Samski moški višje lige
Mogoče se samo ti ob njemu tako doživljaš, kaj si druge mislijo pa nekako težko izveš. Gotovo si katera tudi misli še kaj drugega, recimo kako je on lahko tebe “ujagal”, mislim pozitivno. :))
Če želiš res enakovreden odnos, se je potrebno prilagajat. Če se želiš prilagajat, pa se moraš preoblikovati, ja tako kot glina. In, da se to ne da, ni res. Lahko pa tudi je, kakor se kdo odloči. Ni to, da ti njega preoblikuješ, ampak je to, da ga pripraviš do tega, da se sam. In seveda on tebe, enostransko ne gre.
Če pa pogledaš s pozitivne strani, pa se gate po takem času lahko krasno zmehčajo, če že ne razpadejo prej. Vsak si pa želi na sebi nežno perilo, posebej ženske. Ali ne? :)[/quote]
Dragi Marko.
Se strinjam v celoti. Ampak dajva pogledat še iz negativne strani. Naprimer ti nekega dne vidiš krasen prospekt Tajske. Iz njega te mamljivo gledajo tajske deklice, vabijo te na njihovo masažico. 10 let si ne kupiš novih gat. In ne samo gate, še ti se ves omehčaš od pričakovanih užitkov. In naposled zbereš za ta luksuz in se odpraviš na dolgo potovanje. Prepustiš se nežnim rokicam, ki te zmasirajo za nekaj borih $ in potem…glej ga zlomka, ugotoviš, da to sploh ni deklica ampak ladyboy. Ufff!
Kaj zdaj? Ne reci, da mi boš sedaj napisal, naj pogledam na stvar s pozitivne strani in da lahko fanta tudi okol obrneš? :):):)
Lp, Ioli
Jaz sem I olanta Maria z i, ne Lolanta 🙂 sam tolk 🙂
p.s.: sam so res obupne, da veš :)[/quote]
Jaz verjamem, da so. Samo nekaj je na njemu, da samo takšne pritegne, sprejme, dobi. Malo mu le namigni, da ne bo mislil, da nič nima pri tem. Mislim, pomagaj mu a ne, če je prijatelj. 😉
Če želiš res enakovreden odnos, se je potrebno prilagajat. Če se želiš prilagajat, pa se moraš preoblikovati, ja tako kot glina. In, da se to ne da, ni res. Lahko pa tudi je, kakor se kdo odloči. Ni to, da ti njega preoblikuješ, ampak je to, da ga pripraviš do tega, da se sam. In seveda on tebe, enostransko ne gre.[/quote]
Marko, daj enkrat preberi tekst tako kot piše, prosim. Pisalo je, da ženska “iz moškega naredi princa iz svojih sanj”. To jaz berem kot da ga ona preoblikuje in ne da se sam prilagodi, kar je normalno in samoumevno v razmerju. Možno pa je, da je bil samo kiks naše Marije in je dejansko to slednje mislila. :))) V slednjem primeru pa se strinjam.
Mogoče se samo ti ob njemu tako doživljaš, kaj si druge mislijo pa nekako težko izveš. Gotovo si katera tudi misli še kaj drugega, recimo kako je on lahko tebe “ujagal”, mislim pozitivno. :))[/quote]
Marko, a ne gre le za njenega prijatelja in ne partnerja? Jaz sem razumela, da gre za prijatelja.[/quote]
Vem, da gre za prijatelja. Saj ni pomembno za koga gre (v tem primeru).
To, kako ti bereš pregovore, je tvoj problem. 🙂 Moj pa je, kako berem tebe, zato piši bolj razumljivo. 😉
Hm. Ne vem. Jaz se nisem počutila večvredno. Smo si pač različni.
Je pa res, da so mi nekateri tukaj navedeni kriteriji nekoliko… ne ravno blizu.
Ljudje drugače funkcioniramo, je pa lažje si dati neke kriterije, potem pa reči, eh, saj take oz. takega ni. Vsi drugi so krivi. Itak.
Pa ne pravim, da kriterijev ni potrebno imeti.
Kdor se obnaša, kot da je nekaj več ali pa kot, da je nekaj manj, se tega ne zaveda. Če bi se zavedal, bi to spremenil. Seveda pa imaš tudi takšne, ki so prepričani, da so res manjvredni in take, ki so prepričani, da so “upravičeno” več vredni in od tistega ne odstopajo.
Ne veš, da lažno predstavljanje ni dovoljeno, ti “zdravnica”? zdravnica = financarka = multinick ženska, ki jo je zadnjič razkrinkal matjažko.
Mislim, kako imaš lahko folk tako za norca? Ti je dolgcajt v življenju? Lahko bi naštel še ene 10 nickov pod katerimi si v azdnjih emsecih tukaj podajala izmišljene zgodbe, pa bom uvidevno tiho.
