Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski ocka

Samski ocka

Odgovor na objavo uporabnika
koga pa zanima, 06.12.2021 ob 11:59

Ne vem kakšne analize je imel Rugelj, menda je bolj pijance analiziral?

Vem pa, da si ti nik, izjemno slab analizator. Ampak od tipa, ki ženske zmerja z lajdrami in tipa, ki je naredil otroke eni gnili ženski, pač čllovek ne morem pričakovati, da bo kaj pametnega napisal.

Aja, sem doma, v domačem okolju, živim pa sama. Tako, da …

Aja, razliko od tebe, ki si imel tako grozno ženo in ji celo otroke naredil, nisem bila še nikoli tako neumna, da bi se zapletala s slabimi moškimi.

Verjamem pa, da če si tako zabit, da se poročiš s tako gnilo žensko in ji narediš otroke, da potem nimaš drugega v lajfu kot, da na monu ženske zmerjaš z lajdrami. Samo bivšo ženo si si sam izbral. Tudi seksal si po lastni volji brez kondoma. Tako, da za tvoje težave si si kar lepo sam kriv.

sm mav spremlju vajin nakladanje, pa sm reku, ejga ta baba sigurn nima nbenga bedaka, k b hotu bit z njo

Gospa, to mi pove vse o vas!

Sveže ločen tip pa še z otrokom? No go.

Naj preteče nekaj let od ločitve, potem boš mogoče zanimiv.

Aja, pa otrok naj prej odraste. Ločenci z malimi otroci so ok za kak občasni seks, za resno vezo pa ne.

nik248, 06.12.2021 ob 12:05

Gospa, to mi pove vse o vas!

Super.

Zdaj pa hitro rihtat otroke pa jokat kako so ženske grozne do tebe. Tole zmerjanje žensk z lajdrami ti namreč ne bo pomagalo ozdravit tvoje travme.

Avtor, ti pa res obupano deluješ.

KOmaj te je ženska dala na čevelj pa ves obupan laziš za ženskami? Če te prav razumem si v enem letu menjal že vsaj 3 ženske? Ali pa mogoče celo več? In se obupano sprašuješ zakaj te noče nobena za daljši čas?

Ti to resno?

Deluješ kot ubogo revče, ki ne more brez ženske niti par mesecev. Obupanci pa niso privlačni.

Jaz osebno nočem imet opravka z moškim, ki se je pred kratkim ločil.

Če je minilo vsaj 3 leta od ločitve, potem mogoče ja. Pa, da ne jamra več o svoji bivši. Taki sveže ločeni pa, da jamra o svoji bivši: niti pod razno.

Je pa največ takih moških: komaj se loči, že hoče drugo žensko in potem se srečaš z njim pa eno samo lapanje o bivši. Za kozlat.

Aja, pa kar se otrok tiče: če je otrok odrasel, potem ja, ločenci z majhnimi otroki pa ne.

Pred leti sem bila na Badoo, nisem iskala partnerja, ampak družbo za športanje.

No pa enkrat se meniva za enim tipom, da greva skupaj smučat, tako za par ur. Bi bilo vse ok, če ne bi on prijavil, da bo s sabo pripeljal dva mala otroka. Ha, ha, jaz bi svoj dopust dala, da bi se na smučišču ubadala z nekimi tujimi otroki? Pa njemu se je to povsem normalno zdelo.

Pa še en drug tip, ja bi tudi srečanje, samo bi on otroke zraven pripeljal.

Tako, da eni bi kar neznankam uturili svoje otroke. Ha ha ha.

Dusty321, 05.12.2021 ob 18:38

Po dobrem letu od ločitve sem se kar sam. Sem bil z kar nekaj ženskami a nič resnega. Z nobeno se nisem ujel. Vse primerjam z svojo bivšo in vedno bolj ugotavljam, da boljše od nje ne bom dobil. Po kolikem času ste našli tisto pravo?

Prvo pravilo

Ne primerjaj svoje trenutne partnerke z svojo bivšo preden postane tvoja bivša

nekoč na badoo, 06.12.2021 ob 12:30

Pred leti sem bila na Badoo, nisem iskala partnerja, ampak družbo za športanje.

No pa enkrat se meniva za enim tipom, da greva skupaj smučat, tako za par ur. Bi bilo vse ok, če ne bi on prijavil, da bo s sabo pripeljal dva mala otroka. Ha, ha, jaz bi svoj dopust dala, da bi se na smučišču ubadala z nekimi tujimi otroki? Pa njemu se je to povsem normalno zdelo.

Pa še en drug tip, ja bi tudi srečanje, samo bi on otroke zraven pripeljal.

Tako, da eni bi kar neznankam uturili svoje otroke. Ha ha ha.

Ne opravičuj se, vsi tu vemo kakšne osebe se iščejo med sabo na portalu Badoo.

Ne išči stalne, redno menjaj, imej nabor treh, štirih (plate spinning) in poskrbi zase, da boš v dobri finančni, fizični in psihični kondiciji. Jih bo kolikor hočeš. Ne mešaj pa teh žensk s svojimi otroki,  ko si s svojimi otroki, bodi le z njimi.

Ne sekiraj se in uživaj.

Jaz pa ne vidim ovire pri samskih očetih, vsi smo ljudje, nekje se je zalomilo, pa kaj potem.

Ime ali vzdevek, 06.12.2021 ob 16:29

Jaz pa ne vidim ovire pri samskih očetih, vsi smo ljudje, nekje se je zalomilo, pa kaj potem.

No vsaj ena normalna, strpna ženska misel…

nik203, 05.12.2021 ob 19:31

Imaš pač smolo!

Jaz pa ugotavljam, da je vsaka, ki jo spoznam najmanj stokrat boljša od mojega starega babjega frigidnega šusa!

Hahah ti si bi pa res razočaran ?

Hahah ti si bil pa res razočaran ?

ejga, 06.12.2021 ob 12:03

sm mav spremlju vajin nakladanje, pa sm reku, ejga ta baba sigurn nima nbenga bedaka, k b hotu bit z njo

Svetujem ti ,da lepo počasi.Zdaj imaš več časa ,da se posvetiš otroku. Sam sem dobri dve leti samski z dvema šoloobveznima  in ti iz izkušen povem ,da vse pride samo od sebe samo pozabit na bivšo in naprej v življenje z pozitivo. Vso srečo

Jas ga nisem iskala, ampak sem ga vseeno našla in to ravno preko neta ?‍♀️? tako da, zakaj pa ne ?

Potem pa bodi sam.,!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close