Samski moški višje lige
Brca v temo. Margot vidim kot žensko, ki potrebuje pozornost. Tudi drugi so tu na MON deležni pozornosti, s tem, da pri tem kot rekvizit ne uporabljajo drugih uporabnikov, ampak z lastnim razmišljanjem dosežejo ta cilj. Lep primer je Zmedena_samica, tudi Bibita Melita, če gledamo žensko stran. Onidve prijateljsko sobivata z drugimi tu na forumu, sem in tja tudi kakšno ušpičita, ampak končni rezultat je pozitiven. Margot pa uporablja druge sodelujoče, da bi dosegla svoj namen, to pomeni, da nima “lastnega intelektualnega gradiva”. Poleg tega non stop omenja Spiderja, ki je sploh ni opazil.
In, čeprav smo različne, smo zmedena_samica, Bibita in jaz (našla bi se še kakšna druga, recimo Pandora1) našle svoje “železniške tire” po katerih naši vlaki vozijo, ne da bi med njimi prišlo do trčenja. :)))[/quote]
Oh…pa tole je skoraj neverjetno.
Tukaj se rek »kdor drugemu jamo koplje…« šele pokaže v vsej svoji veličini.
Antilopica? Me imaš že na poti proti »ven« ? Saj mi ni treba odgovoriti…
Naj ti osvežim spomin, ker je videti, da si od prevelikega odmerka »mene« doživela pravi šok in si podlegla totalni amneziji. Če se že morava pogovarjati preko drugih – tudi prav – če ti je tako lažje.
Nisem bila jaz tista, ki je pozornost drugih uporabnikov pritegnila (citiram) z uporabo drugih uporabnikov (t.j. rekvizitov), temveč se mi je to posrečilo z mojim lastnim intelektualnim gradivom (če lahko zopet uporabim tvoje besede).
Usoden je bil namreč ravno moj post, ob katerega si se ti tako silovito obregnila, ne moji rekviziti. Zaradi tega smo tukaj. Se spomniš? Če da, potem si boš gotovo priklicala v spomin tudi to, da sem pri tem ves čas solirala. Bila sem sama. Ves čas. V primeru, da se tega ne spomniš, si lahko še vse prebereš. Vse je še tam. Ti si bila tista, ki se je na forumu lotila mobilizacije sodelujočih in sklepala razna zavezništva. In to si počela z enim samim namenom: da bi me očrnila, odvrnila pozornost od mene in jo preusmerila na svoje kosmate nogice. In potem ti govoriš o sobivanju na forumu? Če bi bila ti tega sposobna potem midve ne bi počeli to, kar sedaj počneva.
In zdaj še k šahu o katerem je spregovoril matjazko: Šah je igra, kjer moraš ves čas naprezati svoje možgane, da ugotoviš naslednjo potezo svojega nasprotnika. Šah s tabo je dolgočasen. Zeham tukaj za ekranom, ker nimam kaj početi. Ne morem predvidevati tvojih načrtov, ker jih ti preprosto nimaš. Stresaš neke neumnosti, ne da bi sploh premislila kaj pišeš. Poteze ljudi, ki so do grla v dreku. Sprehodi in razmočene gozdne poti? Balast, s katerim nas futraš, da bi me prepričala o sliki antilope, ki ji nič ne pride do živega.
Kaj naj ti rečem? Že s tistim svojim » hahahaha« si se dokončno legitimirala. Najbrž si mislila, da z njim daješ vtis pametne ženske, ki lahko zviška gleda na nasprotnika. Zelo si se zmotila. Bolj kisel je bil ta tvoj nasmešek, veš? Je »hahahaha« odgovor osebe, ki je še do malo prej pisala, da so jo na faksu učili tekmovalnosti in ne solidarnosti? Oprosti, nič od tega pri tebi ne najdem. To je tvoje običajno bulšitanje, in ti to veš!
Če bi znala kaj napisati bi me nagovorila, ne pa se skrivala pod posti trenutnih zaveznikov. Ampak bodimo odkriti. Tvoji komentarji so zelo algoritemski. Ali seciraš avtorjeve besede in se igraš kirurginjo pri zelo zapleteni operaciji na malih možganih, ali pa citiraš eno pametno sporočilo in spodaj napišeš: Točno tako! oziroma Se strinjam! in podobne fore. Menda nas s tem poskušaš prepričati, da si pametna kot avtor, le počasnejša. Kot dokaz: vsi tvoji posti zgoraj in spodaj, pravzaprav kamorkoli pogledaš.
