Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski ocka

Samski ocka

Po dobrem letu od ločitve sem se kar sam. Sem bil z kar nekaj ženskami a nič resnega. Z nobeno se nisem ujel. Vse primerjam z svojo bivšo in vedno bolj ugotavljam, da boljše od nje ne bom dobil. Po kolikem času ste našli tisto pravo?

Od tipov tvoje sorte pa vsaka normalna ženska beži. Komaj šel narazen pa se že hvališ, koliko drugih si že poseksal.

Samo bejži preč od takega dedca.

Odgovor na objavo uporabnika
Dusty321, 05.12.2021 ob 18:38

Po dobrem letu od ločitve sem se kar sam. Sem bil z kar nekaj ženskami a nič resnega. Z nobeno se nisem ujel. Vse primerjam z svojo bivšo in vedno bolj ugotavljam, da boljše od nje ne bom dobil. Po kolikem času ste našli tisto pravo?

Imaš pač smolo!

Jaz pa ugotavljam, da je vsaka, ki jo spoznam najmanj stokrat boljša od mojega starega babjega frigidnega šusa!

Ko boš odrasel in znal živeti sam s sabo, ter prebolel bivšo boš mogoče kaj našel. Mogoče sebe. Preskakuješ. Je res tako težko biti malo sam in predelati preteklost? Zakaj misliš da bi se z nekom ujel, če še sam s sabo ne zdržiš?

Piši mi, pokliči me:

info@tina-hrast.si
+386 41 523 792

Tale Tina bo taprava, garant.

Tale Tina je garant njegova žena in bo cel hudič, ker išče babe po netu. Ojej ojej ….

Nikoli ne bom razumela ljudi, ki preko interneta iščejo seks ali celo partnerja za resno zvezo!

Eno leto po ločitvi in ze nekaj zensk, torej verjetno vsaj tri ali stiri, ni cudno, da ti nobena ni bila ok, kr prehitevas stvari, v podzavesti ti buta bivsa. Vzemi si kaksno leto fraj brez zensk, nato jih zacni pocasi spoznavat, ampak ne preko spolnosti.

Po 4 letih od ločitve…še ne. Delaj na sebi. Ne sili v vezo, bo prišla sama od sebe.

od takih pa samo bejži, 05.12.2021 ob 18:41

Od tipov tvoje sorte pa vsaka normalna ženska beži. Komaj šel narazen pa se že hvališ, koliko drugih si že poseksal.

Samo bejži preč od takega dedca.

Evo, odgovor tipične slovenske babetine, ki ima za življenjsko poslanstvo to, da se zahaklja za kurca in ga nikoli več ne spusti, ker sicer ne bi preživela!

Vam pravim jaz ne bodite budale, ne ločujte se. Vsak, ki je dolgo poročen prej ali slej pomisli, ali ga morebiti čaka tam zunaj kaj boljše, lepše, bolj pristno, strastno.. pa temu seveda ni tako. Sploh ko smo že malo v letih. Izbire nobene in potem žalujete za bivšimi, namesto da bi se prej potrudili, da vam je skupaj lepo. Napaka! A zdaj je kar je. Imaš kar nekaj let verjetno pred seboj za to, da tolčeš z glavo ob zid in obžaluješ svojo nespametno odločitev. 😉

Tina Hrast, 05.12.2021 ob 21:11

Piši mi, pokliči me:

info@tina-hrast.si
+386 41 523 792

Navajam del članka iz 24kur:

……”Skupin za vodene oglede, tako kot je skupina Švicarjev, skoraj ni, pravi turistična vodnica. “Zdaj pa se ukvarjamo samo še s tem, da sploh kakšno prijavo dobimo in smo srečni in veseli vsakega turista, ki pride, in jih občudujemo,” situacijo opiše turistična vodnica Tina Hrast. 

Največja težava je, da nimajo neke jasne časovnice, pravi. “Torej, kdaj se nekaj odpira, ob takih številkah bomo ostali odprti, ne bomo odprti, ta neka pravila, in potem se gost lažje odloča,” dodaja Hrast..” …..

Ga boš popeljala skozi radosti življenja ?

Qurcolovke v Sloveniji, 06.12.2021 ob 00:13

Evo, odgovor tipične slovenske babetine, ki ima za življenjsko poslanstvo to, da se zahaklja za kurca in ga nikoli več ne spusti, ker sicer ne bi preživela!

Če te slučajno zanima: sem samska, nikoli poročena, torej dejansko samska, nisem ločenka.

