Samski moški (ne ločenci) pri 40 -55 let
Kakšni so kaj samski moški v starosti 40-55 let? Pod samski mislim samo tiste, ki niso ločenci. Pa tudi ne nekdanji koruzniki? Je v tej starosti še kaj takih samskih moških, ki še nimajo otrok, še niso živeli s kako žensko v dvoje?
Če dedec zelo vneto osvaja, je skoraj sigurno poročen. To mi je že dolgo jasno. Seveda pogosto pozabijo omenit, da imajo ženo, partnerko.
Z ločenci imam tudi slabe izkušnje. Se mi zdi, da ločenci iščejo ali samo seks (tisti, ki so sposobni sami zase skrbeti) ali pa iščejo drugo žensko za resno vezo, ker ne zmorejo sami.
Mogoče so tisti, ki so ves čas samski, kaj boljši? Izkušnje?
sprašujem se, 27.01.2022 ob 18:40
Kakšni so kaj samski moški v starosti 40-55 let? Pod samski mislim samo tiste, ki niso ločenci. Pa tudi ne nekdanji koruzniki? Je v tej starosti še kaj takih samskih moških, ki še nimajo otrok, še niso živeli s kako žensko v dvoje?
Če dedec zelo vneto osvaja, je skoraj sigurno poročen. To mi je že dolgo jasno. Seveda pogosto pozabijo omenit, da imajo ženo, partnerko.
Z ločenci imam tudi slabe izkušnje. Se mi zdi, da ločenci iščejo ali samo seks (tisti, ki so sposobni sami zase skrbeti) ali pa iščejo drugo žensko za resno vezo, ker ne zmorejo sami.
Mogoče so tisti, ki so ves čas samski, kaj boljši? Izkušnje?
Polna si stereotipov. Bom pa še jaz. Če pri 44-55 nima otrok, je z njim nekaj narobe oz je čudaški. V svojem svetu. Morda jim je kariera na prvem mestu. In če že bo s tem nadaljeval, ti pa niti pod razno.
Poznam enega 45 let starega. Šlepa se na vsako, ki ima denar in ga razvaja. Meni, da si to zasluži, ker ima v hlačah veliko batino pa še ta bo vsak čas mehka z leti.
Vsi dobri desci gredo pred 45 v promet. Pri teh letih jim že pripada kakšen otrok, poroka ali ločitev.
Ljubica zlata, marsikateri moški je iz leta v leta boljši, izkušeni, zrelejši. Morda si s poroko ni izbral tiste ta prave oz. sta se s partnerko prerasla. Pa si šele v zrelih najde žensko s katero šele doživi pravo ljubezen.
Ti samo glej, da moški pri svojih letih dobro ve kaj hoče od življenja in da te bo nosil po rokah (in ti seveda njega).
Svizec, klatiš neumnosti. Zakaj bi bilo z moškim nekaj narobe, če nima otrok?
Je pa ogromno moških, ki imajo otroke pa ne skrbijo zanje. S temi je pa nekaj hudo narobe. Z onimi, ki nimajo otrok pa ne vem kaj bi bilo narobe?
So mi pa recimo odvartni tipi, ki ženskam govorijo ljubica zlata. Pri takih izjavah takoj veš, da je ff. Po vsej verjetnosti poročen.
sprašujem se, 27.01.2022 ob 19:15
Svizec, klatiš neumnosti. Zakaj bi bilo z moškim nekaj narobe, če nima otrok?
Je pa ogromno moških, ki imajo otroke pa ne skrbijo zanje. S temi je pa nekaj hudo narobe. Z onimi, ki nimajo otrok pa ne vem kaj bi bilo narobe?
So mi pa recimo odvartni tipi, ki ženskam govorijo ljubica zlata. Pri takih izjavah takoj veš, da je ff. Po vsej verjetnosti poročen.
Stara sem 45 let, vem o čem govorim pa še v moškem kolektivu delam.
Zdaj pa vprašanje zate. Koliko ti stara?
Tudi jaz imam slabe izkušnje z ločenci.
Ali jokajo za bivšo in si predstavljajo, da bodo ta novi v nedogled razlagali o bivši.
