Samski moški višje lige
Ti si 14 dni tukaj, takoj spoznaš družbo in že pišeš psihoanalize posameznikov.[/quote]Kako dolgo si pa ti tukaj, da si naredil tako površno analizo? :))[/quote]Že od začetkov mona in takole seka iz ozadja z vedno novimi in novimi imeni….
Naš stari znanec – neznani storilec 😉
Ni kaj, babnca, kot jih je malo!! Akutna, pronicljiva, s pikami na vseh i-jih.
Grem stavit, da si v družbi rahlo umirjena in rahlo zadržana in včasih sploh ne veš, kolikšen vtis si pustila.
Ženska, pri kateri odpadejo vsa pravila nagonske tekmovalnosti med samicami, ker se s tekmovalnostjo enostavno ne ubadaš.
Klobuk dol pred teboj, punca.
Tole je pa že doktorska disertacija. :))) Si avtorica tega sestavka ti, ali si prepisovala? 🙂 Pazi, da ti cigaretni dim ne bo zameglil um. :)))
Glede tvoje municije, ki jo zgoraj omenjaš – tudi JLA je imela precej orožja in municije, pa je popušila v vseh vojnah na ozemlju bivše Juge. Ni vse v municiji. Vse bolj se mi zdi, da si res moški. :))
Matjažko, tole pri njej se mi zdi že patetično, ker hvali sama sebe ne samo v svojih postih temveč tudi pod drugim nickom. A Čeferin je edini odvetnik, ki ga poznaš? Midva še morava skleniti izvensodno poravnavo, se spomniš? ;))))[/quote]
Saj pa sem poravnal svoj dolg v izvensodni poravnavi, rekla si, da naj ti odplačam v naturalijah.
A ni bil dober domač ptujski luk in zelje? Si ga imela na toplem in je vzkličil, to si si sama kriva.
Antilopa, prosim te naredi tako, kot so te naučili na faksu. Izklopi čustva.
Tole tvoje je bilo napisano v afektu, kajne? Ne zameri, ampak tole je “kr neki”. Prebrala si in tvoja lepa Pocahontas zrkla so skočila iz jamic. Potem pa hitro po tipkovnici, s povišanim krvnim pritiskom.
Jaz tega nočem. Če mi pišeš odgovor, mi ga napiši tako kot znaš. Pametna punca si in nekaj takšnega od tebe tudi pričakujem. Vzemi zalet. Bom počakala.
Nisem umirjena in nisem zadržana. Me opazijo. In eni me imajo radi, drugi se me v loku izogibajo. V resnici nisem slaba kot je videti takole, na prvo žogo. Prepričana sem, da bova tudi z antilopo na koncu najboljši prijateljici.
Tudi tole je bedno in anemično. Znaš bolje. Potrudi se. Veš, da je šlo za šalo, ki sva si jo privoščila z matjaz-ko-tom, ko me je tako razkrinkal. Seveda sem to JAZ! Oba nicka sta moja. Te je minila volja celo po humorju?
Daj iztisni iz sebe. Ker tole je eno navadno mlatenje v prazno. Če pa je to vse, kar imaš povedati, potem lahko zase rečem samo:
Game, Set and Match!
Matjažko, tole pri njej se mi zdi že patetično, ker hvali sama sebe ne samo v svojih postih temveč tudi pod drugim nickom. A Čeferin je edini odvetnik, ki ga poznaš? Midva še morava skleniti izvensodno poravnavo, se spomniš? ;))))[/quote]
Saj pa sem poravnal svoj dolg v izvensodni poravnavi, rekla si, da naj ti odplačam v naturalijah.
A ni bil dober domač ptujski luk in zelje? Si ga imela na toplem in je vzkličil, to si si sama kriva.[/quote]
V naturalijah? Jaz se še nisem odločila kako se bova poravnala. Imaš ti kak predlog? Brez kazni te ne morem pustiti. :))))
Antilopa, prosim te naredi tako, kot so te naučili na faksu. Izklopi čustva.
Tole tvoje je bilo napisano v afektu, kajne? Ne zameri, ampak tole je “kr neki”. Prebrala si in tvoja lepa Pocahontas zrkla so skočila iz jamic. Potem pa hitro po tipkovnici, s povišanim krvnim pritiskom.
