samski moški kje ste
jaz imam normalnega – je pa zaseden in sem ga izpuila drugi
– dela 8 ur na dan
– ima nadpovprečno visoko plačo – TEGA NIMA ima normalno plačo 1300 eur
– vsak dan skuha kosilo – skuha njegova mama
– skrbi za otroke
– ne hodi ven po bifejih
– je vsak večer z menoj
– rad hodi na počitnice
– tudi spakira stvari za počitnice – sam svoje stvari spakira
– zna naredit frizuro (meni), obožuje šopinge, svetuje za make up in obleke
– kupuje darila
– ne pozabi na nobeno obletnico…
– piše mi ljubezenska pisma
– sms 10krat na dan
– 3x na dan mi reče , da me ljubi
– me razume , če sem utrujena, ko se mi ne da seksati
– vsak dan mi reče, da sem lepa
– obožuje me
itd…vse kar sem napisala je res, pa se zdej razpišite kako ste fouš
Evo takle npr. 🙂
lol…prav to sem jaz razmišljala ko se sem brala[/quote]
Temu se reče pa že bolana foušija.[/quote]
Morda je fovšija, samo realnost je navadno precej drugačna od tega kar je tukaj napisano. Morda so taki začetki, potem pa zadeva nekako zvodeni…, tako je pri obeh spolih. Prve pol leta smo pod vplivom kemičnih substanc vsi igralci, potem pa zastori počasi padajo….
Mah ja, zastori padejo, samo ene stvari pa sigurno lahko vidiš, samo vprašanje če te pač takrat te stvari sploh motijo – ko si zaljubljen!
A tip rad kuha ali pa nič ne zna sigurno vidiš. A dela veliko ali pač normalno tudi vidiš. Skratka ja, večina stvari se takoj pokaže, samo ljudje pač mislimo, da saj kr bo!
Jah potem pa te vse to začne motiti, čez nekaj časa in ne takoj! Saj ko sta sama, res ni važno kdo kuha, ker večina jesta zunaj, pa v službi itd. Ko pa so otroci, pa je to pomembno, pa koliko časa kdo dela tudi, kdo si lahko kdaj vzame dopust tudi…
Če je kdo “mahnjen” na oštarije se tudi že na začetku vidi…
Mislim da se vse vidi že takoj, samo ne vidimo jih od zaljubljenosti, oz. se delamo da to sploh ni nič takega!
Pozdravno, da si se prijavila na srečanje v Dobrni, če ne boš našla primernega sogovornika se boš vsaj zabavala. Mislim, da je pozitivno, da si odprta in tudi sama probaj navezati stike z moškimi : dan, od kod si, kje delaš, kateri hobiji, dopust, kaj misliš na volitve bla bla bla …….
Jaz sem imel terensko delo 16 let in sem spoznal veliko samskih možkih kot žensk ( ko sem šel smučat sem vedno imel interes, da greva skupaj na vlečnico z žensko, in vedno sem spostavil stike – MOJA JE VEDNO DELALA)
Eni moji stranki -ženska sem ji predlagal, da je spoznam z enim dobrim fantom in je pristala na posredovnje informacij – VEDNO JE PA IMELA NEKE IZGOVORE; ČEZ 1,5 LET SEM zvedel, da je furala z porečenim moškim. Sedaj je poročena in ima punčko, je pa tega deda dobila na isti način kot sem ji jaz predlagal.
Jaz sem mnenja – NE ŠPARAT JEZIKA; kako gre že tisti vic ko stoji moški pred pošto v lj in vsaka ženka mu primaže okol ušes , pa prav en, greva ga vprašat kaj pove ženskam………… MOŠKI odvrnr, da vsako vpraša če bi dala, ON odvrne sem tepen pa tud sexsam……….
Ženske ste blazno zahtevne – ne komplicirati v življenju, na izi………………..
Poznam samskega fanta pri štiridesetih. Super za pogledat, lepo urejen (v službi elegantno, drugače športno), prijazen, zmeraj pripravljen pomagat, športni tip, duhovit, brihten, nadpovprečna plača …
In še nagradno vprašanje: Zakaj je samski? Pojma nimam. Že hoče bit.
Vem pa, da se niti v sanjah ne bi udeležil takšnega dogodka, ker je preponosen. In ga tudi ne vidim, da bi klečeplazil pred žensko, kot si ve to predstavljate zgoraj romantiko. Meni se zmeša, da me tip tako duši. Ajde, na začetku, v zaljubljeni fazi – naj mu bo. 🙂
Če bi pri 20-25 let dobil sploh kakšno možnost za eno resno žensko za postaviti skupno življenje bi jo sprejel. Ampak do takrat so se punčke gonile, fantki pa sekirali. Zakaj nimaš partnerja ni tako dobro sekirati se, ker to je posledica nekih družbenih norm, kot drugo je pa že zelo bedno, kako kronično osamljene nesrečne ženske popredalčkate tipe in spisujete neke kriterije kakšen mora biti, pa ne biti, pa ne vem kaj še vse. Vsak mora biti dovolj premožen, da vas bo lahko nadpovprečno dobro oskrbel, dovolj brez ljubic, da bo definitivno skrbel za vas in seveda dovolj ustrežljiv da vas bo tudi v resnici oskrbel. Konec definicije.
Lepo je, ko človek naleti na eno žensko, ki za trenutek skupne izmenjave sokov ne posluša materialne plati.
Pa poznam tudi jaz samske moške v 30ih, tako vljudne da so še mene očarali. Vam povem tudi to, da so najbolj kultivirani dedci pogosto devičniki. Babe rabite, da je tip malo baraba in prašiček. Če ne ne bo nič seksal v mladosti in tako bo ostal…….jep……
Ne misli, da nisem pomislila na to. Samo to vseeno ni razlog, da je človek samski, a ne? Al so apriori vsi geji samski? Bi rekla, da je več takih, ki imajo partnerke za blef.
Jaz pa mislim, da se je z leti navadil živeti sam, je tudi lastnik nepremičnine in se enostavno ni pripravljen toliko prilagajati, kot ženske pričakujemo.
Ne misli, da nisem pomislila na to. Samo to vseeno ni razlog, da je človek samski, a ne? Al so apriori vsi geji samski? Bi rekla, da je več takih, ki imajo partnerke za blef.
Jaz pa mislim, da se je z leti navadil živeti sam, je tudi lastnik nepremičnine in se enostavno ni pripravljen toliko prilagajati, kot ženske pričakujemo.[/quote]
dej ga men predstav 🙂
To v Dobrni je pa še mene zamikalo, čeprav nisem bil še na nobenem takem spoznavnem žuru.
Vedno sem bil mišljenja, da se bo že našla prava, ma očitno ni vse tako preprosto 🙂
Si pa neskončno želim ob sebi žensko, ki bi jo osrečil, ljubil.
Da ne zaidem :)…v bistvu bi šel na ta žur v Dobrni in ker je v mojem kraju me še toliko bolj mika.
Lolita, kaj misliš, kaj pa če bi se spoznala in šla skupaj 🙂 tako neobremenjujoče spoznanje. Lahko pa postaneva prijatelja, kaj veš 🙂 V glavnem hvala za to temo, ki mi je dala eno dobro idejo 😉 it na žur, za katerega sploh nisem vedel.
Lep pozdrav vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.