Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samskost udari na psiho

Samskost udari na psiho

Zakaj pa mene ne omenjaš? Jaz sem tudi vse to in še več od tega.[/quote]

Ja, njega naj se da notri, mene ven.

A res, ti si tudi vse našteto? No vsaj en,ki tudi prizna.

Ja, njega naj se da notri, mene ven.[/quote]

Ti bi se lahko že kar sama ukinila. Zakaj se nočeš?

Ja, njega naj se da notri, mene ven.[/quote]

Ti bi se lahko že kar sama ukinila. Zakaj se nočeš?[/quote]

Ker ni razloga. Tvoji argumenti niso razlog. Lahko pa projeciraš na sebe in te že dons ni več. Ej, komot, imaš moje dovoljenje.

Ti bi se lahko že kar sama ukinila. Zakaj se nočeš?[/quote]

Ker ni razloga. Tvoji argumenti niso razlog. Lahko pa projeciraš na sebe in te že dons ni več. Ej, komot, imaš moje dovoljenje.[/quote]

Ljubim te. Postavi se v vrsto takoj za Margot. Dame imajo namreč prednost.

Starunklja je odprla novo temo pod 100-im nickom in dodala sebe, da ne bi bilo preočitno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jup, ni jo blo težko pogruntat, a ne ? 🙂

Tale straunklja je res zanič ja, še kamuflirat se ne zna………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

hahaha ,ne vem si moški ali ženska,zagotovo pa zdaj vem ,da si ozkogledana oseba,ki se ubada z drugimi.Jaz sem že dogo sama in bom tudi ostala pa ne zato,ker bi sovražila ljudi ampak,ker pač nikoli ne bom našla svojo polovico.Ljudje,ki so sami (ne nujno osamljeni) imajo večji IQ ,kot tisti,ki se kar gnetejo okoli ljudi.Spij raje kavo,preberi kakšno knjigo pa bo dan minil .[/quote]

če je takšno tvoje prepričanje, bo to postalo tudi tvoja realnost.. v bistvu je že..[/quote]
No ja, mogoče pa njena polovica najde njo. Na to se tudi lahko po tihem računa. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je, samskost udari na psiho. Dokler sem imel deklico (6let) sem bil sposoben lezat na plazi do onemoglosti, iti samo do tasce in v kino na pocukran pateticen film, na vecerje in k njenimi prijateljicami. Psiha me je zdelala. Ko sem bil v vezi.
Pa lep pozdrav z indonezije- z otoka sumatra.

Uf, kak dolgčas mora biti na Sumatri, če moraš viset na monu.

Ne samo EB, še Matkič je moj oboževalec.

Uf, kak dolgčas mora biti na Sumatri, če moraš viset na monu.[/quote]

Zna bit, sploh ko se caka na transfer drugam. Nisem pa vedel, da sem edini ki med dopustom namesto da buli v zrak skoci na internet. Wifi je pa skoraj povsod. Bedak babji!

Kako beden dopust mora biti, da moraš viseti na monu in zmerajti ženske z žaljivkami. Mogoče sem bedak babji, samo tako neumna pa nisem, da bi šla na Sumatro zato, da bi tudi tam visela na monu in se prepirala z bedakim, kar ti počneš.

Kako bedno mora bit šele tvoje življenje, ker dejansko visiš na monu 10 ur na dan. Moje življenje ni nič bedno, pač vskočim na vsake toliko. Zakaj ne? Preberem novice, pa se tukaj vskocim. In? Ne poznam cloveka, ki bi bil aktiven 24 ur na dan, razen skele in gf. Hja fovsija ne pozna meja v sloveniji. Pac ste zakompleksane babe. Jbg!

če je takšno tvoje prepričanje, bo to postalo tudi tvoja realnost.. v bistvu je že..[/quote]
No ja, mogoče pa njena polovica najde njo. Na to se tudi lahko po tihem računa. :))[/quote]Dobro jutro Marko.Priznam,da sem pričakovala tvoj komentar,ampak resnici na ljubo,bolje bi bilo ,da bi pustil tipkovnico na miru.Torej osamljene ženske smo lezbike,osamljeni moški pač pedri.Ne bom pisala,kaj si mislim o tebi,dovolj je,da te občasno preberem in vem ,kako daleč seže tvoje razmišljanje.Lepo bodi -vedno sama

No ja, mogoče pa njena polovica najde njo. Na to se tudi lahko po tihem računa. :))[/quote]Dobro jutro Marko.Priznam,da sem pričakovala tvoj komentar,ampak resnici na ljubo,bolje bi bilo ,da bi pustil tipkovnico na miru.Torej osamljene ženske smo lezbike,osamljeni moški pač pedri.Ne bom pisala,kaj si mislim o tebi,dovolj je,da te občasno preberem in vem ,kako daleč seže tvoje razmišljanje.Lepo bodi -vedno sama[/quote]
A vi ste samski ker ste zakompleksani, itd. ali ste zakompleksani, itd, ker ste samski?
Kaj je vzrok in kaj posledica?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja, mogoče pa njena polovica najde njo. Na to se tudi lahko po tihem računa. :))[/quote]Dobro jutro Marko.Priznam,da sem pričakovala tvoj komentar,ampak resnici na ljubo,bolje bi bilo ,da bi pustil tipkovnico na miru.Torej osamljene ženske smo lezbike,osamljeni moški pač pedri.Ne bom pisala,kaj si mislim o tebi,dovolj je,da te občasno preberem in vem ,kako daleč seže tvoje razmišljanje.Lepo bodi -vedno sama[/quote]

Daj še enkrat preberi kaj ti je napisal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobro jutro Marko.Priznam,da sem pričakovala tvoj komentar,ampak resnici na ljubo,bolje bi bilo ,da bi pustil tipkovnico na miru.Torej osamljene ženske smo lezbike,osamljeni moški pač pedri.Ne bom pisala,kaj si mislim o tebi,dovolj je,da te občasno preberem in vem ,kako daleč seže tvoje razmišljanje.Lepo bodi -vedno sama[/quote]
A vi ste samski ker ste zakompleksani, itd. ali ste zakompleksani, itd, ker ste samski?
[/quote]Vzrok- posledica… nima veze, važen je rezultat:-))
Kaj je vzrok in kaj posledica?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem, kje sem pisal o lezbijkah in pedrih. Pa samo en simpl stavek je. Zgleda, da ti res vidiš veliko dlje od mene. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odvisno od karakterja človeka, eni slabše prenašajo samskost, drugi jo bolje, ker si najdemo aktivnosti in se tako zaposlimo. 😉 Je pa res za ene najbolj mučno, ko se soočijo sami s sabo, veliko jih zapade v depresijo, naredijo samomor in takšne bedne stvari. Kar je čisto brezveze. 😉 Poznam nekaj ljudi,ki ne morejo živeti samski, sploh žensk. Raje skačejo iz veze v vezo, kot zajkle.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close