Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Marko in On in jaz vsaj vemo kaj je kvalitetna družina. Ljubezen prilagajanje, materinstvo, skrb za otroke.
Mlade ženske pa ne bi kuhale, ne bi imele otrok, bi kar okrog lavdrale.

Ti vedno rabiš somišljenike, da se dobro počutiš?:)))))

Daj povej ti meni, družinski človek, zakaj potem nimaš vsega tega, česar si želiš? Zakaj do 25-ega leta nisi našel ženske in jo poročil? Ti nihče ni povedal, da se povprečni zagovorniki tradicionalizma hitro ppoparčkajo? Ja ja, zamudil si, kar je ostalo so samo zahtevne ženske, sprijazni se.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha ha ha..težko bodo ti kerlci On_, Marko itd..pritrdili temu, kar pišeš, ker so v sosednji temi “imeti otroka” napadali 28-letnico, ki piše, da želi otroka…[/quote]:D 😀 Taprav dec je pa tisti, ki vsak teden frišno nategne….. ane pajki? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, On_, ni tako.

Našel je nisem, ker so vse preveč fine, ker ne bi imele družine, ker bi samo afnale se po potovanjih po športih, gledališčih.
Kje je tista pridnost, tista milina, družinskost? Vse te vrednoste so se izgubile.

Ha ha ha..težko bodo ti kerlci On_, Marko itd..pritrdili temu, kar pišeš, ker so v sosednji temi “imeti otroka” napadali 28-letnico, ki piše, da želi otroka…[/quote]
Mah, ti si čist prestrašen, revež. Vidiš duhove, v resnici pa so sence od drevja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Občutek imam, da bi ti rad imel eno, ki bi ti kuhala, likala, prala. Ženske tvoj mačizem od daleč zavohajo in se ti izogibajo.

Res je, da se tradicionalistke brez ostalih interesov ponavadi zgodaj poročijo, tudi zanosijo pogosto že tam do 20-ega leta.

Pač išči med mlajšimi, nesvetovljanskimi ženskami s SŠI, ki nimajo namena študirati … Vendat tudi med temi, ki so hitro zaposlene s SŠI in ne študirajo, niso vse take, ki bi se jim mudilo v zakonski jarem ter pod diktaturo tašče.

Normalen moški in ženska, si pri nekaj čez 30 let, želijo družine, umirjenega življenja. Imeti otroke.
Samo danes najti tako žensko je pa čudež. 20 letnice pa me ne zanimajo.
Seveda pričakujem, da bo ženska tudi kuhala, prala. Zdaj si sam. Imam svojo hiško in seveda ne bi gledal, da ona poseda, jaz pa bi ji kuhal in pral. Jaz bi delal okrog hiše, pa razna popravila pa skupna skrb za otroke.
Ženska je kot mati najlepša.

Ti, ki si tudi taka, Marko ti bo vse razložil na privat. 🙂

Bolje biti sam, kot pa imeti razvajeno frčafelo. 🙂
Ženske prav tako pravijo, da nočejo moškega, ki ni za nobeno (upo)rabo. Samo toliko, da me ne bo katera napadala. 🙂

Naj si ga, če želi…Pa naj kar pri njem ostane. 🙂

A po drugi strani…Kdo nima interesa po družbi ?
Spusti se malo na realna tla..Preveč sanjariš. 🙂
Ne moreš vsak mesec iti na neko potovanje za en teden, če imaš službo…Služba pa je tako ali tako pogoj, da sploh prideš v ožji izbor pri ženskah….Zato je nerealno pričakovati, da bo moški vsak mesec en teden odsoten..Ali pa cel mesec, kot zgoraj omenjaš…Dopust je omejen..Ne veš tega ? 🙂
A ne vidiš v svojih pričakovanjih sebe, kako bežiš od moške družbe ?

