Samski nad 55 kam greste na dopust, da vam ni dolgcas ?
Evo sin odrasel. Ga na skupnem morju vidim 3x po 5 min, ostalo se dolgocasim
Kam bi sla na dopust od letos naprej da bi bilo bolj zanimivo?
Kam hodite? Potovanja…morje, gore ne prevec, ostalo vse pride v postev. ?
A so kake agencije ali posebej potovanja za takele zdolgocasene?
Kake slupine, drustva?
Hvala za ideje.
Samo potovanja. Na morje oziroma poležavanje na plaži ne hodim, ker se mi je vedno prilepil kak slinavec, kar mi je skrajno zoprno. Potovanja so pa super. Večinoma hodim v lastni režiji, agencije so predrage in malo ponudijo – uredim si prevoz (letalo ali vlak), rezerviram nastanitve in to je to. Včasih na poti spoznam kakšne ljudi, drugič ne, in to mi čisto ustreza.
Jopka, 30.07.2021 ob 13:51
Kaj ni jasno? Zanima me druzba za kam iti. Ziher so kaki mojih let na istem in so mogoce ze pogruntali kake druzbe ali fajn potovanja za starejse. Sinko pa ima 17 let. Ne 30.
Jasno zdej?
V takšnih primerih je najboljše, da greš s kakšnim društvom – družba in druženje je zagotovljeno, če si ju želiš. Ko sem bila jaz sama sem šla npr. s potapljači – tam sem enega poznala, pa s cerkvijo ipd.
Okej, da se pri 55 kvalificiraš za potovanja za starejše, moraš biti pa ornk švoh, tudi to, da je sin doslej s tabo hodil na morje, ni lih … Za tabo bi moralo biti že skoraj 20 let samostojnega dopustovanja.
Ker želiš že z družbo nekam it, ne da spoznavaš ljudi šele na kraju, in če imaš viška denarja, agencijska potovanja niso švoh. Jaz sem sicer v paru, pa sem že šla sama prek agencije (ja, sem bila pač malo komot – ni bilo dopustovanje, ampak potovanje, cena pa mogoče 100 evrov višja, kot če bi organizirala sama), osebno sicer raje hodim sama, da si tudi sama sestavim program in se mi ni treba na nikogar ozirat. Na potovanjih tako ali tako ni ravno časa za neke večurne debate, čez dan si na ogledih, zvečer pa mrtev padeš v posteljo.
Gore, kratki izleti pa prek društev v tvojem kraju.
Jopka, 30.07.2021 ob 13:12
Evo sin odrasel. Ga na skupnem morju vidim 3x po 5 min, ostalo se dolgocasim
Kam bi sla na dopust od letos naprej da bi bilo bolj zanimivo?
Kam hodite? Potovanja…morje, gore ne prevec, ostalo vse pride v postev. ?
A so kake agencije ali posebej potovanja za takele zdolgocasene?
Kake slupine, drustva?
Hvala za ideje.
Jah, saj samska gres lahko povsod, kamorkoli si zazelis. Zakaj bi bil to problem?
Ce ti je uzitek lezati na lezalniku s knjigo, pa pent nekam lezat, ce pa hoces se kaj videt, pojdi si kaj pogledat.
Nisem samska, otroci so odrasli, mozu ni do potovanj, on je tip za lezalnik, zato nacrtujem samsko potovanje, ko bo ta kovid mimo.
Jopka, 30.07.2021 ob 15:37
To, da je sin hodil na morje z mano…je problem? Sicer sem jaz hodila z njim, da ne bo pomote. Ampak problem?
Tako je,ko se matere priklopijo na sina in mu ne pustijo do zraka…
Ti si poišči nekaj svojih let, ne pa hoditi naokoli v družbi sina in mladoletnikov ?
Forum je zaprt za komentiranje.