samski prijatelji na več tirih
Malo mi je dalo mislit, ko sta mi v kratkem dva sicer samska prijatelja razložila, kako živita. Če skrajša, oba na več tirih. Eden občasno v stikih z bivšo punco, po potrebi in trenutnem navdihu ima v ognju še dve železi. V bistvu pa z nobeno, če sem ga prav razumela, nima resnih namenov.
Drugi podobno. Z eno ravno prekinil, z drugo v strastnem obdobju, z eno nogo pa še pri tretji. Če ga vpraša, je pa uradno še vedno samski.
Noro, ne vem, kaj sicer pričakujejo te ženske od njih. Mogoče celo vsem tako ustreza… Po drugi strani pa stremijo k mirnemu družinskemu življenju. Meni se to že ne zdi prava pot.
Kaj češ; Slovenke res nismo neke strastne ženske, večina nas komaj čaka, da mine in v tem času gledamo v strop. Zato pa imajo fantje po več punc hkrati; če prvi ni do sexa, gre k drugi in tako dalje.
Saj se ženske tega zavedamo, kajne, pa še v redu se nam zdi, da nas skos ne fila s spermo. Ah ti deci, kar naprej bi skakali po nas.
To je tudi res.
Če primerjam s tistimi iz Rusije ali Ukrajine, ste kot noč in dan.
Veliko bolj zavrte in čustveno nedostopne….Mogoče ima pri nas RKC večji vpliv, kot pa tam…
Seveda pa to ne velja za vse…Tako je, če gledam povprečje. 🙂
Vsak pač obsedi tam, kjer čuti največ miru in kjer mu je najlažje.
Kdor ne zmore ustvariti zadovoljnega družinskega življenja, mu je ta varianta še najbolj ugodna.
Seveda to ne pomeni, da ne stremijo ali si ne želijo družine. A družina s sabo prinese več obveznosti, pa odgovornosti, pa več prilagajanja, pa sprejemanja…….
Ja, eksotične plesalke ne moreš primerjati s Slovenko, precej bolj dostopne… :D[/quote]
Hahaha … verjetno sta slišala tako aaaaaaaaa? :)))))))))))))
Hahaha … verjetno sta slišala tako aaaaaaaaa? :)))))))))))))[/quote]
Kakšne izkušnje ima Matjazko, tega ne vem….:)
A jaz nisem le slišal, ampak tudi videl in poznal kar nekaj takšnih…Eksotičnih….:)[/quote]
Joj joj Robi, nikarte tega pisat tukaj, kaj če bo vaša gospa brala tole… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.