Spider, lej, (če se motim me popravi). Ti si nekoč iskal in našel žensko preko spleta, pa se ni izšlo. In zdaj se zdi, kot da si zaradi te izkušnje prišel do spoznanja, da je spletno spoznavanje za luzerje in da si od tega ne moreš obetat nič dobrega. Verjetno pa si pred tem že kdaj spoznal tudi kakšno v živo. Ali pa še nisi? Ker prav lahko se ti zogdi, da jo boš, pa se spet ne bo izšlo. In možno je, da bo to samo zaradi tvojih čudnih prepričanj in sklepov, ki jih delaš na podlagi svojih izkušenj. Ker prelagaš odgovornost na druge. Boš potem zagovarjal, da je tudi spoznavanje v živo za reve in da vodi samo v težave? Kaj ti bo potem sploh še ostalo. Prepričanje, da ženske niso narejene za moške? Včasih se mi zdi, da si že zdaj blizu tega prepričanja, sploh odkar si napisal, da ti je zgled tvoj oče, ki se je ločil od svoje žene. Saj človeka ne moreš prepričat v druga prepričanja. Lahko mu samo pokažeš, da so nesmiselna. Od njega pa je odvisno, ali bo to dojel ai pa bo vztrajal na svoji poti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Motiš se. Ne, zgodba ne gre tako. Jaz nisem ničesar ISKAL preko spleta, niti nisem bil na nobenem portalu za spoznavanje.

Tukaj kar zaključim.

Robi, kje si pa prebral, da vsak mesec en teden? Ne veš tega, da imaš dopusta vsaj 21 dni, če si začetnik, vsaj pri meni je bilo tako. Z leti pa število dni raste. Ko sem iz JU prešaltala v gospodarstvo pa se je število ddni dopusta dvignilo na preko 30.
Torej pri meni že precej čez en mesec in pol. In če greš recimo zdajle konec oktobra na dopust, sta zraven še dva praznika in spet dva dni daljši dopust.

Aja, 4je si lahko podate roke :). Še Robi.

Kje pa se nahajaš ti ? V sredini ? 🙂

Pa naj še kdo reče, da vam v gospodarstvu gre slabo..No, jaz nimam 30 dni dopusta…Za tistih par dni, ko ne bi bil s tabo, pa bi si omislila ljubimca ? ..:))))

Jaz ga imam borih 24. Kje vi to delate? 🙂

Energetika.

Vidiš, kako slabo vidiš. Tudi tebe držimo za roke, pa tega ne opaziš. 🙂

Dajmo po samskih udarit. Dajmo jim nabit davke, ker so samski. Dajmo podpirat tradicionalne družine. Kaj samohranilke. Tradicija je važna. Otrok mora imeti oba starša.
30+ brez otrok pa obdavčit.
Samske pa sploh obdavčit.

Preseli se v Iran.

Škoda, ker se neumnosti ne da obdavčit. :))

Tradicionalist, sprašujem te, zakaj si šele pri 30+ odkril svoj tradicionalizem? Kje si bil do zdaj? Pa ne da si užival? To se za tradicionalista ne spodobi.

Ne me narobe razumet. Nisem zakrnjen, ne mislim, da mora ženska pri 20ih imet otroke. Uživaš, žuraš do recimo 30tega. Potem pa se zresniš in ustavariš družino.
Pri 20ih, 25ih pa me res otroci in družina niso zanimali.

Preseli se v Iran.[/quote]

Eh Pajki, ti bi rabil prevod za ta tekst zgoraj. :/

Drugače pa določite še naklon hriba… pa se boste našli! :)))) A v živo tudi usklajujete št. kilometrov ali ima še kdo kakšen občutek za človeka, nasprotni spol in občutek, da mu je nekdo preprosto zanimiv in mu z njim ne zmanjka tem????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seveda, točno na svoj 30. rojstni dan spoznaš ljubezen svojega življenja in vse poteka kot v filmu s srečnim koncem. Otroci so točno tistega spola kot si želiš, točno določene višine in teže. Da ne govorimo o njihovi izobrazbi in karieri, vse po planu…Ti očitno misliš, da se v življenju da vse načrtovati. Tudi, če so krizni časi in ostaneš brez službe, se spodobi imeti otroke, če si preko 30, saj ni važno, če bodo ti otroci imeli kaj za jesti.

Ne, japkica, ta model misli resno. Njegovo pisanje ni cinično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close