Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

To je pač tvoja odločitev, zaradi tega nisi čudna, sama veš zakaj, kaj čmo, tako je..ah pustmo ta motor, si ga ne vlečem k srcu, tam je mesto za kaj drugega..

Odvisno, marsikateri moški me je že skenslal oz. ni nič nastalo, ker je on hotel otroke jaz pa ne. Če moški že na začetku govori o otrocih, potem se ne spuščam v razmerje, ker vem, da se ne bo obneslo. Nisem še naletela na moškega, ki bi bil ok pa si ne bi želel otrok.

Nekaj jih je tudi na internetu, mogoče celo več kot nekaj. :)[/quote]

Oh, to pa ne. Grem pa raje v fitnes ali pa na kako tekmo. Na netu pa prevladuje plevel. Preverjeno. Zbiram nasvete v stilu fitnes, prireditve, lokali.[/quote]
No, tudi ti iščeš po internetu. Če ne drugega, nasvete. Toliko o plevelu. 😉 Verjetno pa ja ne boš poslušala nasvetov, ki ti jih daje plevel. V nasprotju si sama s sabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ga tudi ne boš. Ker še nisi pripravljena. Vedno boš našla en izgovor, da ne bo pravi, dokler ne boš pripravljena in opustila predsodke, ki jih nosiš s sabo zaradi neke slabe izkušnje. Iz svojih izkušenj bi se lahko kaj naučila. Niso kar tako tam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja pol bi se mogla pa motorja navadit:)) hecam se
Jasno da si želim otrok. Toda zgodba gre tako:npr.: ena stvar je, da jih ti ne želiš, tu bi na daljši rok res mogoče nastal problem, razen, če bi v tebi našel sorodno dušo, pa da le ta stvar, ki ni majhna in manjka..ma ajd vse ostalo je ok..bi veljalo vztrajat..druga stvar pa je ta, da jih ne moreš imet, pa da si mi sorodna duša,….ne vem, se res navadit na motor:)) ali kužka, posvojitev pa najbrž ne bi bila rešitev, če velja 1.stvar, to da ti otroci niso všeč?……zavisi od ostalih faktorjev medsebojnega razumevanja, spoštovanja, povezanosti in navezanosti,…

Marko, iskanje partnerja na portalih za samske sem imela v mislih. Ni letelo na vse forume, ampak na samo določene. Namreč dosti nasvetov iščem po netu. Ni letelo na MON :).

Ja, to, da ženska noče imet otrok, je kar velika ovira pri iskanju partnerja. Več prekinjenih vez na ta račun.

Ja res si čudna, če nočeš biti mati.

Ženska, ki noče imet otrok, ni prava ženska. Eno je, če jih ne more, drugo je, če jih noče imet. To je pa bolano.

Jaz pa priznam, da pričakujem od moškega, da ima solidno plačo. Vsaj povprečno slovensko plačo.

Priznam tudi, da pričakujem nek soliden standard. Vajena sem potovat, hodit na dopuste, na masaže, na smučanja, h kozmetičarki. Če bi dobila moškega, ki je brez službe ali pa s slabo plačo, bi to vse odpadlo. Ali pa bi morala sama na potovanje, na smučanje. Nimam pa toliko denarja, da bi obema krila stroške potovanja, smučanja, masaž.

Saj tega si vsak želi, nisi odkrila amerike…ampak ,kaj boš naredila, firmo izčrpajo tajkuni, tvojega vržejo iz službe npr.,ali je privatnik, pa mu mogoče zaradi težav s plačili itd.zaškripa… kaj taisti moški ne bo več dober zate? Čeprav si bo čez čas opomogel..

Ha ha ha ha ha!!!

Težko vprašanje, skromni. Zdaj če bi bila v vezi z njim, bi mu seveda pomagala, če je to neka resna veza je to samoumevno.
Če bi na na novo nekoga spoznala pa ne vem kako bi bilo. Recimo jaz bi imela planiran dopust na Tajsko, on pa brez keša. Ne vem kako bi to šlo. Potovanju se ne bi želela odreči.
Nisem bila še v taki dilemi.
Recimo, da sem se pred mesecem odločila, da grem na Tajsko, danes spoznam moškega, ki nima denarja, ja kaj naj rečem, sama bi šla.

Jaz sem vsaj odkrita :).
S tem, da poudarjam, če bi bile z nekom v vezi pa ostane brez službe, bi mu pomagala. To se razume.
Pišem za novo vezo, da bi bila tako bolj na distanci. Bi pač sama okrog hodila.

Logično na tajskem dobro masirajo in dlje bi trajalo, če masirajo enega za isti denar…. 🙂

Saj ostali smo tudi. 🙂 🙂 🙂

Se je še treba spraševati, zakaj je toliko samskih? Mislim, da ne.

Ha ha ha ha!!! (smejim se tvojim starim vicom, ki so pa še vedno smešni).

Saj pri brezposelnih ženskah je podobno. Bila in vem, da takrat nisi najbolj zaželena terna. Ne moreš it na pijačo,ne moreš it na kak izlet, nikamor ne moreš, ker nimaš denarja. Vsak te vpraša, kje delaš in se kar distancira, če rečeš, da nimaš službe.
Potem, ko sem že dobila službo, so me tudi vedno spraševali, če delam. POtem pa komentirali, da ja je polno takih, ki ne delajo, da jih zanimajo samo ženske, ki hodijo v službo, ne take brez… Tako, da tudi moški isto iščejo.

Smo že večkrat ugotovili, da so moški postali taki kot ženske (in prav je tako). Emancipacija pač. Ni več zajebancije. 🙂

Hja, kaj bi prekrivali stvarnost. Jaz imam jurja plače, če bi dobila brezposelnega partnerja. Odpade ves luksuz, ki ga imam sedaj, če bi hotela, da se greva luksuz v dvoje.

Jaz sem se sprijaznila s tem. Sem imela toliko močnejšo motivacijo za iskanje službe. Kot brezposelna nisem imela denarja za to, da bi imela fanta s katerim bi kam šla. Razen, če bi hodila samo na sprehode in podobne zastonjske zadeve.

Saj v bistvu niti ni tako slabo biti samski. Jaz osebno se sprašujem, če si sploh želim živeti v dvoje. Z leti sem se že tako navadila biti sama v fletu, da bi se težko prilagodila komu drugemu.

Jaz tudi priznam, da imam rada luksuz. Sama imam kar visoko plačo, si marsikaj privoščim. Spanje v hotelu, dopusti v tujini, kozmetičarka, pedikura, frizer. Če se človek navadi na nek standard, neko udobje, se težko spusti nižje dol. Tako, da upam, da mi tak standard ostane. Službe niso ravno sigurne.

Jaz pa dobim kako vabilo. Samo enega sem le zato zavrnila, ker ima on 50 jaz pa 80kg. Pa še 10 cm sem višja. Saj ne, da sem mahnjena na videz, ampak ob tako drobnem moškemu, bi se čutila res debeluharco. Raje imam bolj debelušne moške.

Uf kam smo prišli. Kakorkoli že, strinjam se, da iste sorte ptice skupaj letajo. Tako, da ciljam na sebi podobne.
Bom pa vesela, če bo še kdo napisal kak konkreten predlog, tako kot Spider, glede spoznavanja.
Dobrodošli tudi zapisi moških kaj vas moti pri nas ženskah. Včasih mora kdo povedat, da se zavemo napak.

Preveč se ukvarjaš s svojo “debelušnostjo”. Kje pa piše, da se on ne bi kasneje poredil, če bi mu dobro kuhala? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close