Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Matjažko, noge sem danes zdepilirala samo zate. :)))[/quote]

Imaš prav, Margot kadi, to me moti na njej, ti pa mi kar pomoli nožičko, bom pretipal, če ti še kakšna dlačica gor stoji, in ti zacajhnal s flomastrom. 🙂

Antilopa, kako bi ti sedajle prav prišel kakšen zaveznik proti tako mogočni sovražnici, a ne??? :)) Mi lahko kaj ponudiš, da prestopim iz nevtralne točke na tvojo stran? Se bova s skupnimi močmi spravila na Margot, če ne izvleče poprej pištole. 🙂 Jaz jo bom držal okrog pasu in jo imobiliziral s posebno čvrstim moškim prijemom, da bo postala vsa mehka, ti boš pa ji glavo odrobila z mačeto, ali boš samo kri puščala??? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, noge sem danes zdepilirala samo zate. :)))[/quote]

Imaš prav, Margot kadi, to me moti na njej, ti pa mi kar pomoli nožičko, bom pretipal, če ti še kakšna dlačica gor stoji, in ti zacajhnal s flomastrom. 🙂

Antilopa, kako bi ti sedajle prav prišel kakšen zaveznik proti tako mogočni sovražnici, a ne??? :)) Mi lahko kaj ponudiš, da prestopim iz nevtralne točke na tvojo stran? Se bova s skupnimi močmi spravila na Margot, če ne izvleče poprej pištole. 🙂 Jaz jo bom držal okrog pasu in jo imobiliziral s posebno čvrstim moškim prijemom, da bo postala vsa mehka, ti boš pa ji glavo odrobila z mačeto, ali boš samo kri puščala??? :)))[/quote]

Matjažko, jaz sem danes bolj romantično razpoložena. Pomlad prihaja, ljubezen je v zraku. Še nate gledam z bolj svetlimi očmi. Ah, spet si me z nečim uročil. :))

Antilopa, kako bi ti sedajle prav prišel kakšen zaveznik proti tako mogočni sovražnici, a ne??? :)) Mi lahko kaj ponudiš, da prestopim iz nevtralne točke na tvojo stran? Se bova s skupnimi močmi spravila na Margot, če ne izvleče poprej pištole. 🙂 Jaz jo bom držal okrog pasu in jo imobiliziral s posebno čvrstim moškim prijemom, da bo postala vsa mehka, ti boš pa ji glavo odrobila z mačeto, ali boš samo kri puščala??? :)))[/quote]

Matjažko, jaz sem danes bolj romantično razpoložena. Pomlad prihaja, ljubezen je v zraku. Še nate gledam z bolj svetlimi očmi. Ah, spet si me z nečim uročil. :))[/quote]

Glej ti to žensko diplomatsko ekonomijo, zdaj bi me pa rabila, a ne? :))) Margot, zmelji jo!!! Kri!!! :)))

Matjažko, jaz sem danes bolj romantično razpoložena. Pomlad prihaja, ljubezen je v zraku. Še nate gledam z bolj svetlimi očmi. Ah, spet si me z nečim uročil. :))[/quote]

Glej ti to žensko diplomatsko ekonomijo, zdaj bi me pa rabila, a ne? :))) Margot, zmelji jo!!! Kri!!! :)))[/quote]

Naj kar izvoli. Ti pa kar priznaj, da si me na četu pogrešal. :)))

Glej ti to žensko diplomatsko ekonomijo, zdaj bi me pa rabila, a ne? :))) Margot, zmelji jo!!! Kri!!! :)))[/quote]

Naj kar izvoli. Ti pa kar priznaj, da si me na četu pogrešal. :)))[/quote]

Naj ti Intruderček pomaga, vaju bo oba zmlela za malo malico. :)))) haha
Margot, ne daj se! 😀

Naj kar izvoli. Ti pa kar priznaj, da si me na četu pogrešal. :)))[/quote]

Naj ti Intruderček pomaga, vaju bo oba zmlela za malo malico. :)))) haha
Margot, ne daj se! :D[/quote]

Aha, ti si ljubosumen na intruderčka in zdaj Margot ščuvaš name. :)) No, intruderček je bil do sedaj do mene pravi gentlemen. :)))

Antilopa, ti znaš z moškimi. :))) Jaz tudi hitro pod tvoj vpliv padem in začnem ubogat na besedo. 😀

Antilopa, ti znaš z moškimi. :))) Jaz tudi hitro pod tvoj vpliv padem in začnem ubogat na besedo. :D[/quote]

Ti, pacek :)), a zdaj pa se dobrikaš? Ne spomnim se, da bi me kdaj prej pohvalil. :))) No, sicer vem, da tudi sam ugotavljaš, da nisem tako “napačna”. :))

tale jolanda-maricka oziroma magrot je pa res ziva zgaga
a se jo res noben ne usmili , pa ima pomanjkanje ?
zenska, ki ni nataknjena, je ziher nataknjena 🙂
.
.

