Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Samski moški (ne ločenci) pri 40 -55 let

Samski moški (ne ločenci) pri 40 -55 let

Obstajamo in ne vidim nič narobe v tem.   Pač se nismo odločili za družino in otroke. Imamo precej več časa in se nam ni treba prilagajati kdo bo kam šel.  Če se ti da, enostavno dvigneš rit in greš kamor ti paša.

Odgovor na objavo uporabnika
Hribolazec238, 28.01.2022 ob 07:55

Obstajamo in ne vidim nič narobe v tem.   Pač se nismo odločili za družino in otroke. Imamo precej več časa in se nam ni treba prilagajati kdo bo kam šel.  Če se ti da, enostavno dvigneš rit in greš kamor ti paša.

Hribolazec. Bravo. Me veseli, da se najde kak normalen samski 40+. Glede na nik, sklepam, da imaš zanimiv lajf :).

Je pa zanimivo, da se v temi oglašajo poročene ženske in moški, ki imajo toliko za čez samske povedat. Verjetno imajo tako blazno urejeno in super življenje. Sploh zmaga ona Svizec, ki hoče dokazat, da ima res  zavoženo življenje :).

sprašujem se, 28.01.2022 ob 09:24

Hribolazec. Bravo. Me veseli, da se najde kak normalen samski 40+. Glede na nik, sklepam, da imaš zanimiv lajf :).

Je pa zanimivo, da se v temi oglašajo poročene ženske in moški, ki imajo toliko za čez samske povedat. Verjetno imajo tako blazno urejeno in super življenje. Sploh zmaga ona Svizec, ki hoče dokazat, da ima res  zavoženo življenje :).

Ni dolgčas, no razen pozimi, ki ni moj letni čas.   Poleti se pa dogaja na polno.  ???

Roxi, 28.01.2022 ob 07:15

S tem ni nič narobe, če si moški 50 + želi imeti otroka.

Misliš vnuka?

Če dec pri 50ih fantazira, da bi imel otroke, je nekaj narobe z njim.

Pa ja, je kar dosti samcev tam proti 50, ki iščejo žensko, tam do 30, da bi imeli otroke. Hja, tam pri dobrih 50ih mogoče najdejo kako trapo, fotri postanejo pri 50ih. Pri 70ih bodo na maturantskega šli pa se bodli z divjim najstnikom.

Sanje vsake mamice, da sama za najstnika skrbi, a ne da? Ker dec pri 70ih se kar ne bo ubadal z najstnikom.

Hribolazec238, 28.01.2022 ob 09:37

Ni dolgčas, no razen pozimi, ki ni moj letni čas.   Poleti se pa dogaja na polno.  ???

Saj tudi pozimi so hribi :). Samo pametno je zmanjšat nadmorsko višino :). Je pa dosti takih hribov tam okrog 1000 m.

Je pa smotano, ker je dan tako kratek. Poletje je super, ker imaš res kaj od dneva.

sprašujem se, 27.01.2022 ob 18:40

Kakšni so kaj samski moški v starosti 40-55 let? Pod samski mislim samo tiste, ki niso ločenci. Pa tudi ne nekdanji koruzniki? Je v tej starosti še kaj takih samskih moških, ki še nimajo otrok, še niso živeli s kako žensko v dvoje?

Če dedec zelo vneto osvaja, je skoraj sigurno poročen. To mi je že dolgo jasno. Seveda pogosto pozabijo omenit, da imajo ženo, partnerko.

Z ločenci imam tudi slabe izkušnje. Se mi zdi, da ločenci iščejo ali samo seks (tisti, ki so sposobni sami zase skrbeti) ali pa iščejo drugo žensko za resno vezo, ker ne zmorejo sami.

Mogoče so tisti, ki so ves čas samski, kaj boljši? Izkušnje?

Glede na to, kako predalčkaš ljudi, se NE SPRAŠUJEM zakaj si samska?‍♂️

sprašujem se, 28.01.2022 ob 09:45

Saj tudi pozimi so hribi :). Samo pametno je zmanjšat nadmorsko višino :). Je pa dosti takih hribov tam okrog 1000 m.

Je pa smotano, ker je dan tako kratek. Poletje je super, ker imaš res kaj od dneva.

Sem bil v nedeljo na Vremščici.   Lepo.  Res je, čez poletje ga ni.   Morjeeeeeeeeeeeeeeeee   OH!  ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Saj ni bilo vprašanje, če obstajate ali ne.

Dilema je, kako izbrati. Samskemu moškemu pri teh letih je težko slediti/ugoditi, ker ni navajen sklepat kompromisov. Kot si napisal v zadnjem stavku. Pri ločenih… redko izveš pravi razlog.

Ampak, to ne velja samo za moške. Čisto isto je pri ženskah.

Lp

Koliko vas je takšnih (50 + letnikov) ki bi mi bili pripravljeni narediti otroka?

Dixy, 28.01.2022 ob 10:37

Koliko vas je takšnih (50 + letnikov) ki bi mi bili pripravljeni narediti otroka?

Nisem še 50.  Ne spadam v tvojo kategorijo.    ??????

Hribolazec238, 28.01.2022 ob 10:12

Sem bil v nedeljo na Vremščici.   Lepo.  Res je, čez poletje ga ni.   Morjeeeeeeeeeeeeeeeee   OH!  ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

He, he, sem mislila, da si poleti predvsem v hribih, gorah :).

sprašujem se, 28.01.2022 ob 12:38

He, he, sem mislila, da si poleti predvsem v hribih, gorah :).

Zadnje čase me bolj vleče proti morju.   ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️??

In zakaj ga ne posvojiš? A so tvoji geni res tako neprecenljivi, da se z neširitvijo njih dela svetu škoda?

Zgornji post naslovljen na: Dixy

s takimi je sigurno nekaj narobe. Ali so neprivlačni ali imajo en kup kompleksov

ma kdo je še sploh normalen v teh čudnih časih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close