Pa stara nad 40 in do sedaj sem komot preživela brez deca. Je pa dejstvo, da ločenci tipa avtor, so res najhujši. Se jih težko rešiš, ker tako obupno hlepijo po ženski. Tako, da če reče, sem se ločil pred kratkim: samo daleč stran od tega tipa.

od takih pa samo bejži, 06.12.2021 ob 09:51

Če te slučajno zanima: sem samska, nikoli poročena, torej dejansko samska, nisem ločenka.

Pa stara nad 40 in do sedaj sem komot preživela brez deca. Je pa dejstvo, da ločenci tipa avtor, so res najhujši. Se jih težko rešiš, ker tako obupno hlepijo po ženski. Tako, da če reče, sem se ločil pred kratkim: samo daleč stran od tega tipa.

In potem je ženska tista, ki išče q… LOL. Pusti tega tipa, ga je našutirala ena očitno pametna in sposobna pa šla v tujino z drugim živet na njegove stroške, ta pa zdaj žaluje in ne more si misliti, da je pa nekomu ona toliko pomembna, da jo je pripravljen celo vzdrževati… česar tale ne bi niti mrtev počel. Njega mora namreč ženska financirat, ker ima zlatega q, za katerega se grebe pol Slovenije in tri četrt Balkana.

A sem zadela? Zmeraj bolje mi gre 😉

že samski očka je …misli, da bo prej kej padlo na tak nick ..?

Jaz nikoli.

Po dobrih desetih letih se nisem nasel prave zenske. Tista ki je meni vsec je ze oddana. Tistim ki sem pa jaz vsec, pa one meni niso.

Ne vem več, gospe predrage odkod vam občutek, da vsi ločeni drvimo ravno za vami. Najbrž vam dela ego na polno, ker se počutite mladostno in sploh super, da ste morda pri teh letih še zanimive za moške.

Da boste pri teh letih našle normalnega moškega za skupno pot, kot si ga želite; potem takoj vplačajte še loto, ker sreča ne bo dolgo z vami

Koga pa zanima zgonjen dec s prtljago?

KOmaj ločen pa se goni okrog kot pes? Namesto, da bi za otroka skrbel, se raje okrog goni.

Že taki dedci, ki se ne gonijo okrog pa imajo otroka, niso ravno iskana roba. Veliko žensk ne bi imelo nič s tipom, ki ima otroka, ker potem je pač poleg njega še otrok pa še bivša.

Če se pa tip goni okrog kot avtor pa samo stran od njega.

koga pa zanima, 06.12.2021 ob 10:47

Koga pa zanima zgonjen dec s prtljago?

KOmaj ločen pa se goni okrog kot pes? Namesto, da bi za otroka skrbel, se raje okrog goni.

Že taki dedci, ki se ne gonijo okrog pa imajo otroka, niso ravno iskana roba. Veliko žensk ne bi imelo nič s tipom, ki ima otroka, ker potem je pač poleg njega še otrok pa še bivša.

Če se pa tip goni okrog kot avtor pa samo stran od njega.

Imaš prav. Pameten moški bo itak poiskal žensko samo za občasen seks, ne pa da si bo nakopal domov eno lajdro, ki mu bo uničila življenje, ki si ga je ravno uredil po razvezi.

nik248, 06.12.2021 ob 10:51

Imaš prav. Pameten moški bo itak poiskal žensko samo za občasen seks, ne pa da si bo nakopal domov eno lajdro, ki mu bo uničila življenje, ki si ga je ravno uredil po razvezi.

Slabo razumeš.

Ti počasi razložim:

avtor je obupan, ker ne najde ženske za stalno, za skupno bivanje. Večkrat preberi njegov uvodni post, da boš razumel.

Ker je tako skrajno obupan, ker je samski, skače od ženske do ženske, ampak nobena ga noče za stalno, on bi namreč žensko za stalno.

Pa še pomoč pri mojem tekstu, ker ga tudi očitno ne razumeš.

Ženskam ni do tipov, ki so sveže ločeni. Takih ni jemati resno. Mora biti vsaj kaki dve leti ločen, bolje še več, da je mogoče prebolel bivšo. Avtor še kar joka za bivšo. Torej mu še ogromno manjka.

Hja, ženskam tudi ni do tipov z otroci. Kar otrok pač ni neka stvar, ki ga daš v kot, ko te ne zanima. Z otroki so obveznosti. Pa ponavadi pomeni zraven še bivšo.

Predsvem pa ženskam ni do zgonjenih tipov.

Razumljivo? Ali še kar ne dojameš, da pač nisi zanimiv za ok ženske?