Zdravnica my ass. Ki nima pralnega stroja in ne pozna nikogar, ki 100 e zapravi za cunje. ROFL.[/quote]
Občutek imam, da si gospodična R. celo sama s sabo dopisuje zraven 10 istih nikov v tej temi.
Išče samo odzive, seveda najpogosteje moške, s katerimi je očitno zmožna priti v kontakt samo preko virtualnega dopisovanja in skozi navidezne konflikte oz. nestrinjanja izmišljenih tem – največji klimaks oz. je očitno zanjo ravno takšen “virtualni seksualni rajc”. Pošto su tepke na njihovem placu, pa bo mogoče več povedala gdč. R.
Ne veš, da lažno predstavljanje ni dovoljeno, ti “zdravnica”? zdravnica = financarka = multinick ženska, ki jo je zadnjič razkrinkal matjažko.
Mislim, kako imaš lahko folk tako za norca? Ti je dolgcajt v življenju? Lahko bi naštel še ene 10 nickov pod katerimi si v azdnjih emsecih tukaj podajala izmišljene zgodbe, pa bom uvidevno tiho.
Zdravnica my ass. Ki nima pralnega stroja in ne pozna nikogar, ki 100 e zapravi za cunje. ROFL.[/quote]
Občutek imam, da si gospodična R. celo sama s sabo dopisuje zraven 10 istih nikov v tej temi.
Išče samo odzive, seveda najpogosteje moške, s katerimi je očitno zmožna priti v kontakt samo preko virtualnega dopisovanja in skozi navidezne konflikte oz. nestrinjanja izmišljenih tem – največji klimaks oz. je očitno zanjo ravno takšen “virtualni seksualni rajc”. Pošto su tepke na njihovem placu, pa bo mogoče več povedala gdč. R.[/quote]
Nisi edini tega mišljenja, patetiki kar ni konca:))
Hm… po mojih izkušnjah so na jezikovnih tečajih razlgedani moški, s katerimi je lahko navezati pogovor. Komunikativni, odprti…
Zavedamo se tisti, ki vemo, kar je narcisoidna osebnost. In znamo tudi to prepoznati.
Ni pa res, da se avtomatsko nekaj spremeni, ko se nekdo nečesa zave. Je pa lahko prvi korak.
Išče samo odzive, seveda najpogosteje moške, s katerimi je očitno zmožna priti v kontakt samo preko virtualnega dopisovanja in skozi navidezne konflikte oz. nestrinjanja izmišljenih tem – največji klimaks oz. je očitno zanjo ravno takšen “virtualni seksualni rajc”. Pošto su tepke na njihovem placu, pa bo mogoče več povedala gdč. R.[/quote]
Ronka je postala legenda. :)))
Matjažko, kakšen opis imaš to v podpisu – da je tvoj cilj širjenje genov po celem svetu? Jao! :)))
Zakaj ni tvoj, če ima tiča, za katerega veš, zakaj ga ima, bi lahko skupaj z njim malo podeskala, da bi žreblje zabijala v late in polagala parket? :))[/quote]
Eeeem….ker sem jaz ŽE zasedena z enim, ki ima ravno tako tiča, s katerim že dolgo zabijava in polagava.
Nisi edini tega mišljenja, patetiki kar ni konca:))[/quote]Forum ni vaša last in ima specifičen namen.
Zakaj ni tvoj, če ima tiča, za katerega veš, zakaj ga ima, bi lahko skupaj z njim malo podeskala, da bi žreblje zabijala v late in polagala parket? :))[/quote]
Eeeem….ker sem jaz ŽE zasedena z enim, ki ima ravno tako tiča, s katerim že dolgo zabijava in polagava.[/quote]
Kolk si ti ena frajerka, si že zasedena, okoli tebe pa sami lepotci. IolantaMaria, a sem lahko tvoja kolegica? :))))
Kaj bo mu tič, če nima izklesanega grškega teleščka in ne pozna 5-mestnih števil!? :)[/quote]
Kdo ti je rekel da nima? Sicer pa, jaz nisem iskala tipa z visoko izobrazbo, plačo s 5-mestno številko, hišo, vikendom na morju in porschejem v garaži. Jaz sem hotela imeti tipa z velikim tičem. A je kaj narobe s tem? Veš kolk sem vesela, da nisem dobila tipa z nojem? 🙂
Eeeem….ker sem jaz ŽE zasedena z enim, ki ima ravno tako tiča, s katerim že dolgo zabijava in polagava.[/quote]
Kolk si ti ena frajerka, si že zasedena, okoli tebe pa sami lepotci. IolantaMaria, a sem lahko tvoja kolegica? :))))[/quote]
Komot. Z veseljem. A si samska? Ti predstavim tega prijatelja? Res je hud.
Forum je zaprt za komentiranje.