Upaš? 🙂
Čemu upanje? A da ne bom ali da bom presenečen, če bi te kdaj srečal v živo? :))

Marko lahko si me predstavljaš kako plešem saj sem dobil natančna navodila: Move in the right direction, če to upoštevaš ne moreš zgrešit 😉 :))

Ps
Očitno je tale Margot še bolj direktna, prinese vse na pladnju, in raja ne rabi naprezat mozga kam ciljajo njeni komentarji, ji lahko aplavdirajo brez, da bi karkoli tvegali…. :))

Nobene bitke ne bo, ne v blatu, ne kakšne drugačne. In tudi krvi ne bomo nobenemu puščali, čeprav si lahko zelo slikovito predstavljam Antilopine včerajšnje sanje, kako stoji z vžigalico v roki, medtem ko sem jaz coprnica privezana zgoraj na grmadi.

Jaz sem povedala svoje, Antilopa bo pa še tudi. Ampak zdaj se še kuja. Včeraj me ni mogla ne prežvečiti, ne izpljuniti. Zdaj me je nekako spustila po goltancu in trenutno se nahajam nekje v prebavnem traktu, od koder me poskuša spraviti ven skozi (vemo katero) luknjo.

Ko se bo to zgodilo, se bo lahko odpravila na plesišče, kjerkoli že to plesišče bo. In odpravila se bo lahko z obritimi nogami ali ne. Če bo mrgolelo bab ali če bo tam čisto sama. V vseh primerih se bo počutila odlično. Kot tista iz Gossip. Sicer ima tista kar nekaj dodatne opreme, ampak samozavest pri njej je pa serijsko.

In jaz vem, da se bo to Antilopi zgodilo, ker hočem verjeti v to, da je bila to samo ena njena majčkena slabost, ki jo bo še izpilila s kilometrino. Vem, da je v resnici dobra in čustvena (tukaj ni Danajcev niti v sledovih), ker če človek rad ugaja drugim, potem že po defaultu ne more biti slab. Pa tudi zato, ker preprosto verjamem v ženske. Bom pa tu nekje v bližini, za primer, ko si bo premislila in bom zelo vesela, ko se bo to zgodilo.

Ne vem sicer s kakšnim razlogom si ti tukaj, ampak, če nameravaš kakšno “ujagat” na tole, ti lahko kar povem, da je tvoj pristop popolnoma zgrešen. Ženske imamo rade resne, odgovorne in pametne moške. Ti pa s tem pisanjem nekako nehote daješ vtis, da je velikost tvojega IQ težko izmeriti, ker tako senzibilne naprave, ki bi zaznala tako majhne vrednosti, še niso izumili. Ali, po domače povedano: to bi bil celo za Chuck Norissa velik izziv.

Saj si za štose in mi ne boš zameril, kajne? Ker resnično se mi ne valja še s tabo v blatu. Mogoče se spet sliši ali bere grdo, hočem ti povedati samo to, da sem zadnjič v enem časopisu brala intervju z lastnikom portala Ona-On. On trdi (njegove statistike), da imajo veliko več možnosti moški, ki so na svojih fotografijah resni oziroma se ne smehljajo. Torej razumi to kot dobrohoten nasvet. Če pa to ni tvoj namen pa naj ti samo povem, da si ti še večja zgagica. Si kot tista sponkica na računalniku. Simpatična, ampak se je nikakor ne moreš znebit.

Emmm…zametki ljubosumja?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ko ste omenjali Barbike…

Mi je pa vseeno bolj všeč lik Barbie, kot Margot, seveda pa sem jaz ženska, tako da verjetno ne štejem…

Hm, bi On_ (z Margot) znal zaplesati na tole:

Barbie in pink shoes

Če že ne ustreza lik, mogoče pa ustreza glasba?

Sem očitno ena izmed izredno srečnih partnerk takega moškega- le,da ni samski.;-) .drugače pa obstajajo: manj se obremenjuješ z okolico in bolj si srečna sama s seboj, več verjetnosti imaš, da ga srečaš: samo ne biti preveč zahtevna, egoistična in samosvoja…

Opa, ne steguj ženske ročice v klavrnem poskusu sprave, da pogladiš antilopin repek! Ona je srečno nameščena v Matjažkovi kopitarni- ups- kobilarni, kočno je prišla na vrsto, da ji gospodar malo pogladi rebrca, tako da jima prepusti veselje in ostani dosledna!

Kar misliš misliš, brezveze s cukrom trosit potem ostrejše besede, saj tudi tebe nobeden ne špara!

Brca v temo. Margot vidim kot žensko, ki potrebuje pozornost. Tudi drugi so tu na MON deležni pozornosti, s tem, da pri tem kot rekvizit ne uporabljajo drugih uporabnikov, ampak z lastnim razmišljanjem dosežejo ta cilj. Lep primer je Zmedena_samica, tudi Bibita Melita, če gledamo žensko stran. Onidve prijateljsko sobivata z drugimi tu na forumu, sem in tja tudi kakšno ušpičita, ampak končni rezultat je pozitiven. Margot pa uporablja druge sodelujoče, da bi dosegla svoj namen, to pomeni, da nima “lastnega intelektualnega gradiva”. Poleg tega non stop omenja Spiderja, ki je sploh ni opazil.

