Samski moški višje lige
Ne počutim se ženska ob moškemu, ki ima 30 kg in 10cm manj kot jaz. Nekako pričakujem, da je moški večji in težji od mene. Tudi, ko bom shujšala, ne bom imela manj kot 60kg pri 170cm. Vem, da je predsodek, ampak nekako bi se počutila kot dec, če bi imela takega drobnega fanta. Ne bi se počutila kot ženska.
Ja kak luksus pa maš pa lahko z jurjem? Ah, daj ga no srat. Ti sploh ne veš kaj luksuz je.
Saj ste sedaj že sami ugotovili zakaj ste samski/samske. Sploh ne iščete osebe, ki bi jo imeli radi, ki bi vam ljubezen vračala in da bi se s to osebo lepo razumeli. Važno je samo to, da se boh-ne-daj tisti jurček ne deli na dva.
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?
Ja kak luksus pa maš pa lahko z jurjem? Ah, daj ga no srat. Ti sploh ne veš kaj luksuz je.
Saj ste sedaj že sami ugotovili zakaj ste samski/samske. Sploh ne iščete osebe, ki bi jo imeli radi, ki bi vam ljubezen vračala in da bi se s to osebo lepo razumeli. Važno je samo to, da se boh-ne-daj tisti jurček ne deli na dva.
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?[/quote]Tako se govori. Dej povej tem fantazirkam kako se temu streže…
Kje ga lomiš, bi ti lahko povedal šele čez par mesecev skupnega življenja. 🙂
Če človek ni zadovoljen s sabo, bo težko s kom drugim. Zato niso kriteriji tisti ta glavni problem, ampak prepričanja. Še posebej nezavedna prepričanja zaradi katerih si človek izbira takšne čudne kriterije, da zadosti svojim prepričanjem, pa čeprav kriteriji sploh niso logični.
Se strinjam. Kot sem že večkrat napisal, ni bistvena izobrazba ali centimetri, ampak sam značaj in prepričanja, ki določajo neko osebo.
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?[/quote]Tako se govori. Dej povej tem fantazirkam kako se temu streže…[/quote]
Ja ljuba duša, saj zato pa so samske.
Nekaj prispevkov me je danes pošteno nasmejalo. Tale z luksuznim življenjem za jurja pa še najbolj. Pa dajmo malo preračunat. Recimo, da ima lastniško stanovanje.
— stanovanjski in drugi stroški (brez hrane) 300 €
— gorivo in drugi stroški z avtom 200 € – min 😉
— nakup kake cunjice – 100€
— razne stvari za stanovanje (pralni praški, pomivalna sredstva, brisače…) 50 €
— hrana za hišnega ljubljenčka – 40 €
— hrana in pijača…
Koliko je ostalo, cca 300 €. Uf, res jaki luksuz. Kaj pa postavke kot so:
— sredstva za avtomobil (registracija, zavarovanje, nakup novega čez toliko časa)
— varčevanje za starost?
— amortizacijska sredstva za nepremičnino?
— luksuz…
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?[/quote]
S tem si povzela to, kar sem ze davno nazaj napisal. Pri mnogih zenskah, sploh t.i. “zrelih” samskih, gre za golo preracunljivost in egoizem. Le ta se ne pokaze le pri denarju, ampak na vseh podrocjih, od prezivljanja prostega casa, pospravljanja/kuhanja, pa vse do seksa. In ko to enkrat moski spozna, se za taksne zenske vec ne trudi. Pravzaprav, v visji kot je “ligi” in bolj kot je iskana roba, manj se bo na tako pripravljen trajno vezati. Pa je lahko punca se tako oh in sploh, oz. bolj misli da je.
Saj vem, kaj si imela v mislih. 😉 Lahko pa ti povem, da sem sam spoznal krasno dekle ravno preko teh portalov. Seveda je na začetku bila “polna” določenih predsodkov (verjetno določenih tudi jaz), ki pa jih je postopoma ovrgla, da se je še sama čudila. In ko danes berem vse te (samske) ljudi, kako polni so raznih predsodkov, jih seveda prav vse dobro razumem. Ampak s temi škodujejo le sebi. No, da le ne bodo ostali z njimi do konc življenja. To bi pa res bila škoda.
Luksuz je spet nekaj relativnega. Za brezdomca je luksuz steklenica vina, za milijarderja pa polna miza specialitet in nekih pečenih živali, ki sploh ne vem, kje živijo. 😉
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?[/quote]Aplavz 🙂
:))))) Tole mi je še posebej všeč, ker je tako slikovito povedano:
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah.
