Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Samski deci in drkanje

Samski deci in drkanje

Mene pa zanima, ko drkate ali drkate direkt v školjko, ko na njej sedite ali v postelji in si nabrizgate spermo v robček ali wc papir?

Eni ta šparovni dedci, ko varčujejo, si drkajo kar v kozarec od kislih kumaric ali v jogurtov lonček in imajo to pri postelji vse dokler ni polno in potem zavržejo. To mi je razlagal en dec na avtobusu za Kamnik, kako on to počne.

Kako pa je pri vas, ki ste samski, ko nimate bab, da bi se praznili v njih?

Pred leti sem na nekem hrvaškem ribiškem forumu bral, kako si ga nekdo zdrka v lignje, ko gre na lignjelov, nato pa lignje proda…

Še danes se mi obrača, ko vidim kako jed z lignji…

.https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Odgovor na objavo uporabnika
Zasavčanka, 13.01.2022 ob 20:45

Mene pa zanima, ko drkate ali drkate direkt v školjko, ko na njej sedite ali v postelji in si nabrizgate spermo v robček ali wc papir?

Eni ta šparovni dedci, ko varčujejo, si drkajo kar v kozarec od kislih kumaric ali v jogurtov lonček in imajo to pri postelji vse dokler ni polno in potem zavržejo. To mi je razlagal en dec na avtobusu za Kamnik, kako on to počne.

Kako pa je pri vas, ki ste samski, ko nimate bab, da bi se praznili v njih?

Gorenjci res spermajo v lončke in potem to prodajajo kot polnomastni sir (iz kmetije). Jaz osebno izdrkam na mojo faco, ker mi toliko špricne daleč.

Pri meni doma to zena pospravi.

Če žena nece pa ljubica poje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close