Če ima otroke, kar jih večina ločencev ima, imaš na grbi še njegove otroke. Razen, če niso že odrasli.
Pa pogosto so pač taki: z mamine zize na ženino, ko se ločijo, rabijo novo zizo. Marsikdo išče že pred ločitvijo.
Največ ločencev pa res želi poseksat vse, kar spominja na žensko.
to pa drži, 27.01.2022 ob 20:05
To pa v nulo drži. Najbolj samozavestni osvajači, najbolj slinsasti so poročeni.
Pa pri poročenih mi je zanimivo, lahko je še tako zoprn, neprijetnega izgleda, ampak samozavest pa imajo za pecanje.
Zakaj samski nimajo nekega poguma za osvajat, poročeni pa navalijo na polno?
Ker nimajo kaj za izgubit. Doma jih čaka žena, ki nič ne sluti.
Ta svet je bolan 🙂
Jaz si tudi želim, da bi samski bili bolj korajžni. Ma eni samski so prav bogi…začne nekaj osvajat, potem ko bi moral naredit pa tisti zaključni korak, npr. dejansko povabit na zmenek, pa zmrznejo.
Punce, sami predsodki. Če bi temo odprl moški in bi drugi moški tako odgovarjali, bi bil cel kažin.
Iskanje dobrega moškega, je v vseh obdobjih podobno iskanju igle v kopici sena. Enako je za iskanje ženske. Najti si par, enako energijo, inteligenco, vrednote… je zelo težko. Ampak pri teh letih smo že vsi bolj izkušeni in ne padamo na nebuloze.
Dejansko obstajajo moški, ki so terna. Toliko stari in tudi če z otroci. Tudi z ženskami enako.
Ne posploševati. In ne iskat s predsodki. Pač bodite previdne. In je to to.
Ker tile posti zgoraj… bi čisto isto lahko bilo obrnjeno…
zagriženi samci, ki se pri teh letih ne bodo vezali.. mnogi bežijo pred intimnostjo, le ti večinoma lovijo ženske za sex, nekateri šli v mgtow, teh ženske tudi za sex ne zanimajo.
Iz tega vidika so bolj primerni tisti, ki imajo vezo že za sabo. Govorimo o omenjeni starosti ne o mladičih ki šele stopajo na to pot seveda.
Star sem 50 + in še nikoli nisem povabil nobene deklice ven na zmenek. Imam sicer enega otroka in dva vnuka. Da se še malo pohvalim. Že pri 14. letih sem izgubil nedolžnost. Sedaj sem več kot deset let srečno samski. In prvo, ki bom jaz povabil ven na zmenek, ta bo moja do groba.
P. S. do sedaj se nisem bil v nobeno zaljubljen.
Predsodki, 27.01.2022 ob 20:32
Punce, sami predsodki. Če bi temo odprl moški in bi drugi moški tako odgovarjali, bi bil cel kažin.
Iskanje dobrega moškega, je v vseh obdobjih podobno iskanju igle v kopici sena. Enako je za iskanje ženske. Najti si par, enako energijo, inteligenco, vrednote… je zelo težko. Ampak pri teh letih smo že vsi bolj izkušeni in ne padamo na nebuloze.
Dejansko obstajajo moški, ki so terna. Toliko stari in tudi če z otroci. Tudi z ženskami enako.
Ne posploševati. In ne iskat s predsodki. Pač bodite previdne. In je to to.
Ker tile posti zgoraj… bi čisto isto lahko bilo obrnjeno…
Tako je to.
Sicer pa ne poznam nikogar, ki nekje do 50 ni bil vsaj določen čas v kakšni zvezi.
sprašujem se, 27.01.2022 ob 20:01
Nagravžni so mi tipi, ki vse ženskam po vrsti govorijo ljubica. Če pa to govori ženska je pa še toliko bolj nagravžno.
No saj…zato pa boš ostala sama. Naduta. Če si tudi sama teh let (okoli 45) in brez otrok, bog se usmili. Moškim nisi ravno loto dobitek. Niti kot ljubica.
Forum je zaprt za komentiranje.