Stavim, da je imel tudi zadosti tekočega kapitala, ki ga je bil pripravljen vlagat v tvojo premičnino…. :))))))))))
Ps
Dobrodošla med prijavljene in lepa/zanimiva podobca 🙂
Ko sem jaz svojega spoznala ni imel več kot dvoje gate in eno edino premičnino, tisto v gatah. Ve bi pa hodile same smučat in same na tajske masažice, furale bi še naprej svoj standard, četudi vas dedc ne bi dohajal. Ja kateri vas bo pa gledal avše?[/quote]
S tem si povzela to, kar sem ze davno nazaj napisal. Pri mnogih zenskah, sploh t.i. “zrelih” samskih, gre za golo preracunljivost in egoizem. Le ta se ne pokaze le pri denarju, ampak na vseh podrocjih, od prezivljanja prostega casa, pospravljanja/kuhanja, pa vse do seksa. In ko to enkrat moski spozna, se za taksne zenske vec ne trudi. Pravzaprav, v visji kot je “ligi” in bolj kot je iskana roba, manj se bo na tako pripravljen trajno vezati. Pa je lahko punca se tako oh in sploh, oz. bolj misli da je.[/quote]
true, true!
Ampak one še kar mislijo, da smo deci isti bebčki kot nekoč.
Ne vem, ne vem, jaz mislim da je problem v sami družbi in vzgoji. Jaz imam naprimer vse izobrazbo, službo, sem materialno preskrbljen, samo ženske s katero bi lahko imel družino ne. Jaz povprečni ženski pri nas nimam kaj ponuditi, ker se obnašajo kot moški! No pa saj tudi moški niso več moški. Ko pogledam okoli sebe imajo otroke večinima raznorazni degeneriranci in bolj so zabiti več otrok imajo. Kar posledično pelje do dodatne degeneracije in demografske katastrofe.
Hvala bogu za internet in temu da imam dovolj denarja da lahko potujem in spoznavam ženske, ki so res ženstvene. Mogoče enkrat tudi najdem pravo, če pa ne pa naj bo tako kot je…
Problemi so v glavah ljudi. Meni je grozno opredeljevati, kdo je v višji oz. nižji ligi. Kot bi sortiral zdrava in gnila jabolka. Dokler človeka ne spoznaš, ga težko opišeš, kaj šele sodiš. Lahko karikiraš glede na zunanjost, površinsko obnašanje, ne vidiš pa tisto, kar je očem skrito.
Kakšna je povprečna ženska in kakšna ženstvena? Slednja je poročena ali prodajalka ljubezni, ker sicer ne bi prišel do nje:).
Ja, pravi ljudje, ob pravem času, na pravem mestu. Bulšit.
Resnicno. Obratno pa, meni, ki lahko tudi precej nadpovprecni zenski marsikaj tega ponudim, zaradi cesar se nenazadnje tudi lepijo name, le te (“moski” v sicer lepem zenskem telesu) ne ponujajo dovolj, da bi se bil pripravljen trajno vezati. Povprecje se pa razmnozuje… lol[/quote]
Fantje, ampak lahko se tolažite vsaj s tem, da niste sami nič krivi, saj z vami ni nič narobe.
Jeziki so tipično ženski. tudi na študijih jezikov ni drugačnega razmerja.
Komunikacija zanima tipično ženske. Mogoče kakega moškega tudi, ampak na tečaj ne bo šel- če je bolj poduhovljen, bo prebral Milivojevičevo knjigo in je to to 😉
Prehrana: jasno, da ženske, razen če je fitnes prehrana!
Plesni tečaj: baje zdaj na salso hodijo moški, ker so slišali, da je tam dosti žensk.
Iti z namenom spoznavanja na nek tečaj te bo vedno razočaralo. Idi z namenom, da ti bo fajn.
Moške se pa da srečati v fitnesu, pri triatlonu, plavanju, kakih skupinah samskih, badminitonu…
Tako se govori. Dej povej tem fantazirkam kako se temu streže…[/quote]
Ja ljuba duša, saj zato pa so samske.
Nekaj prispevkov me je danes pošteno nasmejalo. Tale z luksuznim življenjem za jurja pa še najbolj. Pa dajmo malo preračunat. Recimo, da ima lastniško stanovanje.
— stanovanjski in drugi stroški (brez hrane) 300 €
— gorivo in drugi stroški z avtom 200 € – min 😉
— nakup kake cunjice – 100€
— razne stvari za stanovanje (pralni praški, pomivalna sredstva, brisače…) 50 €
— hrana za hišnega ljubljenčka – 40 €
— hrana in pijača…
Koliko je ostalo, cca 300 €. Uf, res jaki luksuz. Kaj pa postavke kot so:
— sredstva za avtomobil (registracija, zavarovanje, nakup novega čez toliko časa)
— varčevanje za starost?
— amortizacijska sredstva za nepremičnino?
— luksuz…[/quote]
No pa da vidimo.
Stanovanje si kar zadel.
Avto si usekal čisto mimo. Le zakaj bi porabila toliko za avto? Komu na čast bi kupila nov avto, če je rabljen čisto ok?
In 100€ za cunjice, se hecaš? Vsak mesec? Si pa ja nor.
Higienski, čistilni pripomočki, ok to štima. Čeprav bi rekla raje 50 na dva meseca.
Hišnega ljubljenčka nimam.
Hrana ja, pijače ne kupujem.
Tako, da ja veliko več ostane kot si ti naraučunal.
Ostane za it na masažo, ostane za potovanja, za smučanje, za izlete, za šport, knjige.
Forum je zaprt za komentiranje.