Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Kje sem pa to napisal?? Spet krnekaj berete. Za spolnost ni treba biti v vezi..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da obrnemo, a imaš ti?vse te kvalitete višjega srednjega ranga, da ustrezaš meni, ali me boš dobila, pa ne boš znala uporabljat?
Znaš sprejet to in zagovarjat ter ravnat v skladu z napisanim?
Hočeš to, ali bi bilo lepo imeti?
:))

Kje sem pa to napisal?? Spet krnekaj berete. Za spolnost ni treba biti v vezi..[/quote]

Sem hotel napisati tole, pa sem se raje izpustil ;).

tega verjetno ne bomo nikoli izvedeli…

Larifari o tem, da se moški kaj veliko izobražujejo.
Tečaj francoščine: 15 udeležencev: 2 moška, en skupaj z ženo hodi, drugega pa žena doma čaka, ostalo ženske
Tečaj ruščine: 10 udeležencev, 1 moški, ki hodi na tečaj zs punco, ostalo same ženske.
Tečaj komunikacije 1: 5 žensk, 1 moški; nadaljevalni tečaj: 4 ženske
Kuharski tečaj: same ženske
Fotografska delavnica: 4Ž, 1M
Razna predavanja na temo osebnostnih odnosov, komunikacije: skoraj večinoma same Ž, redko kak M
Predavanja na temo prehrane, potopisna predavanja: skoraj same Ž
Tečaj športnega plezanja: 7Ž, 2M (20letnika)
Plesni tečaj: moških ni za dobit, če pridejo pridejo z ženo

Ha ha, to je res ja, na kateremkoli tečaju sem bil ( jezik recimo), smo bili 2-3 moški, ostalo ženske.

Ja, vse kar sem naštela, so tudi moje lastnosti oz. so višje. Recimo pogoj sem dala vsaj SŠ, ima pa več kot univ. dipl. Pri ostalih zadevah je isto.

Zanimiva vprašanja. 🙂
Ponavadi je naša pozornost usmerjena v naše želje in v to, kar sami želimo. Pozabljamo pa na to, kaj lahko mi drugemu ponudimo in s tem pripomoremo k temu, da bodo tudi naše želje uresničene.

Ja, in to sploh ni potrebno, da so bolj ženski tečaji kot so pilates, joga (čeprav res ne vem zakaj bi bilo to žensko, ampak je tako, da na teh stvareh ni moških), ampak lahko gre čisto za jezike, šport.

Sta pa oba spola zastopana v fitnesu.:)

Zanimiva vprašanja. 🙂
Ponavadi je naša pozornost usmerjena v naše želje in v to, kar sami želimo. Pozabljamo pa na to, kaj lahko mi drugemu ponudimo in s tem pripomoremo k temu, da bodo tudi naše želje uresničene.[/quote]
Za-to gre. Pa besedo držat.

Žal imam tudi sama take izkušnje – tečaj tujega jezika – upokojenci in same ženske. 🙂

Samski moški verjetno igrajo nogomet s prijatelji in hodijo po gostilnah.

Enkrat sem bila na neki gasilski veselici v enem manjšem gorenjskem kraju – moški so samo sedeli za mizo, jedli in pili. Bojim se, da so mnogi samski moški nespretni, ali pa pretirano vsiljivi.

Jaz tudi nisem še zasledil ženske, ki bi v soboto popoldne popravljala avto. 🙂

Pavšalno rečeno. Mogoče nisi bila na “tečajih”, ki moške zanimajo, in dejansko lahko nekaj iz tega potegnejo? (razen jeziki načelno vedno lahko pridejo prav). Na plesnih tečajih nikoli nisem zasledil težav s pomanjkanjem moških.

Sploh pa, najprej si je treba znati odgovoriti na vprašanje, kaj hočem: 100 stvari, o katerih nekaj vem, ali nekaj stvari, v katerih sem profesionalec.