Jaz tega nočem. Če mi pišeš odgovor, mi ga napiši tako kot znaš. Pametna punca si in nekaj takšnega od tebe tudi pričakujem. Vzemi zalet. Bom počakala.
Nisem umirjena in nisem zadržana. Me opazijo. In eni me imajo radi, drugi se me v loku izogibajo. V resnici nisem slaba kot je videti takole, na prvo žogo. Prepričana sem, da bova tudi z antilopo na koncu najboljši prijateljici.
Tudi tole je bedno in anemično. Znaš bolje. Potrudi se. Veš, da je šlo za šalo, ki sva si jo privoščila z matjaz-ko-tom, ko me je tako razkrinkal. Seveda sem to JAZ! Oba nicka sta moja. Te je minila volja celo po humorju?
Daj iztisni iz sebe. Ker tole je eno navadno mlatenje v prazno. Če pa je to vse, kar imaš povedati, potem lahko zase rečem samo:
Game, Set and Match![/quote]
hahahahahaha
Punce, ne se prepirat, raj bolj globoko dihate, ko se dol dajete, samo je treba pri vas doktorate delat, preden sploh pride do tega užitka z vami. Itak, da so samski moški višje lige kot je naslov te teme isto kot ženske višje lige nedosegljivi, ker so polni keša in si navsazdnje užitek, ki si ga želijo lahko kupijo, za kar pa sploh ni potrebe, saj sta finančna situacija in stil življenja te osebe že sama po sebi dost velik magnet za vse, ki se nahajajo v njihovi bližini, če pa v tem primeru “možakar”, še skrbi za svojo psihofizično kondicijo je pa itak objekt poželjenja pri karieristkah, ki nekaj dajo na svoj imidž.
Samo za On_:
V spomin na Helgico ti pošiljam en lep komad. Njeni ritmi, njene j….
Upam, da si si me nekako tako zamišljal 🙂
Ahh, tako. Si se raje odločila zapreti v svoj wigwam. Če bi res živeli med indijanci bi ti gotovo dali ime Kujava skvo. Ali pa Skvo, ki se kuja. Nekaj od tega.[/quote]
Lej, na tvoje provokacije ne mislim odgovarjati, zato se ne trudi. Imam cel kup odličnih sogovornikov tu gor, da mi se ne da ukvarjat s tabo in tvojimi problemi.
Antilopa, kakšen problem pa ima Margot? Jaz ga ne vidim.
Si pa predstavljam Oneta, kako pleše na zgornji komad. :))
Ko se debatira, takrat se navadno ni treba zadržati. 🙂
Razen, če (ti) je tako hudo, da bi sicer iz tebe priletelo kaj “grdega”. Potem je res boljše, vsaj za debato. Sicer pa ne vem, zakaj bi zadrževala svoje mnenje. Zato smo tukaj a ne?
Poglej, Marko, bom jaz razložila kje je problem in kdo ga pravzaprav ima. Si bom vzela še toliko časa glede na to, da čakam, da se mi odtaja en dober komad teletine za zvečer. Potem bom pa zares nehala, ker nima smisla. Počutim se kot pred mnogimi leti, ko smo z družbo do jutranjih ur čakali na prenos boksarskega spektakla. Celo noč smo se nalivali s kavo, drug drugega budili, ko pa se je dvoboj začel – niti se še nismo uspeli dobro namestiti v svojih sedežih – tresk!, tip užge, nokautira nasprotnika v nekaj sekundah. Ne spomnim se dobro, mislim da je bil Mohamed Ali v ringu, pa vseeno, vse skupaj je bilo brez veze.
Seveda ne misli odgovarjati na moje provokacije, ker se dobro zaveda, da nisem bila jaz tista, ki je začela. Da bi bila stvar še toliko slabša, tudi to ve, da mi ne bi bila kos. Antilopa je pogumna samo takrat, ko misli, da lahko komentira brez posledic in v čredi (antilope tako živijo). Če občasno pobere še kakšen »lajk« pa postane le še bolj domišljava. Ali drugače povedano: dokler ji fantje pišejo Antilopica, kako vitke noge imaš? je vsa srečna. Če bi pa kateri od njih vprašal ali ima tudi tako kosmate, bi se pa pognala v jok, pa na drevo.