Zdaj pa počakajmo, da te spet nekdo počoha, da dobiš spet vzgon. Ampak, saj tudi tokrat ne bo nič takšnega, kar bi se izplačalo čakati. Vseeno. Do tvojega naslednjega kratkega javljanja, te prav lepo pozdravljam.[/quote]
Kaj ti je antilopa prebudila tvojega medveda?
Z bučkoti in bučkami se ni dobro prepirati. Glejte priponko spodaj:
http://www.youtube.com/watch?v=6dt3lSdGFPc
:)))
Seveda jih je veliko, vendar primanjkuje tistih “višje lige” in posledično se bijejo boji zanje. Samo ne vem kdo v tem primeru spada v višjo ligo. Matjažko mogoče?[/quote]Mislim neumnost, matažko vendar ni samski… pa ne samo to, je iniciator mnogih bitk med samskimi ženskami, kriterijev, na katerih še pade, pa raje ne bom omenjala, ker začasno se razumeva… ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Seveda jih je veliko, vendar primanjkuje tistih “višje lige” in posledično se bijejo boji zanje. Samo ne vem kdo v tem primeru spada v višjo ligo. Matjažko mogoče?[/quote]Mislim neumnost, matažko vendar ni samski… pa ne samo to, je iniciator mnogih bitk med samskimi ženskami, kriterijev, na katerih še pade, pa raje ne bom omenjala, ker začasno se razumeva… ccccc[/quote]
Katenjka, a z njim se zdaj bolje razumeta, odkar me ni več na četu? :)) No, če bi vedela, da je potrebno tako malo, bi to že zdavnaj storila, ali pa se tja gor niti ne bi prijavila. :))
No, hecam se. Ne vem, kaj želi Margot in ali je Matjažko njena šibka točka. Matjažko je kobajagi zaseden in to je treba spoštovati. :)))
Glej tukaj sem, en živ primerek. Razen z napako da še kadim, kajti zdaj si počasi prepričujem da um nadvlada nad tem kaj telo dejansko potrebuje. In ne smatram se za moškega višje lige, kajti s tem si me že povišala za nekaj kaj nisem , kajti sramotno je da ostale moške ki nimajo teh tvojih kriterijev razvredotiš.
Obilo sreče pri iskanju tvoje “višje lige”.
LP
S spoštovanjem
Seveda jih je veliko, vendar primanjkuje tistih “višje lige” in posledično se bijejo boji zanje. Samo ne vem kdo v tem primeru spada v višjo ligo. Matjažko mogoče?[/quote]
A ni to fajn, da imamo vsak svoje kriterije za lege?! 🙂
Za vse je dovolj, samo fovšije se ne sme zaganjati.
ps; no, za nekatere malo več 🙂
Intrudercek? Kaj je zdaj tole? Slišati si kot ena užaljena baba. Daj pojej en Snickers.
Bolje?[/quote]
Meni pa nič. 🙁 Imaš še kaj zame, kakšno čokolatko? :)[/quote]
Čokoladke sem imela samo za otroke. Da sem jih zamotila tačas, ko so se mi motali okoli nog, da sem lahko drugo delo opravljala.
Drugim sem delila bonbončke, samo so se pritoževali da so zanič in grenkega okusa. Ne bi ti teknili.
Pojdi raje k antilopi, ona deli take medene, v obliki srčkov, baje so prepojeni z ljubeznijo. Jaz ga sicer še nisem poskusila, a tebi ga bo zagotovo dala.
Antilopa, ne znaš ravnati z eksplozivom TNT?
Vzameš me pod oddejo, da zadušiš eksplozijo in njene nevarne šrapnele. :)))[/quote]
Matjažko, zaradi tebe sem si nakopala hudo nasprotnico – Margot, ti se pa šališ. :)) Komaj prilezem na zeleno vejo glede ene tvoje oboževalke (Katenjka), mi že “zrihtaš” naslednji problem. 😉
A Vi Marot, Antilopa, Matjažko, Katenjka ste tukaj na tem forumu moderatorji (admin) ?
Kot kaže ste kajti imate avatarje (sličice na vaši levi zraven vašega nickname-a).
Joj, želim si da niste. Kajti edine pametne nasvete uporabnikom dajata ona in on .
Zavedajte se da je ta forum namenjen nam uporabnikom ko nevemo kaj in kako naprej.
