Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Ah dajte no. Brez pomivalnega stroja se pa res čisto lepo živi. Osebno pa tudi ne poznam nikogar, ki bi zapravil 100€ za oblačila.

Marsikateri monovec živi veliko bolj luksuzno, pa je tiho 🙂 :).

Veš razlika med večino in mano je v tem, da jaz si privoščim stvari, ki sem jih naštela, ne jokam kako sem uboga, kako je vse slabo. Večina ostalih pa je nevoščljivih, ni jim jasno od kje mi denar za potovanja, kako lahko kar naprej smučam, kako to ono… vedno pripombe v stilu, da me kdo drug podpira, da imam ljubimca, da me starši podpirajo in tako naprej.
Oni si pa ne morejo privoščit niti dopusta na hrvaški jokajo. Zraven pa pred hišo nov avto, za vsako zadevo nova bluzica.

Ne veš, da lažno predstavljanje ni dovoljeno, ti “zdravnica”? zdravnica = financarka = multinick ženska, ki jo je zadnjič razkrinkal matjažko.

Mislim, kako imaš lahko folk tako za norca? Ti je dolgcajt v življenju? Lahko bi naštel še ene 10 nickov pod katerimi si v azdnjih emsecih tukaj podajala izmišljene zgodbe, pa bom uvidevno tiho.

Zdravnica my ass. Ki nima pralnega stroja in ne pozna nikogar, ki 100 e zapravi za cunje. ROFL.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vse OK, verjamem, ampak niti oni niti ti, ne živiš luksuzno za tisočaka. Ker to dandanes enostavno ni možno.

Bo kdo dobil še napačen feeling, da Slovenci predobro živijo in bo treba še malo znižat plače in povečat davke. Joj uboga preproščina.

Vsaka, ki je kupila kolikortoliko kvaliteten zimski plašč, ve da je precej čez 100 evrov.

Spodobni ženski škornji so med 150 in 200 €.

Lej, sploh ni point v gatah ampak v tem, da si z jurjem ne moreš privoščiti luksuza. Je pa res, da si ljudje luksuz zelo različno tolmačimo, pa tudi da so eni z denarjem bolj spretni kot drugi. Ampak, ok, oddaljili smo se od teme, ki je bila Samski moški višje lige in na to bi še nekaj dodala.

Sem ženska, z (lahko rečem) daljšim stažem v zvezi in ko gledam vas punce, tukaj na forumu in v življenju, kaj vse pričakujete od moških me zmrazi. Že v štartu mora imeti dobro izobrazbo, garantirano službo in odlično plačo (vsaj jurja). Še dobro, da nisem moški, ker bi se vas upravičeno bala. Že v štartu ga postavite pred neke pogoje, za katere revež sploh ne more vedeti ali jih bo skozi življenje lahko izpolnjeval. Ali vam bo vse to, kar ste si zamislile v svojih glavah lahko tudi nudil. Seveda spodvijejo rep med noge in pobegnejo.

Kaj pa če bi malo tvegale, vzele malo manj perspektivnega in z njega naredile princa iz svojih sanj? Ženske to znamo. Če smo ženske v pravem pomenu besede (“od hudiča” op.p. iz ene druge teme).

Damn! I'm good in bed. I can sleep for hours.

Lej, sploh ni point v gatah ampak v tem, da si z jurjem ne moreš privoščiti luksuza. Je pa res, da si ljudje luksuz zelo različno tolmačimo, pa tudi da so eni z denarjem bolj spretni kot drugi. Ampak, ok, oddaljili smo se od teme, ki je bila Samski moški višje lige in na to bi še nekaj dodala.

Sem ženska, z (lahko rečem) daljšim stažem v zvezi in ko gledam vas punce, tukaj na forumu in v življenju, kaj vse pričakujete od moških me zmrazi. Že v štartu mora imeti dobro izobrazbo, garantirano službo in odlično plačo (vsaj jurja). Še dobro, da nisem moški, ker bi se vas upravičeno bala. Že v štartu ga postavite pred neke pogoje, za katere revež sploh ne more vedeti ali jih bo skozi življenje lahko izpolnjeval. Ali vam bo vse to, kar ste si zamislile v svojih glavah lahko tudi nudil. Seveda spodvijejo rep med noge in pobegnejo.

Kaj pa če bi malo tvegale, vzele malo manj perspektivnega in z njega naredile princa iz svojih sanj? Ženske to znamo. Če smo ženske v pravem pomenu besede (“od hudiča” op.p. iz ene druge teme).[/quote]

Ne morem verjeti, da še obstajajo ženske, ki tako mislijo!

Morda samo rek, ki sodobnim ženskam smrdi ko hudič: “Za vsakim uspešnim moškim stoji (uspešna) ženska.”

Čudno…
Kakšni pa so tvoji pogoji za moškega ?

To je pa nekaj drugega…Po prejšnjih tvojih komentarjih sem mislil, da greš skoraj vsak mesec na Tajsko na masažo..:)

Zakaj bi preoblikovala odraslega in zrelega moškega, saj ni iz plastelina ali gline? V naših letih gre za bolj ali manj izoblikovane osebnosti in težko je nekoga spreminjati. Če bi moškega oblikovala po lastni podobi, potem ga ne potrebujem. Pa tudi nisem njegova mamica. Moški in ženska morata imeti v razmerju enakovreden odnos in to že od vsega začetka.

