Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Torej je za samske iskalce, ki pod nujno želijo najti žensko, idealno včlaniti se v plesni tečaj. problem rešen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, sem opazila ja, da eni tudi v to smer cikajo. Daš oglas, da iščeš soplesalca pa ugotoviš, da se oglašajo predvsem tisti, ki hočejo takoj v vezo.

Jaz pa moškega ne. Vsaj ne mladega moškega. Iz otroških let se spomnim, da so fantje popravljali avte. Zdaj pa ne vidim mladih moških, ki bi popravljali avte.[/quote]
Pa veš zakaj ne ?
Ker novejši avti niso več tako preprosto sestavljeni, kot včasih.
Ogromno je elektronike in preciznih delov, kjer brez tega, da ga pri neki napaki ne priklopiš na tester, skoraj ne moreš ugotoviti vzroka napake.[/quote]

V določeni meri je to res. Če nimaš fresh novega avtomobila, pa se da marsikaj zdiagnosticirati tudi doma. Software obstaja, OBD2 “konektor” pa s staranjem avta tudi postane vedno bolj dosegljiv.

Avtorica, sama sem hodila nekaj časa s takšnim, kot ga opisuješ, le da je imel 28 let. Bilo je lepo, dokler je trajalo. Čez čas me je pustil z besedami, da že od nekdaj sanja o manekenkah (visokih, suhih – sama pa imam le 165 cm, sem sicer suha) in da preko tega ne more.

Od takrat dalje sem iskala moške, ki bodo nori name in se matrali za mojo pozornost, ne jaz za njihovo. Upam, da boš razumela moje sporočilo.

Pa je bilo kaj več sreče? S cm si čisto ok.

Ti bi mu lahko rekla, da že dalj časa sanjaš o takih, ki imajo daljšega in da preko tega ne moreš. Samo škoda, da se tega v tistem trenutku ne moreš spomniti. :))

Pa je našel svojo sanjsko žensko ? :)))

Zanimivo je, da poznam kar nekaj moških, ki so nekoč pretežno ustrezali tem tvojim zahtevam, danes – ločeni – bolj ustrezajo temu, kar je napisano v zadnjem stavku. Tudi njihove bivše so iskale nekaj podobnega, tako da zdaj pa res ne vem ali nekatere iščejo(te) take predvsem zato, da bi jih potem lahko spreminjale? Res pa je sicer, da te njihove bivše večinoma same niso imele podobnih karakteristik.

Jap! Točno to bi mu tudi jaz rekla.

Drugače sem pa nekoč slišala od ene znanke, ki je bila samska, da večino svojega prostega časa

presedi na letališčih. No, lahko bi mi dali dve leti časa pa mi ne bi potegnilo čemu. Tam sedi zato, ker

se na letališčih zadržujejo večinoma izobraženi moški, večinoma poslovneži in tam ona meče svoje

trnke. Evo, pa imate namig, ženske!

Čeprav je po moje treba takšne podvige dobro načrtovati, ker ko sem jaz pred novim letom letela v

Istanbul, sem bila na avionu sama s 104 Turki (kamijonđije iz Italije, ki so se za praznike vračali

domov).

Jap! Točno to bi mu tudi jaz rekla.

Drugače sem pa nekoč slišala od ene znanke, ki je bila samska, da večino svojega prostega časa

presedi na letališčih. No, lahko bi mi dali dve leti časa pa mi ne bi potegnilo čemu. Tam sedi zato, ker

se na letališčih zadržujejo večinoma izobraženi moški, večinoma poslovneži in tam ona meče svoje

trnke. Evo, pa imate namig, ženske!

Čeprav je po moje treba takšne podvige dobro načrtovati, ker ko sem jaz pred novim letom letela v

Istanbul, sem bila na avionu sama s 104 Turki (kamijonđije iz Italije, ki so se za praznike vračali

domov).[/quote]Si izbrala napačno destinacijo, bi letela recimo na Havaje..:)

đizs!!! do kam so nekatere pripravljene it, ko jim začne v maternici krulit :-)))) In kakšni so potem njeni izgovori kaj tam počne, če ne potuje, ko jo kakšen od plemenjakov zahakla?

Ja sej bi jaz tudi raje letela na Havaje, sam kaj, ko sem morala v Istanbul. Ampak veš kaj, ni mi bilo žal, ker Istanbul je čudovit. Pa Turki so bili tudi zabavni.