Zanimiva vprašanja. 🙂
Ponavadi je naša pozornost usmerjena v naše želje in v to, kar sami želimo. Pozabljamo pa na to, kaj lahko mi drugemu ponudimo in s tem pripomoremo k temu, da bodo tudi naše želje uresničene.[/quote]

Kot sem že napisala, vse kar pričakujem, tudi sama izpolnjujem.

Moškega za plesni tečaj dobiti je pa skoraj nemogoče. Samske ženske imamo največje težave dobit soplesalca za tečaj. SPloh, če iščeš nekoga, ki že vsaj malce zna. Vprašaj po plesnih šolah. Vsepovsod imajo isto. Preveč žensk, premalo moških.

Aha, zdaj vem, zakaj s eizogibaš mojemu vabilu na drink. ker te to asociira na “hojenje po gostilnah”, he he he..

Jaz pa moškega ne. Vsaj ne mladega moškega. Iz otroških let se spomnim, da so fantje popravljali avte. Zdaj pa ne vidim mladih moških, ki bi popravljali avte.

he he he… potem sem iskana roba (šala). Verjetno ni tako hudo. Res nisem nikoli imel tega občutka na plesnih, da bi bilo moških premalo.

Jaz pa moškega ne. Vsaj ne mladega moškega. Iz otroških let se spomnim, da so fantje popravljali avte. Zdaj pa ne vidim mladih moških, ki bi popravljali avte.[/quote]

Kljub novim avtomobilom, se določene stvari da narediti doma. Pa ja ne bom zavor peljal menjat mehaniku ali pa olja in ostalih malih stvari.

Morda pa imajo dovolj denarja, da si s tem ne mažejo rok ? 🙂

Saj tud nekdo, ki postane samovšečen in skrbi le še za svoj užitek nima nič kaj drugačnega pogleda na svet, le da drugi postane egoist (predvsem zaradi svojega drugačnega značaja), prvi pa se preveč razdaja za druge oziroma se potuhne ali pobegne v “črno luknjo”. Oba pa na nek način odbijata druge na nekem nezavednem nivoju in kot taka še nista primerna, pripravljena na partnerstvo. Razlika je le v tem, da je eden prepričan, da obupno nekoga potrebuje, drugi pa je prepričan, da je sam sebi samozadosten. V resnici pa si vsi želijo isto, le prav pot do tja morajo posikati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

he he he… potem sem iskana roba (šala). Verjetno ni tako hudo. Res nisem nikoli imel tega občutka na plesnih, da bi bilo moških premalo.[/quote]

Seveda si iskana roba :). Večkrat sem iskala soplesalca za tečaj, večkrat neuspešno. Včasih našla na netu.
Vedno tudi spraševala v plesnih šolah, če lahko pridem sama na tečaj, vedno me zavrnili češ, da vpisujejo le pare. Da pa bodo sporočili, če se bo javil kak moški brez soplesalke.

Aha, zdaj vem, zakaj s eizogibaš mojemu vabilu na drink. ker te to asociira na “hojenje po gostilnah”, he he he..[/quote]

Jaz se ne izogibam, pomlad še ni prišla. 🙂 Se te pa malo bojim, pajkec, ti si eno tako strastno bitje.

Jaz pa moškega ne. Vsaj ne mladega moškega. Iz otroških let se spomnim, da so fantje popravljali avte. Zdaj pa ne vidim mladih moških, ki bi popravljali avte.[/quote]
Pa veš zakaj ne ?
Ker novejši avti niso več tako preprosto sestavljeni, kot včasih.
Ogromno je elektronike in preciznih delov, kjer brez tega, da ga pri neki napaki ne priklopiš na tester, skoraj ne moreš ugotoviti vzroka napake.

Aha! Skoraj bi pozabili na ključno sestavino “juhice”. Še ščepec moraliziranja in zafrustriranosti.

Robi, jaz to vem. Jaz sem samo replicirala krentamu, ko pravi, da ne vidi nobene ženske, ki popravlja avto, jaz sem pa odvrnila, da moški tudi ne :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close