižja razreda OŠ.

Ampak ok, nad telefoni sta pa orto navdušena. Jaz imam eno tri leta staro nokio in ju enačita z leseno žlico

“Jaz imam eno tri leta staro nokio in ju enačita z leseno žlico…”

:)))))) ja, tako je to danes… :)))

Tudi jaz jo imam. Meni vse deluje, edino šteka mi pri prejemanju MMSjev pa še nisem uspela ugotoviti zakaj. Imam pa večinoma priključeno na WiFi; po Ljubljani je že ogromno lokalov, ki imajo brezžični internet tako, da se mi avtomatično poveže, ko sem tam. Še en minus vidim v pisanju SMSjev, ki jih res veliko pošljem. Smotana je tista tipkovnica, ni šans, da bi zraven delal še kaj drugega (npr.hodil,gledal TV…) ko pišeš smsje. Sicer je pa res zabavna igračka :))

100 MB imaš za cca 30 min interneta,samo v opozorilo. Zdaj ne vem pri katerem operaterju si, ampak Simobil ima en paket kjer za nekaj manj kot 20 evr imaš neomejen prenos podatkov.

100 MB imaš za cca 30 min interneta,samo v opozorilo. Zdaj ne vem pri katerem operaterju si, ampak Simobil ima en paket kjer za nekaj manj kot 20 evr imaš neomejen prenos podatkov.[/quote]

verjetno je odvisno do tega, kje surfaš? jaz sem zdaj na mojem “primitivnem” mobitelu malo preizkušala internet, sem bila kar dosti gor, pa ker lahko na mobitel portalu psremljam porabo, sem sproti gledala, kdaj gre kolio dol, in sem porabila le enih 7 MB, pa sem v par dneh kar dosti preizkušala, res pa večinoma samo mail, FB in google, ne hodim na tiste velike porabnike kot so youtube, slike, filmi ipd… tako da po mojem ne bi smelo biti 100MB za tako malo časa…?

Tudi jaz imam Galaxya in tudi meni šteka prejemanje MMS-ov. Nimam pojma zakaj, me pa jezi in nikakor ne morem ugotoviti napake.

Galaxya 551 imam zdaj 2 meseca in ne predstavljam si več življenja brez njega :))). Imam polno programov iz marketa, od šoping liste (s skeniranjem izdelkov, ki se avtomatično prilepijo v nakupovalni seznam), gps-a oz. navigacijskega programa na sim kartici (torej ne rabim kurit impulzov), do timerja, ki me spremlja pri treningu teka…. Pri mojem se tipkovnica povleče ob strani ven in tako se da hitro napisat kak sms ali kaj spravit v koledar ali beležko.

Samsung G S je zakon, samo paziti je treba s prenosom podatkov. Cele denve sem poslušal komade na Youtubu in dobil račun 230EUR!

Tako da naj vam bo vsem v OPOZORILO!!!!

oh lepo vas prosim … račun pa res nima nič s aparatom.

galaxyS je dober telefon (če ga dobiš ugodno, ne za polno ceno). Ima “super amoled” ekran, kjer pride do izraza kristalno čista slika napram lcd telefonom. Na njem teče Android 2.2 froyo in obstaja tudi možnost nadgradnje na 2.3 gingerbread. Ni pa nuja. Telefon se da personalizirat s temami. Je lahek, deluje malce plastično napram iPhone in dobro sede v roko. Baterija je ok.
uporabljam ga v službi izključno za razvijanje android aplikacij (brez sim kartice) 🙂

če ga dobiš ugodno go for it, če ga kupuješ po polni ceni razmisli o iphone4.

druga alternativa je pa htc desire dh, a je za moje pojme (roko) malce prevelik.

To pa si čisto sam kriv…tukaj nima prov nič zraven telefon…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close