Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski moški kje ste

samski moški kje ste

to sem jaz

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Dobrna…..:) in najdi tako, ki bo zadovoljna s teboj….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

jaz ne grem, ker meni bi bli vsi všeč, jaz pa nobenmu 🙁

Jest v Dobrno ne grem, drugje me morte najdt.[/quote]

Se mi zdi da si premlad. Mi je všeč da majo starostno omejitev. Tak vsaj vsak mulc ne pride zraven.

Oglasil se je pa itak en samski in trije poročeni…

Zakaj pa ne??[/quote]

pač nisem oseba ki bi hodila na take stvari, tudi predstavljati si ne morem da bi bil tam 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ja madona no, tole je skoraj moj opis z izjemo mame, ki mi gre v večini časa na živce…, no pa na dopust hodim…:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Se mi zdi da si premlad. Mi je všeč da majo starostno omejitev. Tak vsaj vsak mulc ne pride zraven.[/quote]

Koliko stari primerki pa moraj biti na tem pred parjenju?

Dobrna…..:) in najdi tako, ki bo zadovoljna s teboj….[/quote]

Gremo probat. Nikol ne veš. Drgač pa vsaj žurka do jutra, a ne?

če tole leti name, zaradi kritike vašega “popolnega normalnega” moškega, ste pa totalno zgrešili mimo ! edini kar si zadela je “adrenalinski”, s tem se lahko poistovetim.[/quote]

Ja ne ne poznam te, ampak sem napisala nasprotje prvemu!

Je pa lahko nedolgočasen npr.:
– da te preseneča z raznimi “darili” – izleti, ti kupi tandemski let ali padalo ali karkoli že
– gre s teboj na nepozabne avanture (plezanje po ne vem kje…)
– preseneti z dobro večerjo ob svečkah, medtem ko je otroke peljal k babici
no in tako.

Se mi zdi da si premlad. Mi je všeč da majo starostno omejitev. Tak vsaj vsak mulc ne pride zraven.[/quote]

Koliko stari primerki pa moraj biti na tem pred parjenju?[/quote]

Piše da 30-45.

Dobrna…..:) in najdi tako, ki bo zadovoljna s teboj….[/quote]

Gremo probat. Nikol ne veš. Drgač pa vsaj žurka do jutra, a ne?[/quote]

Osebno res ne vidim ovir zakaj ne bi človek poizkusil tudi te opcije…, če ne drugega bo verjetno zabavno, pa še kaj novega se lahko naučiš. Veliko sreče pri spoznavanju….., čeprav je navadno na začetku povsod lepo, potem pa bum, uh ne smem vam vzeti upanja hahah

[/quote]

Ja kje se pa ti skrivaš???

[/quote]

Zelo simpatični tvoji odgovori. Če se ti ujunačiš, pa upam tudi jaz pridet na ta dogodek. Tole si bom pa shranla, da ti bom čez par let pokazala, ko boš reku, da si na najino obletnico pozabu :)))

Koliko stari primerki pa moraj biti na tem pred parjenju?[/quote]

Piše da 30-45.[/quote]

Uh, komaj bi prišel zraven hehe…

[/quote]

Zelo simpatični tvoji odgovori. Če se ti ujunačiš, pa upam tudi jaz pridet na ta dogodek. Tole si bom pa shranla, da ti bom čez par let pokazala, ko boš reku, da si na najino obletnico pozabu :)))[/quote]

Eh, tole po mojem ne obstaja v RL….

TAK JE MOJ…res.)))edino veliko težvao imava, ker sva oba trmasta:)))

Pol bo pa tam 40 žensk in 5 moških;)) Bo zgledalo kot dekliščina. Drgače pa bi šla, če bi bila sigurna, da je bo dovolj dedcev, da lahko v paru plešemo.

Evo, sem poklicala IN REZERVIRALA. Informatorka si je ful vzela čas in mi vse razložla. Začne se zjutraj, vmes predvideno dva speed dating dogodka, hrana, pa animacija (baje je ful dober animator), čas bo tud za kakšno masažico, zvečer pa baje žur do daske.Mi je všeč tole, ker se večinoma te zadeve dogajajo sam v Lj. Končno je nekdo začel na celjskem koncu. Aja, pa še najpomembnejše, cel dan stane sam 19 €. Evo, reskiram, pol bomo pa vidl. Sporočim v pondelek, kak je blo.

Pol pa nič, če si me določila za premladega. Bom pa za najstnicami gledal, sam spet to enim ne bo prav se mi zdi.

Pol pa nič, če si me določila za premladega. Bom pa za najstnicami gledal, sam spet to enim ne bo prav se mi zdi.[/quote]
eh, saj eni vemo, da ne prideš v to kategorijo, pa ne, ker bi bil premlad, ampak zato, ker si že prestar.
o 50 letnih dedih, ki gledajo za najstnicami imam pa tud svoje mnenje….

Pol pa nič, če si me določila za premladega. Bom pa za najstnicami gledal, sam spet to enim ne bo prav se mi zdi.[/quote]

No ja, Megaboy si moški pri 30+ pač ne bi dal ime, a ne?

No ja, Megaboy si moški pri 30+ pač ne bi dal ime, a ne?[/quote]
videz vara. tip je prej 50, kot pa 30. verjemi.

Zelo simpatični tvoji odgovori. Če se ti ujunačiš, pa upam tudi jaz pridet na ta dogodek. Tole si bom pa shranla, da ti bom čez par let pokazala, ko boš reku, da si na najino obletnico pozabu :)))[/quote]

Eh, tole po mojem ne obstaja v RL….[/quote]

Sej zato si bom pa shranla tale seznam 🙂 je pa tako, itak mamo vsi svoje fore, ženske smo včasih tud nemogoče, pr sebi vidim, ampak tako to je. Zato pa tk fajn pašemo skupaj.

p.s. Če bi mi pa moj tip frizuro delal, pol bi me pa počas začelo mal skrbeti :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close