Aja, pa zanimivo, da večino ločitev ženske vložijo, da moški pogosto nasprotujejo ločitvi. Pa, da po ločitvi veliko moških, tako kot avtor, obupno letajo za ženskami, ženske pa po ločitvi pogosto več let sploh nočejo imet nobenega opravka z moškimi. Veliko ženske celo reče, da nikoli več moškega, da jim je bolje biti samske.

koga pa zanima, 06.12.2021 ob 11:10

Slabo razumeš.

Ti počasi razložim:

avtor je obupan, ker ne najde ženske za stalno, za skupno bivanje. Večkrat preberi njegov uvodni post, da boš razumel.

Ker je tako skrajno obupan, ker je samski, skače od ženske do ženske, ampak nobena ga noče za stalno, on bi namreč žensko za stalno.

Pa še pomoč pri mojem tekstu, ker ga tudi očitno ne razumeš.

Ženskam ni do tipov, ki so sveže ločeni. Takih ni jemati resno. Mora biti vsaj kaki dve leti ločen, bolje še več, da je mogoče prebolel bivšo. Avtor še kar joka za bivšo. Torej mu še ogromno manjka.

Hja, ženskam tudi ni do tipov z otroci. Kar otrok pač ni neka stvar, ki ga daš v kot, ko te ne zanima. Z otroki so obveznosti. Pa ponavadi pomeni zraven še bivšo.

Predsvem pa ženskam ni do zgonjenih tipov.

Razumljivo? Ali še kar ne dojameš, da pač nisi zanimiv za ok ženske?

Aja, pa zanimivo, da večino ločitev ženske vložijo, da moški pogosto nasprotujejo ločitvi. Pa, da po ločitvi veliko moških, tako kot avtor, obupno letajo za ženskami, ženske pa po ločitvi pogosto več let sploh nočejo imet nobenega opravka z moškimi. Veliko ženske celo reče, da nikoli več moškega, da jim je bolje biti samske.

Žal ti ne razumeš…

– sam sem vložil za razvezo, ker je bivša motena narcistka

-vsi otroci so pri meni

-bivša z otroki nima nobenega stika že več let-

– in ne iščem še ene take

Razumljivo??

nik248, 06.12.2021 ob 11:29

Žal ti ne razumeš…

– sam sem vložil za razvezo, ker je bivša motena narcistka

-vsi otroci so pri meni

-bivša z otroki nima nobenega stika že več let-

– in ne iščem še ene take

Razumljivo??

Hm, a si ti avtor teme? Očitno nisi.

Ne delaj se butastega, preberi kaj je avtor napisal, večkrat preberi in ti bo mogoče kliknilo.

Aja, babnico si si sam izbral. Nimam potrpljenja z ločenci ali pa ločenkami, ki lapajo kako grozen oz. grozna je bivši, bivša. Kar si izbral, to si imel. Pa samo trčen dedec bo tako slabi ženski kot je tvoja, delal otroke.

koga pa zanima, 06.12.2021 ob 11:33

Hm, a si ti avtor teme? Očitno nisi.

Ne delaj se butastega, preberi kaj je avtor napisal, večkrat preberi in ti bo mogoče kliknilo.

Aja, babnico si si sam izbral. Nimam potrpljenja z ločenci ali pa ločenkami, ki lapajo kako grozen oz. grozna je bivši, bivša. Kar si izbral, to si imel. Pa samo trčen dedec bo tako slabi ženski kot je tvoja, delal otroke.

Vidiš, že dopoldan si tako negativno nastrojena, da je popoldan, ko prideš v domače okolje potrebna samo iskrica in potem eksplodiraš. Umiri se, saj te bo še konec od vsega sovraštva do nasprotnega spola.

Je že pokojni dr. Rugelj analiziral take osebke!

Ne vem kakšne analize je imel Rugelj, menda je bolj pijance analiziral?

Vem pa, da si ti nik, izjemno slab analizator. Ampak od tipa, ki ženske zmerja z lajdrami in tipa, ki je naredil otroke eni gnili ženski, pač čllovek ne morem pričakovati, da bo kaj pametnega napisal.

Aja, sem doma, v domačem okolju, živim pa sama. Tako, da …

Aja, razliko od tebe, ki si imel tako grozno ženo in ji celo otroke naredil, nisem bila še nikoli tako neumna, da bi se zapletala s slabimi moškimi.

Verjamem pa, da če si tako zabit, da se poročiš s tako gnilo žensko in ji narediš otroke, da potem nimaš drugega v lajfu kot, da na monu ženske zmerjaš z lajdrami. Samo bivšo ženo si si sam izbral. Tudi seksal si po lastni volji brez kondoma. Tako, da za tvoje težave si si kar lepo sam kriv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close