Samski moški višje lige
Draga kolerabca, nisem mornar, pa ne zapečkar. Sem popolnoma samostojen in samopreskrben človek. Veliko športam, bolj v poletnih mesecih, pozimi pa raje po snegu, krplje gor pa gremo. Potujem kadar si vzamem dopust, grem na morje, hodim v hribe, predvsem pa potujem z motorjem. Imam do minute napolnjen čas, v katerem bi bilo še dovolj prostora in energije za spodnje zadeve, vsak dan vsak večer itd.. kondicije imam dovolj. Prehranjujem se zdravo in kolikor potrebujem, ni mi cilj viset za štedilnikom, ti pa lahko marsikaj skuham, pa tudi peglam, pa pospravljam stanovanje, le za knjige nimam časa, ker se rad tudi politično in gospodarsko o marsičem informiram, tako iz poročil, kot po internetu. Najraje sem v naravi. Ostali čas je služba, še kaj manjka?
Upam samo da tebe ne bom srečal nekje na poti, ker ne ustrezam vsem tvojim kriterijem in bi mi že od vsega štarta kradla čas!
Veš za uspešno vezo je potrebno, da imaš kaj skupnih interesov z žensko. Tebi se bi recimo zgodilo to, da bi ona pozimi tekla na smučeh, smučala, karkoli. Poleti bi ona kolesarila, ti pa motoristil. Pa bi se sprla.[/quote]Ja vajš de[/quote]
Moj je bil tudi motorist. On je šel na potovanje z motorjem, jaz pa s kolegi v gore za en teden :). Nisva se mogla drugače dogovorit.
Še v pasji šoli je razmerje med m in ž ena proti pet.[/quote]
A tam tudi? Pa so nekoč svetovali, da si nabavi psa, če hočeš najti moškega :).[/quote]
Mislim, da velja samo obratno – če hočeš spoznati žensko, nabavi psa. Tudi sprehajalk je namreč več kot sprehajalcev. Jaz imam psa in sem tako spoznala res ogromno ljudi – ampak nobene samskega moškega, samo vezane. Samskih žensk pa kar nekaj.
Ja vajš de[/quote]
Moj je bil tudi motorist. On je šel na potovanje z motorjem, jaz pa s kolegi v gore za en teden :). Nisva se mogla drugače dogovorit.[/quote]Stvar dogovora, lahko bi šla ti z njim ali on s tabo, enkrat eno enkrat drugo…mene vidiš briga kam se gre važno da se gre, da ne gniješ doma..
Vidiš v tem je bil pri nama problem. Od začetka sva potrpela in sva šla skupaj, čeprav enemu ni bilo do tega, potem pa medu ni bilo več pa ni šlo več.
Vidiš motorizem je meni totalno mimo. Nikoli ne bi šla z motorjem kam. On je to oboževal. Torej je šel sam. On je bil velik ljubitelj hrvaškega morja, uživanja v senci, poležavanja na plaži, jaz tega nisem marala. Prvo leto sem to požrla in šla zraven na morje, naslednje leto pa ne več. Drugače je krasen človek za pogovor pa vse, ampak razlike so prevelike. Zato sva le prijatelja.
Mogoče je bilo mišljeno sarkastično ali pa celo dobronamerno, kdo bi vedel. Če si že ne najdeš moškega, si vsaj psa nabavi. 😉
To so vse stvari, ki se jih da lepo pomenit, jaz tudi ne maram poležavanja na plaži, pa kaj če bi to osebi ustrezalo, se malce prilagidiš pa je….drugič pa se ona približa tvojim potrebam, vedno in povsod vsak dan v vsem kompromis, pa saj gre za preprosto komunikacijo in nič drugega.
Strinjam se pa, da motor in družina, še zlasti ko so otroci majhni ne gre skupaj, preveč tvegano,…a je problem prodaš motor, greš naprej, pa greš v hribe, nevem greš na karibe, kaj pa vem kambođo,…v Švico,..tam je zakon, Dolomite,..ali na sprehod, ne vem kaj bi mi še padlo na pamet, gledališče,..manjka se idej
Forum je zaprt za komentiranje.