Samski magnet za obupane ženske….
Evo, sedaj pa čisto resno, oz.morda za nekoga manj resno 🙂
Sem prijeten moški, star 34 rosnih, a zelo zrelih pomladi. Urejen, z zelo pošlihtanim podstrešjem, s službo za nedol.čas, s parimi hobiji … športnik po srcu in duši, rad potujem, veliko berem; zelo komunikativen.
Prihajam iz štajerskega konca, samski (po daljši zvezi) nekje leto in pol, tako da sem v tem času predelal stvari, ki so mi ležale na srcu in duši, in sem nekako “čist” v tej smeri.
Moja želja je spoznati prijetno žensko, z urejenim podstrešjem, s katero bi v osnovi razvil en zelo lep (tisti pravi!) prijateljski odnos, ki bi morda s časom prerasel v resno razmerje. – Bi si skupaj z menoj želela vstopiti v jesen življenja? – Bi si z menoj želela kdaj na sproščujoč sprehod & skupaj z menoj odkrivati lepote Slovenije, ali pa tujine? – Imaš dovolj monotonega življenja v smislu samskega življenja?
V kolikor si želiš enako, kot jaz, te prosim, da se mi oglasiš s kakšnim prijetnim sms-om na mojo gsm št., ki sem jo ustvaril samo za ta namen, da se ne izpostavim s svojo pravo gsm št. 🙂
Piši mi – vesel bom tvojega pisanja.
051805438
“Norci” iščejo “normalne” in obratno 😀
Samski40, po prebranem sodeč, se te je za izogibat. Tečen, obupan do daske in še zdaleč, da boš normalen. Z glavo skozi zid 😛
Brigaj se zase, ukvarjaj se s stvarmi, ki te zanimajo in bogatijo zorni kot, ne seciraj sogovornika/ce.
Kot so dejali moji predhodniki; podobno privlači podobno (zakon privlačnosti). Če spoznavaš obupane, potem vedi, da tudi sam deluješ obupan.
Pozdravljeni,malo berem vse te poste.Tudi jaz iščem nekoga s katerim se bo dalo vsaj pogovarjati normalno.Sem bila na nekaterih portalih obup sam sex,pridi k meni,razna vzdihovanja.Vse sem pustila ,ker mi je škoda časa.No da ne bom jamrala imam dva otroka,ločena,zakaj – kasneje.In sedaj kaj si želim nekoga s katerim si delim lepe trenutke.Si pomagava v slabih,greva v naravo,sva iskrena,si urediva življenje po najboljših moceh,si zaupala…..ja saj ne vem če takšni sploh obstaja.?Mogoče pa,ne hitim,hočem počasi,če preskoči iskrica,pa naprej…..
Obupana 40+
Ne obupuj, tudi sam sem bil zelo rauocaran nad zmenki. Potem sem si vzel dolgo pavzo, spoznal zensko, se opekel. A nisem obupal😊
En dan, sem si tocno zastavil kaksno zensko zelim spoznati. Nisem se osredotocal na zunanjost, temvec karakterne znacilnosti.
In par mesecev kasneje, sem jo spotnal 😊
Pa sem tudi 40+
Forum je zaprt za komentiranje.