In, čeprav smo različne, smo zmedena_samica, Bibita in jaz (našla bi se še kakšna druga, recimo Pandora1) našle svoje “železniške tire” po katerih naši vlaki vozijo, ne da bi med njimi prišlo do trčenja. :)))

pravi magrot da IQ-meter pri meni nic ne pokaze,
zanimivo je pa to da pri njej blesi-meter zabije do konca
.
.

Huh, to je pa zanimivo brati. Čist tako mimogrede, predvidevam, da je Margot starejša od Antilope, če je gledala Mohamed-a Ali-ja, sam se bi že iz spoštovanja do starejšega človeka umaknil, po vsem sodeč vam pa vsem škodi preveč znanja, ki ga imate, hehe, človek v kaj se poglabljate in seveda kako se vam, da.. kao, čitate psiho oz. notranjost nekoga, ki ga sploh videli niste v lajfu.

Popay malo se se posveti tvoji Olivi
.
.

Popay, daj skoči v trgovino, ker je zmanjkalo špinače. Ne bi rada, da bi bil med rjuhami šibek. :))

Zdaj pa res ne vem, če si pisala o sebi ali o Margot, mislim kar se tiče rekvizitov, ki jih bi naj ona uporabljala. 🙂 Uporabila si skoraj vse, ki tukaj pišejo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar seješ to žanješ.

Oliva, ti okom ja skokom, raj umrem kot, da pri tebi odpovem, čeprav ti je geštel u qurcu. Vidte ženske, ni tukej trte mrte, Oliva ve kaj rabmo moški za butnaje.

Ker On_ noče odgovoriti ti bom jaz, seveda v svojem stilu, edinemu, ki ga imam in katerega nameravam tudi obdržati.

Pesmica je lepa, ampak preveč nežna. Zaradi tega se rahlo bojim, da sem jaz pretrd lik za kaj takšnega, že tako mehak On_ pa bi se znal še posebej zmehčati. Če bi se pa slučajno zgodilo obratno, da bi se jaz omehčala, On_ pa otrdel, bi bila pa tudi štala veš… Oba sva namreč vezana.
🙂

Sicer pa lep poskus, ki ga izjemno cenim. V zvezi s tem bi te še enkrat nagovorila (če ne boš imela nič proti), ampak majčkeno kasneje, nekomu moram še prej odgovoriti.

Opa, ne steguj ženske ročice v klavrnem poskusu sprave, da pogladiš antilopin repek! Ona je srečno nameščena v Matjažkovi kopitarni- ups- kobilarni, kočno je prišla na vrsto, da ji gospodar malo pogladi rebrca, tako da jima prepusti veselje in ostani dosledna!

Kar misliš misliš, brezveze s cukrom trosit potem ostrejše besede, saj tudi tebe nobeden ne špara![/quote]

Ne misli, da sem te spregledala – sploh ne, samo zadnje dni sem zasedena bolj kot sicer in odgovarjam na najnujnejše.

Tvoj nasvet sem vzela na znanje.

Iskreno sem ti hvaležna za tvojo podporo, vendar te moram nekaj prosit. Če se iz kateregakoli razloga nočeš registrirati, bi lahko mogoče vsaj v podpisu spodaj navedel svojo davčno številko? 🙂 🙂 🙂

Namreč, nasprotnikov arsenal se je že zdavnaj izpraznil in zato posežejo po vsem, kar je v tistem trenutku na voljo.

XY – tukaj se skriva še eno sporočilo zate, ki ga pa zaenkrat ne bi rada razkrila. Prosim spomni me, da to storim pozneje.

Hehe! Dobra je tale. Moram priznat. Škoda le, ker se nisi prej posvetoval s Popayem. Potem bi mi lahko še rekel, da mi tudi leto-meter nabija do konca. Ker – saj veš – stare coprnice ne moreš prizadeti bolj kot pa da ji rečeš da je stara. Lahko bi rekel da dobro, da živi tista stara Kitajka.

Ampak to sem ti sedaj prišepnila in zato za naprej ne velja. Spomniti se moraš kaj drugega.

Zelo so mi všeč ljudje, ki se znajo šaliti na tuj in na svoj račun. In ti si točno takšen. Ti si tisti lump, ki majhnim deklicam dviguje krila zato da jim vidi luliko. Potem pa teče, kolikor ga nesejo noge, čeprav si srčno želi, da bi bila tista deklica hitrejša in bi mu primazala klofuto, ki si jo zasluži. Ker to je tvoja hrana. Ignoranca pomeni tvojo takojšnjo smrt. Ti provociraš, potem pa cepetaš na mestu v nestrpnem pričakovanju klofute. Super.

Jaz še vedno mislim, da si ti en stari ded z majhnim. Mislim, da če bi se z erekcijo zaletel v zid, da bi si zlomil nos. He-he.

Zdaj si spet ti na vrsti. Prosim, ne zavlačuj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close