Te vaše privatne čveke z hudobije in hudoželjnosti pospravite v klepetalnico ali kam drugam. Kajti z tem čvekom nam uporabnikom dajete veliko nezaupnico.
Tudi sam sem uporabnik tega foruma in si želim razjasnit določena dejstva ko mi kje kaj zataji, neželim pa izvedeti mnenja od VAS(kvazi moderatorji) .
Dajte si prvo pomest pred svojim pragom preden svetujete drugim.
In dajte možnost drugim da vas nasledijo če Vam več ni za delat, ker s tem škodujete prvo sebi potem pa drugim.
S spoštovanjem
Antilopa, ne znaš ravnati z eksplozivom TNT?
Vzameš me pod oddejo, da zadušiš eksplozijo in njene nevarne šrapnele. :)))[/quote]
Matjažko, zaradi tebe sem si nakopala hudo nasprotnico – Margot, ti se pa šališ. :)) Komaj prilezem na zeleno vejo glede ene tvoje oboževalke (Katenjka), mi že “zrihtaš” naslednji problem. ;)[/quote]
Antilopa, ti si vedno ogrožena, če ne od moških, pa s strani mojih oboževalk??? ali tvoje konkurence, ki te spet ogroža? :)))
Če smo z velikimi ušesi skoz na preži in v strahu pred vsem kot zajec, potem smo res hitro ogroženi ob vsakem najmanjšem poku trske v goščavi. Ampak brez skrbi, preko interneta ti ne bo nihče nič naredil. Če pa že, pa imaš mojo telefonsko številko. :)))
Saj zato tudi sem “antilopa”, da se lahko v miru počutim ogroženo. :)))
Aja, a veš, da mi je šef obveščevalne službe rekel, da jim je Margot zafurala misijo tu na MON in da jo nameravajo odpustiti? 🙂
P.S.: Ja, tista telefonska številka je pa skrbno skrita. Tudi, če bi me mučili, je ne bi izdala. :))
Obema ge slabo diplomacija, neke luknje na področju čustvene inteligence, če vama že antipatija daje dovolj tehtne razloge ali povod, da se “besedno mrcvarita” počez in po dolgem po topikih za prazen nič. 🙂 Upam, da nista družboslovki, kjer moraš znati (ravnanja) z ljudmi, tudi takšnimi, ki ti osebno niso všeč. ;))
Antilopa, meni se zdi, da sem imela ves čas prav. Zdaj, ko si se me navadila, ne moreš več brez mene. Priznaj. Ni več posta, da me ne bi omenila. Na koncu boš hotela biti moja najboljša prijateljica. In če bi me še videla, bi se še zaljubila vame.
Ker pa vidim, da vas punce še toliko o meni zanima, naj vas odrešim mučnega ugibanja: mirno me vprašajte in jaz vam bom odgovorila. Samo da ne bo zopet kakšnega hiperventiliranja zaradi začinjenosti mojih postov.
Antilopa, meni se zdi, da sem imela ves čas prav. Zdaj, ko si se me navadila, ne moreš več brez mene. Priznaj. Ni več posta, da me ne bi omenila. Na koncu boš hotela biti moja najboljša prijateljica. In če bi me še videla, bi se še zaljubila vame.
Ker pa vidim, da vas punce še toliko o meni zanima, naj vas odrešim mučnega ugibanja: mirno me vprašajte in jaz vam bom odgovorila. Samo da ne bo zopet kakšnega hiperventiliranja zaradi začinjenosti mojih postov.[/quote]
No, no, ostanimo realno na tleh. :))
Bom povedla nekaj zelo staromodnega, ni pravilo, a se mi zdi da večinoma velja:
Samski moški je pogosto nespreten, a ženska lahko do določene mere moškega oblikuje in tudi obratno. Samozavest poročenemu moškemu daje žena doma, on lahko npr. samozavestno flirta, saj mu je vseeno, če dobi košarico, ker ga že ena čaka doma.
Ko sem bila še samska, sem se postopoma zverzirala v oceni moških in ko smo šle punce ven, sem iz nastopaško samozavestnega obnašanja točno vedela, kateri je vezan in nagnjen k varanju. In pretirano samozavestni, skulirani in spretni so odpadli, ker ko je moški zainteresiran za resno zvezo, ko ga obvladujejo čustva, je negotov in se boji zavrnitve. Z določeno žensko spretnostjo se iz takšnega moškega lahko veliko naredi.
Seveda se mora tudi moški potruditi in dajati v zvezi.
Forum je zaprt za komentiranje.