Ja. Saj pravim. Meni kaj takšnega ne bi prišlo na misel v 1000 letih. Ampak lej, očitno stvar funkcionira, ker jo ves čas videvam v imenitni družbi. Jaz sicer preferiram kakšne mladce z izklesanimi telesci s praznimi denarnicami rajši kot stare plešaste poslovneže ampak lej…okusi so različni 🙂 Kaj jim pa natvezi pa ne vem. Nisem spraševala 🙂

LolantaMaria, veš, da ni slaba ideja. Na letališčih sploh niso sami poslovneži, ti namreč meni ne potegnejo. Morajo biti tudi popotniki, ti so mi pa všeč. Se moram malce bolj okrog ozret, ko bom šla na kako potovanje. Samo kaj, ko se zraven mene na letalo vedno usede kaka ženska :). Ja pa ker me zanimajo predvsem Slovenci. Kaj mi bo moški 1000km stran. Jaz ga rabim v Sloveniji :).
Na razne popotniške portale sploh nisem pomislila. Tam bi se znali skrivati taki iskani moški. Pa mogoče popotniška predavanja… moram razmislit v to smer, ker na letališče res ne grem drugače, ko grem na potovanje :).

Mogoče čisti odtoke:))

Vsak poslovnež, ki ga poznam, hodi v fitnes,ali pa igra tenis. Nekateri golf.

Malo idej, da ne boste brezveze na letališču čepele.

Aja, sem spregledal, da vam poslovneži NE potegnejo.:)

Kolerabca, sedaj pa za tebe vprašanje. Zakaj si pa ti samska. To kar si napisala, da mora imeti moški višje lige, mislim, da jih mora imeti vsak normalni moški. Osebno imam še kaj več, pa sem samski in mi ni narodno povedati. Res ne iščem deklet po lokalih, če pa kam greš so pa vsi ali s prijatelji ali pa z partnerjem.

Zakaj sem samska? To bi tudi jaz rada vedela. Zdaj v bistvu kakih normalnih samskih sploh ne spoznavam več. Zgleda, da sem vlak zamudila. Nisem pa oseba, ki bi se zadovoljila s kakim slabim moškim. Večina bo rekla, da sem zbirčna, ampak zakaj pa ne?

Bi mi pa seveda tudi prav prišel kak komentar, odkrit, s strani moškega, da bi vedela, kje ga lomim. Samo kaj, ko si redko kdo upa povedat odkrito. Če koga kaj povprašaš ali pa že kar sami komentirajo tako, da je vse sladko. Kako fajn zgledaš, kako prijetna si in tako naprej. Saj ni lepo slišat kritike, da delaš nekaj narobe, je pa koristno. Včasih delaš kaj narobe pa se tega niti ne zavedaš.

Kolerabca, da bi ti lahko podal kak komentar, kje ga lomiš, bi pač te moral bolje poznati. Se mi pa zdi, da preveč povdarjaš kaj si želiš, nič pa nisi napisala, kaj pa lahko moški od tebe pričakuje. Lahko pa preideva na mail in si tam izmenjava kak stavek, pa da vidiva kako in kaj. Seveda če si za.

Kolerabca, če ti je to kaj v tolažbo. Precej mojih znancev se je že razvezalo ali pa so njihove veze razpadle, zelo malo jih je ostalo skupaj. Ti isti v enem letu zamenjajo po tri partnerje, pa spet nikamor ne pridejo. Najbolj mi je žal njihovih otrok. Saj ti odrastejo, samo v kakšnih razmerah? Jaz temu, da nekdo izbere tisto, kar mu ustreza, ne štejem za izbirčnost.

Samski in osameljen, mislim, da bi bilo za marsikatero žensko kar zanimivo, če napišeš kaj moški pričakuje od ženske 🙂 in kje ga ponvadi lomimo.
No to sem že ugotovila, da jih zelo veliko moških išče žensko, ki jim bo kuhala, pospravljala, bila tiho, ko se ga bo ulil :).

Zdaj pa res ne vem. Ko berem komentarje tule, hmmm, kako e to možno, da smo se na tem forumu našli skupaj sami taki, ki v celoti dosegamo in celo presegamo kolerabcine standarde, tako moški kot ženske. Tam zunaj se pa nikakor ne najdemo. No ja, sebe izvzamem, ker sem vezan, čeprav bo kdo rekel, da je vsak izgovor dober. :-))))

Samo zaradi enega “bedaka” si zdaj povsem obrnila koncept parnerstva?! A misliš, da so vsi moški takšni kot je bil tisti? Če tega ne misliš, zakaj potem ta skrajnost?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolerabca, to k si napisala jaz osebno ne pričakujem in se s tem tvojim stavkom tudi ne strinjam. Je pa res, da ste ženske včasih same krive, ker to dopuščate. Kaj konkretnega pa o sebi nisi napisala, tako, da ne vem v katero kategorijo žensk se pa ti uvrščaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close