Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Vsaj en, ki pametno razmišlja. Glede na ostale sklepam, da dajo vse v avto, da imajo ta stroške, pa da dajo v cunjice (100€ na mesec za oblačila, saj ne morem verjet).
Zraven se pa zgrozijo, ker si privoščim potovanja, smučarnje, športanje, masaže. Ja, imam luksuz.

Ja, težko je dobiti samskega moškega, ki je ok. Jaz sem malo čez 30, preskrbljena, v svojem fletu, z dobro postavo, pravijo mi, da sem fejst za pogledat, fit, menda so zdravniki iskani, zdravnice očitno nismo. Prijazna, vedno nasmejana, družabna, ne pijem, ne kadim, nisem osorna ali kaj takega. Fanta pa ne najdem.

Zdi se mi da je tezko mogoce zato, ker ste v teh letih ze zelo zahtevne. Ko jaz malo poslusam tvoje vrstnice, na kakih banalnih stvareh padajo kandidati, res ne vem ce bi se smejal ali jokal od smeha 🙂

Po opisu sodeč, bi se vsi morali tepst zate 🙂 🙂 :). Kaj je razlog, veš samo ti.

Ne govori tako! Vsi drugi so krivi. Mi sami pa ja nikoli nismo! A si bil ti že kdaj kriv česa? Neeee, seveda ne. 🙂 🙂

Še malo, pa pridemo do tega, da se ženske z razlogom čutijo več vredne od moških.

Če strnemo: ženske zanimajo jeziki, kultura, potopisna predavanja, gledališče..

Moške zanima gostilna in šport, vsaj večino.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sicer je odprta neka tema z naslovom “Nikoli in nikdar” v kateri nek moški zatrjuje, da ne bi imel partnerice, ki ima višjo izobrazbo in višjo plačo od njega, zaradi tega ne najdeš moškega zase. :))

Glej, ne verjamem, da so vsi dobri moški že oddani. Jih je precej oddanih, ki so daleč od tega, da bi bili dobri in jih je precej samskih še, ki so zelo v redu. Samo spoznala ga še nisi. Pa verjetno so tudi taki samski moški precej zadržani, zmedeni, morda celo neizkušeni. Mislim, da marsikateri samski moški tudi laže, da je v vezi, da ga ne bi drugi zasmehovali. Lahko greš pa preko trupel in začneš osvajati zasedenega, samo iz napisanega sodeč, ti k sreči nisi tak tip ženske. :))

Saj oboževalci so, ampak ne taki, ki bi me zanimali.
Recimo zadnji je star 35, še nikoli v službi, še vedno študira. Denar mu daje mama. Potem en star 40 pa ga še vedno samo žura okrog, se zmeniš z njim zamudi ali pa ga sploh ni. V glavnem totalno neresen. Potem še en tudi 40 let, sicer na prvi vtis čisto ok, ampak ko začne v stilu, da moramo biti ženske vesele, da jih on ven povabi in da zato sem pa sama, ker sem zavrnila njegovo povabilo in nasploh daje vtis, da mora biti ženska presrečna, da jo on ven povabi.
Potem še en, ki je totalno fizično nesposoben, ne ljubi se mu nič, star 34, tudi še nikoli v službi, hodi okrog in ga žura, mama hotel seveda.
Mene zanimajo resni, odgovorni, samostojni moški.

No, no… to so verjetno samo najbolj težki kalibri. Verjetno je bilo tudi več bolj “primernih zate”, pa si jih zamolčala. Če imaš pa res tako nesrečo, bi te človek kar na sprehod povabil 🙂 🙂 🙂

Še malo, pa pridemo do tega, da se ženske z razlogom čutijo več vredne od moških.

Če strnemo: ženske zanimajo jeziki, kultura, potopisna predavanja, gledališče..

Moške zanima gostilna in šport, vsaj večino.[/quote]

Ja, bo kar držalo. Samo večino moških zanima bolj gostilniški šport: navijanje. Ker, da bi resno športali, do tega jim večinoma ni.
Res je, tudi mene zanimajo jeziki, kultura, šport (aktivno, ne pasivno), predavanja, … nekako takega moškega pa tudi potrebujem.
Ne morem se pogovarjat o tem kako je on dobro žural, kako veliko lahko spije, ne zanimajo me niti vsei podrobno podatki nogometnih lig.
Pri moških, ki so pokazali zanimanje zame, sem vedno pogrešala neko splošno razgledanost, EQ, aktivnost, dinamičnost, odprtost za nova znanja. Rada se pogovarjam o raznih temah in rabim takega sogovornika.

No, no… to so verjetno samo najbolj težki kalibri. Verjetno je bilo tudi več bolj “primernih zate”, pa si jih zamolčala. Če imaš pa res tako nesrečo, bi te človek kar na sprehod povabil 🙂 🙂 :)[/quote]

Ja, je bil en super, razgledan, pameten, prijazen, topel, samo pozabil je povedat, da ni samski.

Nič novega. A nisem že zdavnaj napisal, da je neprostovoljna samskost usoda luzerjev in uspešnih žensk?

