Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Potem pa ne vem, v čem je sploh problem ? Kaj te toliko moti kaj drugi pišejo, koliko pišejo, koliko postov je offtopic, kaj brišem in kaj ne…?
Sam s sabo si v nasprotju. To je problem.[/quote]
Problem je v tem, da ti in tvoji kompanjoni tukaj le brez veze nabijate, mislec seveda kake pametne trosite, obcasni prisleki pa rabimo nekaj casa da spregledajo, da gre za zaprti oddelek umobolnice.[/quote]
Glej, da ne boš noter ostal. :))

Poslanstvo, kako visoka beseda, to je čvek. Ne vem, če se tu prebere ravno kak pameten nasvet kdaj sploh.[/quote]

Čvek torej? Čvek naj bi bil zabaven. Pa nekako ni. Zagrenjenost ni fun.

Pametni nasveti se pa izgubijo v množici smeti ki jih vsi skupaj (eni bolj, drugi manj) natrosimo. To je tako kot jesensko listje, zgrabiš ga na kup in še predno uspeš pospravit, privrši veter in večino raznosi.

Ker nisem prebral vseh prispevkov, obstaja možnost da je nekaj podobnega nekdo že napisal in zato se že naprej opravičujem.
Draga moja tole pisanje bi jaz smatral kot oglas za nakup avtomobila, ali pa hiše. Brez zamere, to je samo moje mnenje. Obstaja sigurno nekdo ki je blizu temu opisu, ampak s kakšno hibo. Eden pač ni lep, drugi ne kuha, tretji ne potuje, nekdo kadi…… In tako pač ni nihče primeren. Spusti merila, dovoli odstopanja in kot je nekdo zapisal se vprašaj: kaj pa jaz ponujam? in ne samo pričakujem.
Ste pa dekleta danes precej samozadostna in zahtevna, deci pa tud vemo kaj želimo in rezultat? Precej samskih in na videz srečnih ljudi. Pa smo res? Pa veliko sreče ti želim pri iskanju primernega

So povsod naokoli, vendar…

Če upoštevam tvoje kriterije, so samski še vedno samski (ker so potencialni kandidati za ženske v starosti 20 – 50+ let). Takim se ni treba ustaliti; če pa že, bodo večinoma iskali mlajše (do 30 let, če si želijo otrok).

Ločeni z otroki: ne verjamem, da bi množično iskali nova resna razmerja. Tudi ne vem, koliko takih ima z bivšimi ženskami ‘poštimane’ zadeve. Po doživetem sklepam, da so bolj izjeme kot pravilo.

Tvoj opis moškega je ravno tisti, ki ne rabi ženske, da bi živel polno življenje. Ker ga že živi.

Uporabnik cbf je dobro napisal, da tvoje sporočilo zveni kot oglas. Moški z željenimi lastnostmi pa se nočejo počutiti kot prodajni artikel.

… s(m)o z zvezah … s tistimi, ko so pravočasno spoznale, kdaj se da narazen bedra in kdaj skuha župco.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Veze so in bodo.Nobena protikorupcijska komisija in oh in sploh Fbi avianta,tega ne bo izkoreninila.

In ja..tudi sama bi koristila veze in poznanstva za moj boljši socijalni status.Danes takoj.

Veš ljubica, da nas ni več takih , ki bi ustrezali tvojimpogojem.
Pesem pravi: Najbolši moški so že poročeni, nobeden od njih pa ni ostal meni.
No samo eni se pač ne ukvarjamo s takimi, ali pa smo se nehali ukvarjat.
Postali smo sovražni do ženskega spola.
caw

Ubogi

Predlog:

Napad na poročene.

eheh kaj da ni,še koliko vas je oh ja..Mene je na položaj spravila ženska da ne bo pomote:)) in ja…ljubim jo:))

Sam se tudi sprašujem ravno obratno, kje so takšne ženske. Sem samski 180 visok dobrega izgleda,. Rad športam. Drugač morje mi je pa največji užitek lenarjenja.

se črnogorec spravi na žensko … in čaka na potres ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

se črnogorec spravi na žensko … in čaka na potres ☺[/quote]

Ti tko al tko nikol ne boš razumel kaj je delo. Verjetno si preveč inteligenten , dabi se za kakšno delo sploh prijel. Ampak samo udrihaš po drugih in se pritožuješ kako je življenje krivično. mislim da bi se moral sam pri sebi malo zamisliti poba……..

Moški višje lige, kot je prva opisala kolerabca al kera že, oz. “popoln” moški, pa tudi ženska s takšnimi lastnostmi, bi zame pomenil pravi pekel. Sem pač daleč od te popolnosti. Zato tudi iščem moškega z ravno dovolj napakami, da mi bo všeč. Opisat pa ga ne vem, ker še ga nisem srečala. Ponavadi pa itak vsa privlačnost temelji na nezavednih psiholoških področjih in nerazrešenih konfliktih, ki se, razen pri redkih ljudeh, razrešujejo znotraj zveze oz. na osebni ravni, če si dovolj pogumen, da se vidiš takšnega, kot si.

Sem prebral “definicijo” visje lige. Sedaj pa se sprasujem kaj bi bila visoka liga. In kaksna bi bila taksna zenska? Ha?? 😉

Sej to je, privlačnost je nelogična kategorija, če ni kemije, ni nič.

Sej to je, privlačnost je nelogična kategorija, če ni kemije, ni nič.[/quote]
Jaz bi rekel, da bolj neosveščena kategorija, kot pa nelogična. Ko ali če enkrat ozavestiš del svojih nezavednih vzorcev ali pa skozi odnos prepoznaš svoje vzorce, ti postane vse skupaj bolj logično.

Sej to je, privlačnost je nelogična kategorija, če ni kemije, ni nič.[/quote]
Jaz bi rekel, da bolj neosveščena kategorija, kot pa nelogična. Ko ali če enkrat ozavestiš del svojih nezavednih vzorcev ali pa skozi odnos prepoznaš svoje vzorce, ti postane vse skupaj bolj logično.[/quote]

se strinjam z obema … posebej priporočljivo pa je to ozaveščanje za tiste, ki vedno padejo na “napačne” oz. se zapletejo z nekom, ki ga/jo na podlagi razumne odločitve definitivno ne bi izbral/-a.

Sem prebral “definicijo” visje lige. Sedaj pa se sprasujem kaj bi bila visoka liga. In kaksna bi bila taksna zenska? Ha?? ;)[/quote]

Dobro vprašanje Dater….. mora imet verjetno kar MILIJARDE in bit zraven še six pack…. pa kuhat si more sam ob VSEH milijardah

TROLOLOLOL

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vojna in mir je fajn. Melo preprosto napisano, ampak vredu. Preferiram tistega drugega ruskega strica..[/quote]

Koga? Gogolja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close