Jaz bi pa rada recept za takšno življenje – se pravi, da imaš jurja na mesec in lahko še prišparaš.

Torej praviš, da imaš zelo poceni avto. Recimo, da si ga kupila za 500 evrov in ga boš vozila pet let brez večjih popravil. Potem je strošek na mesec res zanemarljiv in ostane samo še ostalo, se pravi redni servisi, registracija, zavarovanje, gume, bencin. Vse to garantirano znese najmanj sto evrov na mesec.

Živiš v garsonjeri v MS in je s stroški vred 150 evrov.

Hrana, kozmetika, čistila, frizer – ker si v vsem zelo varčna in kupuješ samo osnovne reči, 150 evrov.

Telefon, internet, kak časopis, dodatno zdravstveno, kavica s kolegicami: 100 evrov na mesec.

Ostalo (oblačila, obutev, kakšna malenkost za stanovanje, darila,): 50 evrov.

Tako ti res lahko ostane 450 evrov na mesec. Enkrat na mesec gledališče, dvakrat na mesec masaža, dvakrat na mesec smučanje … 150 evrov na mesec, sto evrov daješ na stran, še vedno privarčuješ 2400 evrov na leto …

Recimo, da se z veliko domišljije da.

Kruto napisano, ampak kar resnično. :))[/quote]
Res….
Vrednote postajajo vedno večji problem.

Si moreš zamislit kako bi bilo, če bi ti na dan odhoda rekel, da Clio ne vžge, ker ga ni redno servisiral zato, ker je ves denar vložil v potovanje na Tajsko?

Pa verjetno še dobi regres….

Z veliko domišljije si lahko predstavljaš tudi, da je to luksuzno življenje.

Ampak po tvojih izkušnjah ni videti, da bi vzela le dobrega, saj opisuješ le slabe izkušnje….

Kdorkoli je to temo odprl nima vseh papirjev v glavi ali pa jih ima, vendar nima pravilno zloženih :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samo še tole, potem pa res neham.

Imam dobrega prijatelja, pravzaprav brat moje najboljše prijateljice, 8 let je mlajši od mene. Visok 185 cm, temen, s pravilno razporeditvijo kg in mišic, da Vinci ne bi zadel tako lepe postave. Skratka, marsikatero naslovnico bi lahko krasil. Ko greva na kavo ali na kakšen sprehod me ženske rešetajo s pogledi, češ, kje je takale baba dobila takega lepotca. Sama ga sicer tako ne doživljam, saj nama je bil s prijateljico kot nekakšna igračka, njegovega tiča sem videla 1000x, še preden je ugotovil zakaj ga ima. Trenutno dela za tuje podjetje, plača 5-mestna številka, takšno stanovanje in avto kot ga ima lahko samo poželiš.

Vsako punco mi predstavi, pa ob tem ne igram neke zoprne tašče, ampak na koncu pa vedno prideva do zaključka, da so vse zapovrstjo obupne. Kakšne želje. Kakšne zahteve. Pa če bi bila moški bi še isti moment naredila harakiri, samo da mi ne bi bilo treba tega poslušat.

Zakaj bi preoblikovala odraslega in zrelega moškega, saj ni iz plastelina ali gline? V naših letih gre za bolj ali manj izoblikovane osebnosti in težko je nekoga spreminjati. Če bi moškega oblikovala po lastni podobi, potem ga ne potrebujem. Pa tudi nisem njegova mamica. Moški in ženska morata imeti v razmerju enakovreden odnos in to že od vsega začetka.[/quote]

Vsi ljudje smo gline in vsi se spreminjamo. Bodisi zaradi okolice, dogodkov, poteka časa in (tudi) partnerja, s katerim živimo. Tako da to, kar ti govoriš, je totalna bedarija. Ljudje SE spreminjamo, kar pomeni da SMO gnetljivi.

Seveda pa to ne pomeni, da nekoga na silo poskušaš spreobračati in ga oblikovati po svoji podobi. To se zgodi spontano, še veš ne kdaj.

LolantaMaria, ti si res en filmski lik….:)))))) Ta bo še dolgo samski, če mu boš ti govorila, kako so druge ženske obupne.

Jaz sem I olanta Maria z i, ne Lolanta 🙂 sam tolk 🙂

p.s.: sam so res obupne, da veš 🙂

Če pa pogledaš s pozitivne strani, pa se gate po takem času lahko krasno zmehčajo, če že ne razpadejo prej. Vsak si pa želi na sebi nežno perilo, posebej ženske. Ali ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem I olanta Maria z i, ne Lolanta 🙂 sam tolk 🙂

p.s.: sam so res obupne, da veš :)[/quote]

Aja, sorry. :))

Ne res, mislim da je treba moškega pustiti, da se tudi zafrkne, če je treba, se bo že kaj iz tega naučil. Čeprav se nam nekdo zdi trapast, ni nujno, da taka oseba ne bi ustrezala nekomu drugemu. Mogoče je pa tudi on na nek način obupen, samo ti še nisi prišla do tega zaključka. :)) In kakšna “obupna” bi se ravno dobro ujela z njim. :))

Spodobni ženski škornji so med 150 in 200 €.[/quote]
Verjetno jih pa ne kupiš vsak mesec, če so kvalitetni. Prav tako ne plašča. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close