Tvoje nakladanje in relativiziranje postaja že legendarno. Jurij pač ni luksuz, če skrbiš sam zase in racionalno živiš. Pika![/quote]
Jaz relativiziram, ti pa poenostavljaš. :))
Zame je luksuz, da sam skrbim zase v svojem stanovanju in mi pri tem še ostane za kako rekreacijo ali počitnice. To je zame luksuz. Toliko o relativiziranju. To pa še ne pomeni, da večjega luksuza od tega ni. Ljduje imamo različne potrebe, različne kriterije. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, no… to so verjetno samo najbolj težki kalibri. Verjetno je bilo tudi več bolj “primernih zate”, pa si jih zamolčala. Če imaš pa res tako nesrečo, bi te človek kar na sprehod povabil 🙂 🙂 :)[/quote]

Ja, je bil en super, razgledan, pameten, prijazen, topel, samo pozabil je povedat, da ni samski.[/quote]

Samo eden je bil… mhmmmmm. In še ta poročen? Mmmhmmm…

Prav imaš. Uspešna, lepa, pametna ženska preprosto išče tudi takega moškega. Sicer jo potem zmerjajo kako je izbirčna, ampak zakaj bi morala izbrati moškega, ki ji ne parira?
Logično je, da ena pametna, lepa, izobražena, z dobro plačo, ne bo vzela kar enega podpovprečneža.

Prav imaš. Uspešna, lepa, pametna ženska preprosto išče tudi takega moškega. Sicer jo potem zmerjajo kako je izbirčna, ampak zakaj bi morala izbrati moškega, ki ji ne parira?
Logično je, da ena pametna, lepa, izobražena, z dobro plačo, ne bo vzela kar enega podpovprečneža.[/quote]

Seveda je logično :). Samo uspešneži ponavadi raje vzamejo manj uspešen model in ga s časom zamenjajo za novega ;). Emancipacija deluje.

Odvisno. Eni vzamejo slabega, ker pravijo, da bolje vrabec v roki kot golob na strehi. Jaz vzamem le dobrega. Nisem oseba, ki bi bila v razmerju s slabim in čakala na dobrega.

Tvoje nakladanje in relativiziranje postaja že legendarno. Jurij pač ni luksuz, če skrbiš sam zase in racionalno živiš. Pika![/quote]
Jaz relativiziram, ti pa poenostavljaš. :))
Zame je luksuz, da sam skrbim zase v svojem stanovanju in mi pri tem še ostane za kako rekreacijo ali počitnice. To je zame luksuz. Toliko o relativiziranju. To pa še ne pomeni, da večjega luksuza od tega ni. Ljduje imamo različne potrebe, različne kriterije. ;)[/quote]

Oprosti, ampak ne moreš sklepati po sebi (ali jaz po meni). Glej s stališča srednjega sloja, (ki sicer hitro izginja). Povej mi najprej, kako z jurjem prideš do svojega stanovanja? Če skrbiš sam zase, potem dobro veš, koliko stane “življenje”. Govoriti ob tem o luksuznem življenju?

Poenostavljam? Mislim, da ne.

Tudi v najetem stanovanju se da lepo živeti.
Če ne tratiš denarja za avto kot ga eni tratite na veliko, če ne zapravljaš po 100€ za oblačila, če ne kupuješ pijače… ostane denar za potovanja, masaže (veste kako poceni so masaže na Tajskem?), smučanje…

Seveda lahko. Povem lahko, kaj je luksuz zame. Ravno zato relativiziram, ker razumem, da luksuz vsak dojema drugače. In ja, z jurjem lahko prideš do svojega stanovanja (še z manj kot jurjem, če sem natančen). Jaz sem. Z delno pomočjo banke in staršev. Če starši ne bi zmogli, bi ga prav tako vzel, ampak starejšega, tako pa se si lahko privoščil novega. Mogoče pa se samo narobe izražam. Mogoče to res ni luksuz, je pa nekaj, kar mene osebno zadovoljuje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To so stroški za manjše stanovanje.

Hrani račune za gorivo, popravila, pnevmatike in konec leta preračunaj, koliko te stane avtomobil. Številka, ki sem jo navedel, je še premajhna. Govorimo o navadnem avtomobili razredov polo-golf. Če imaš kak res luksuznejši avto, prištej tej številki še 400 € 🙂

Tudi rabljen star avto stane. In tudi tega moraš privarčevati.

Oblačila in obutev za ženske pride nekje do 100 € /mesec. Moje izkušnje.

Nisi napisala, kako si prišla do nepremičnine z luksuznim tisočakom (če jo imaš). Če imaš kredit, štej tudi to, sicer pa najemnina. Recimo, da je v rangu 300 €.

Poleg tega je še ogromno drugih stroškov, ki jih nisem napisal (zavarovanja, zdravstvo, nakup naprav kot so: računalniki, mobilni telefoni, … ).

In ona živi luksuzno! Wau!

Z jurjem mesečno se ne moreš iti nobenega luksuza. Če moraš še plačat najemnino, ter živiš sam, praktično komaj skoz mesec prideš. Kakšen luksuz, lol.

Seveda lahko. Povem lahko, kaj je luksuz zame. Ravno zato relativiziram, ker razumem, da luksuz vsak dojema drugače. In ja, z jurjem lahko prideš do svojega stanovanja (še z manj kot jurjem, če sem natančen). Jaz sem. Z delno pomočjo banke in staršev. Če starši ne bi zmogli, bi ga prav tako vzel, ampak starejšega, tako pa se si lahko privoščil novega. Mogoče pa se samo narobe izražam. Mogoče to res ni luksuz, je pa nekaj, kar mene osebno zadovoljuje.[/quote]

Tale ton pisanja, mi je že bolj všeč. Ne govorimo o luksuzu ampak o tem, kar te osrečuje.

Včasih imam občutek, da tole pišejo 15-letniki. 🙁

Ma j… se meni za masaže na Tajskem. 🙂 Ko si bom pa to lahko privoščil, potem pa ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close