Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Pa kako sem ti dal košarico ???

Rekel sem samo , da mi hribovske etape ne ležijo najbol in se ti pustim prepričat, da greva skupaj poizkusiti o nasprotnem.

Dobra volja je najbolja.

Ne rada koga prepričujem.
Mogoče se spet odločim, da organiziram kako turco s kolesi za samske. Samo ne bom koga prepričevala, kdor pride bo super, silila pa ne bi nikogar.

Če bi bil s teboj v družbi, bi mel dodatno motivacijo in bi ziher prisopihal na vrh. ;))))))))))))

Ni problema, prijavi se v zgornji temi. Če se nas nabere skupinca, se bomo potem naprej dogovarjali preko ZS.

Najprej se grem testirat na kaki krajši vzpon. V kolikor ga zmorem se vam pridružim. Letos še nisem stopil na kolo, ko je skoz slabo vreme, pa ne vem kje sem s kondicijo.

No, ko boš imel kakih 1000km prekolesarjenih, se nam pa le pridruži.

Pa je samski123 spet pogorel. Ne pecat kolesark, če se avanturist in ne kolesar.

Kako bo imel, če mu pa motivacije manjka? Rabi malo vzpodbude….
Pa tako lepo je kazalo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ne vem kako je to, ko sem organizirala za samske, samo en moški, ostalo smo bile pa same ženske :). Ne vem, ne vem kako je to z moškimi, da so tako brez motivacije.
Moram organizirat še eno turco za samske. Bomo spet same babnice.

samski kolesa123

Ja najbolje, da se na plažo odpravim, pa kak pir s sabo vzamem pa ležalnik. Tam zgleda bo najbolje.

Ziher :)))

http://www.youtube.com/watch?v=L_G0WXSda4Y

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ha ha ha ha In že smo pri flašah………

Sporoči lokacijo štarta. Mogoče se pa le najde keri , ki bi se pridružu.

Kolesa123 (boljši nik bi bil: kolesar, ki ne kolesari), o lokaciji in terminu se bomo kolesarji med sabo zmenili.

Sej jaz bi šel na kolesarjenje, če je makadam pot, le da ne vozim pretirano po skalah in da nerabim kakšnih kolenčnikov. Verjetno je čelada priporočljiva. Nevem, če je potrebno imeti kolo z sprednjim vzmetenjem. Sej kondicijo pa se verjetno dobi v nekaj tednih. Pa upam, da ne bo potem, več čvekanja kot kolesarjenja. Če je kdo iz Ljubljane ali okolice, bi bilo še bolje.

Čelada je obvezna. Sem napisala primer par tur, same normalne ceste. Kolikor vem imajo vsa gorska kolesa prednje vzmetenje, razen res kako staro kolo.
Žal pa nisem iz LJubljane. Niti tam okrog nikoli ne kolesarim.
Po dosedanjih izkušnjah ni problema dobiti ženske za kolesarjenje, moške pa se bolj težko prepriča.

Po dežju pa res ne mislim kolesariti. Pa mi povej koliko lepih in primernih dni je bilo letos za kolesarjenje.
Verjetn, če bi jih na prste preštela bi kakšen ostal s upoštevanjem , da jih imamo 10.

Nick pa je ko je , kaj čmo?????!!!!!!!! Najbolši so zasedeni, tko kot ženske ;)))))))))))))))))))))))))

Kolesar, ki ne kolesari, jaz te prav nič ne silim v kolesarjenje. Saj ti nisem rekla, da moraš it zraven mene.
Jaz iščem kolesarje, ki kolesarijo.
Drugače pa imam letos že 1900km prekolesarjenih.

U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.

U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.[/quote]Ma kaj bo pridna! Nič ni povedala v katero stran.
Lahko, da nam sedaj piše iz Hamburga, ali iz Barcelone, mogoče je že pred Moskvo…….

Kolersarka36 zdej pa dost! Takoj domov!

U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.[/quote]

Kaj se repenčiš, saj te nihče ne sili kolesarit. Če ti ni do kolesarjenja, je to tvoj problem. Sam si se nekaj ponujal za družbo.
Pač si človek,ki raje leži na plaži s pirom. Tudi to je nekaj.

U lepo, pridna. No očitno mamo drugi še kaj drugega za počet, kot samo kolesarit.[/quote]Ma kaj bo pridna! Nič ni povedala v katero stran.
Lahko, da nam sedaj piše iz Hamburga, ali iz Barcelone, mogoče je že pred Moskvo…….

Kolersarka36 zdej pa dost! Takoj domov![/quote]

Zakaj si me razkril :(. Jaz sem pa mislila, da ne boste opazili, da sem potepuhinja. Ja, saj pridem domov, bo dopusta zmanjkalo, bo treba v službo :).

Zopet ronka na delu.:) kolesarka 36, vanraa :))))

Špilferderberca Bibita_M…. 😀 😀

Bibita???????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close