Samski sin 30 let in več
obupana mama, 18.09.2020 ob 18:42
Pozdravljeni, sin je star 31 let in v tem času ni bil niti enkrat v zvezi. Nenehno mu govorim, naj si že kaj najde, je pa res da po 30-em letu ostanejo bolj ali manj taki, ki so z razlogom samski ali pa razni ločenci in podobno. Mož ga ne sili, temveč se samo nasmiha, tako sem sama za vse to. Cela vas nas šimfa, da je homoseksualec. 3 kolegice so mu ponujale svoje hčere, pa si jih še ogledal ni, samo šiht in pa računalnik ter kakšna pijača s prav tako samskimi prijatelji. Kaj naj storim, saj se nam že cela vas posmehuje?
”… 3 kolegice so mu ponujale svoje hčere…”
Pove popolnoma VSE o tebi!!!
Pojdi se zdravit k psihiatru, ker ti sicer ni pomoči!
Nobene ne privlacijo taki petri pani, ujeti v odraslem telesu. Predvidevam, da si niti kave ne zna skuhat, ne zna prizgati pralnega stroja, ne zna jajca sprazit. To pa zato, ker ga mu nikoli ni trebalo, saj je vse opravila mamica in si ga z tem švasala nase! Poznamo take tipe in njihove mamice, ki z sinovi nadomescajo odtujenega moža. Ne naucite otrok samostojnosti, ker je taakoo fajn obcutek, ko je nekdo odvisen od vas, takoo fajn je imeti dojencka nebogljenega vso zivljenje!
Anonimno 9136, 03.10.2021 ob 19:35
Da se ti da napletat skoz ena te isto?
Pa vsi te že poznamo no. Daj si najdi nov forum
Kot mama ti svetujem pusti sinu živet kot želi…Mojemu nisem dovolila starejše ženske, ker je vsa vas o tem govorila je v sebi nosil to trpljenje, ker me ni zadovoljil, ker nisem poslušala in hotela sprejet, da ljubi že leta 15 let starejšo. Si je na mojo željo našel drugo, bil 3 četa nesrečen pa zopet drugo spet nesrečen, ker še danes ljubi starejšo. Zaradi neodobravanj sem zgubila sina, ne želi me pogledati, ne komunicirava že leta, nič ne vem, ker sem preveč drezala vanj. Prav mi je. Pusti ga na miru. Naj živi kot želi, bodi srečna da je ob tebi, ko ga rabiš…Moj ni. Skoraj se je zapil, ker smo mu vsi prepovedovali ljubezen s 15 let starejšo, ki jo ljubi že od malega…
Glede na vaše pisanje, sin verjetno živi doma. Tu ni problem v tem, da je samski, ampak da je pri 30ih še vaš mali sinček. Jaz iskreno takega tipa ne pogledam 2x pa če je noro dober. Zadnje, kar si odrasla ženska želi, je nekdo, ki bo ob najmanjši težavici odjokal v mamici. Pa se 22 stara in ne proti trideset.
Bi rekla, da bo tako tudi ostalo.
Punce ga ne zanimajo kaj dosti, on živi v svojem svetu in tako mu je dobro.
Saj so v vašem sorodstvu sigurno tudi taki, ki so vse življenje ostali samski.Nekateri so malce samotarji in jim to popolnoma ustreza.
Kar ozri se malo naokoli po bivših sošolcih ali nazaj v drugo koleno.
Pa boš videla, da nimajo vsi družine in partnerjev.
Enim pač ni do tega, ali pa ne zmotejo.Življenje kot ga živijo, jim je dovolj.
Mama367, 03.10.2021 ob 19:44
Kot mama ti svetujem pusti sinu živet kot želi…Mojemu nisem dovolila starejše ženske, ker je vsa vas o tem govorila je v sebi nosil to trpljenje, ker me ni zadovoljil, ker nisem poslušala in hotela sprejet, da ljubi že leta 15 let starejšo. Si je na mojo željo našel drugo, bil 3 četa nesrečen pa zopet drugo spet nesrečen, ker še danes ljubi starejšo. Zaradi neodobravanj sem zgubila sina, ne želi me pogledati, ne komunicirava že leta, nič ne vem, ker sem preveč drezala vanj. Prav mi je. Pusti ga na miru. Naj živi kot želi, bodi srečna da je ob tebi, ko ga rabiš…Moj ni. Skoraj se je zapil, ker smo mu vsi prepovedovali ljubezen s 15 let starejšo, ki jo ljubi že od malega…
Če je iskal 15 let starejšo je nezavedno iskal drugo mamo. Jaz bi se na vašem mestu vprašal, kaj sem narobe delal v življenju, da sem tako vzgojil sina oz. verjetno je bil odsoten oče v njegovem življenju. Ali pa beta.
Pravi moški si najde 15 let mlajšo, jo osvoji s šarmom in možatostjo. Brez problemov.
GOODLIFE, 04.10.2021 ob 09:39
Če je iskal 15 let starejšo je nezavedno iskal drugo mamo. Jaz bi se na vašem mestu vprašal, kaj sem narobe delal v življenju, da sem tako vzgojil sina oz. verjetno je bil odsoten oče v njegovem življenju. Ali pa beta.
Pravi moški si najde 15 let mlajšo, jo osvoji s šarmom in možatostjo. Brez problemov.
In potem je star 70…ona pa 55…Lahko bi imela moškega, starega 50…in fit….ima pa starega dedca…
Dokler se nisem skregal iz svojo 10 let starejso sestro, ki mi je dajala potujo toplino ljubezen in ko sem biv v stiski sem se zatekel k njej potem pa tega vec ni bilo svoje mati pa kaj veliko nisem porajtav ker sem fotrou sincek in ne mamin posledicno ker ni bilo nikogar katerega bi lahko imev rad se izpovedav… sem v enem mesecu našel sam punco in sem v vezi ze 1 leto prej pa nisem imel nobene
nevrjamem da je bilo to naklucje
Julij Cezar, 04.10.2021 ob 06:33
saj vsi vemo, da je zgodba izmišljena.
Očtino ne vedo, tukaj ves čas pisarijo cele litanije na teme, kjer se kilometre daleč vidi, da so izmišljene, avtor pa niti ne odgovarja, ampak se hahlja ob bebastih odgovorih. Seveda obstajajo taki primeri, ampak če bi bila zadeva resnična, avtorica ne bi niti približno omenjala, kako jo je sram pred vaščani. to je bilo namerno dodano, da vzbudi pri krettenih take reakcije, kot jih je.
Zbudi se kmetavzarka, 21. stoletje je in ima sin vse pravice bit samski. Niso vec isti casi kot so bli 100 let nazaj. Kaksna mati si, da se tako grdo utikas vanj, sram te je lahko. Se bolj te je lahko sram, da se ti hlacke tresejo pred drugimi kmetavzarji. Prosim vbij si v glavo, da je njegovo privatno zivljenje, njegova stvar. Ti pa se brigaj za svoje intimne odnose stara kavka zahojena.
Forum je zaprt za komentiranje.