Mojega odziva ni pričakovala, pa še črede ni bilo zraven. Poskusila je z matjazko-tom, vendar jo je tudi ta odslovil z lukom in zeljem. Ko je naposled ugotovila, da je ostala sama na plesišču, s svojimi neobritimi kosmatimi nogami, se je raje preselila na drugo temo in se tam preigravala z intruderckom (toliko o drugih sogovornikih). Tovrstne antilope pač ne znajo biti same na plesišču.
Nisem hudobna, ampak sprijazniti se bo morala, da če izzivaš, da jih lahko tudi sam dobiš po nosu. Ampak veš kaj? Jaz ji ponujam premirje. Ker nisem zlobna. Hotela sem ji samo dokazati, da imajo tudi povsem miroljubni ljudje zobe in tudi potrpljenje do neke razumne meje. To ji bo v življenju še kako koristilo. Ker, če namerava postati dobra pravnica, potem ne sme gristi malo tu – malo tam kot nekakšen šnaucer, saj zna kdo grdo zgristi njen ljubek gobček. Če že hoče gristi, naj raje posnema hijeno, ki odvleče svojo žrtev na domači teren in si jo tam privošči celo, in v miru.
Malo Spajdijevih vrlin ji ne bi škodilo. On se ne potuhne v jarek ko okoli njega divja vojna, ampak vstane in strelja. Včasih v prazno, ampak strelja. Antilopa se pa rada igra tako, da samo ona uživa. Saj veš, kako to gre. Ko dva seksata, pride pa samo enemu. To tudi pri tebi ne gre, kajne? Tudi različni nick-i niso problem. Da so le mrtve tarče v katere lahko cilja s svojimi Pocahontas puščicami. Ob tem obrača avtorjeve besede toliko časa in mrcvari, da naredi iz njega budalo in ob tem računa, da ima druga stran nagobčnik. Zelo naivno, mar ne? Mogoče bi bilo zanjo bolje, da premetava besede tako, da iz njih sestavlja anagrame. To zna biti tudi zelo zabavno in še nevarno ni povrhu.
@antilopa: Sem avtorica vseh sestavkov. Nobenega nisem prepisala. Pisanje ali narekovanje iz glave, nizanje besed brez premora ali mašilcev. Direktno. Iz glave. To je veščina pravnikov. To bi ti morala vedeti.
Prijateljice za zmeraj?
Margot, meni je jasno. Napišeš tako, kot vidiš in po mojem mnenju pišeš ostro, zelo direktno a hkrati dovolj mehko, da drugih ne “polomiš”. Antilopa je pa zelo nežno in občutljivo bitje, ki težje prenese kritiko ali pa šalo na svoj račun (verjetno niti ne vedno, občasno kak dan). 🙂
Ampak seveda to ni tvoja stvar, mislim, da je prav tako, da se ne oziraš le na to, kako te bodo drugi dojeli, saj ima vsak svoj stil. Če si sam pripravljen sprejeti tak odnos, kot ga daješ drugim, ga daješ še naprej, sicer ga pač spremeniš. Tako kot si sama rekla. Vem in tudi vidim, da nisi želela Antilopi nič slabega, tudi ona ne tebi, ona je pač reagirala, kakor je najbolje znala, četudi rahlo užaljena oziroma našpičena. Pa dober tek. 🙂
Marko, a lahko prosim zapreš duri? Jaz se z njo več ne mislim pogovarjati, niti ne mislim karkoli komentirati v zvezi s to osebo. Ker pa se vidva odlično razumeta, pa vama privoščim konstruktivno debato.
V življenju je treba skrbno izbirati bitke. Zdaj sem šla na en lep sprehod, sicer je malo blatno v gozdu, ker se je sneg stopil, ampak vseeno lepo. :))
Margot, pronicljiva in zelo inteligentna si. Ta forum je sploh posejan z samovšečnimi kopitaricami, slinastimi babjaki, nesrečnimi v zakonu, ki so stalno tu kot eksponati v kotu, dopovedujoč vsem, kako super zakon imajo.- Robi je fejst in Spider iskren, za ostala opažanja glede določenih oseb pa si odlična psihologinja!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.uncoached.com/wp-content/uploads/2009/07/mud_wrestling-vi_0.jpg[/img]