Samske ženske
Mogoče pa imaš preslabo mnenje o sebi, da dobiš tak vtis. A boš rekla, da ti ne pustim živeti, kot živiš? Kako, s svojim mnenjem? Si tako nesigurna v to, kar počneš, da ti eno mnenje postavi življenje na glavo?
Negov lajf je ok, če on tako meni ženski folk pa piše, da bi hodil na potovanja in imel partnerja, z njim otroka, družino, psa, avto, hišo….
Ja pa kaj še?
Če želiš potovet, potuj samo vedi da si si sam to izbral in bodi zadovoljen s svojo odločitvijo ne pa druge šinfat kako te omejujejo, če si ti želiš potovat, vozit krosko, plezat…. s “trebuhom”? Ne vem ne gre ves v en koš in če izbereš nekj se avtomatsko odpoveš nečemu drugemu.
Tudi šporhet je izbira…. 😉
P.s.
Marko pusti odvetniku da opravi svoje saj zato ga plačuješ…. ha, ha, ha…
No, evo On, zdaj sva pa izpadla kot debilaa, vsaj zdi se mi. Kako naju boš zdaj izvlekel iz tega? 🙂
Ne tega jaz nisem nikoli pisal, sem pa napisal, da je seks v osnovi namenjen temu iz česar ste nekateri potegnili, da se lahko seksa samo, ko se dela mladičke, pa še z verskim fanatikom ste me zmerjali :), pa…… kaj vem kaj še. :)))
Dajmo se nekaj zmenit.
Če želi nekdo skuhat golaž nap. mora najprej vedet oz dobro je da ve kako naj ta jed izgleda, poznat mora njene sestavine, kje se jih dobi kako se jih pripravi kaj in pod kakimi pogoji se jih meče v lonec, kako, koliko, in na kakšnem ognju se zadevo meša…. da ne dolgovezim.
Potrebno je vedet osnove, da lahko na koncu reče to je golaž.
Podobno je če nekdo želi popravit avto. mora vedet kako stvar funkcionira, kos po kos, kaj naj se vrti zaradi česa, posledice in vzroke.
Pri stvareh kot so odnosi pa “vsi vemo” kaj (kakšen naj bo golaž) želimo (skoraj) nihče se pa noče ubadat s sestavinami, principi delovanja, potekom dogodkov,…itd,itd, ki pripeljejo do nekega odnosa. Ne opazi niti, da smo različni po spolu, da ima to verjetno nek pomen, neeee to je kar samoumevno 😉
Ti podatki niso pomembni, ne bom se obremenjeval s tem, ker jez samo HOČEM (idealnega) partnerja….!!!
JA KAKO boš to izvedel, če pa ne veš niti kaj, koliko, kdaj dati v lonec, da bo nekaj vsaj približno užitnega ven prišlo?
Hotel sem povedat da noseča ne moreš v Himalajo pa v Mostar na skoke…itd (to so prispodobe ;), da je treba dat nekomu prednost, s tem se prostovoljno odrečeš onemu drugemu, če si že to želiš, če ne, pač ni treba bit noseč… Ne vem a sem res tako nerazumljiv? :/
Predvidevam, da po svojih naravnih danostih bi lahko bila in da seksaš tudi brez tega namena, da bi zanosila….. Veš pravijo brača: dsi se curici djete
Drugače pa ni letelo direktno nate, tudi to je bila prispodoba, ekstrem, kot na drugi strani šporhet…
A razložim še kaj pomeni beseda prispodoba? :/
Marko, debil praviš? Najbrž sem res…. :(…..
Tako je to, ženska mora biti v prvi vrsti dobra gospodinja. Ne pa neke novodobne frčafele, ki ne vedo, da je gospodinjstvo pomembna zadeva. Dopusti ja, ampak je pa treba tudikaj skuhat, oprat, zlikat.
Ne pa samo razmišljat kam bo katera šla na dopust pa na katero zumbo se bo vpisala. Delat je treba ženske, delat. Pa ženska, ki si ne želi otrok, ni ženska.
To se lahko samo meni zgodi….zato:
Popravek
Deklici se zgodi otrok….tako nekako bi to prevedli, kaj pomenijo te besede boste pa že izvedele, ko/če bo čas…da pride nadangel nad vas…. He, he, he…
Drugače je pa neka starejša gospa rekla, da brez moškega telesa se ne pride v nebesa
Kaj hudiča pa spet to pomeni?…..ccccc
Partnerja bi pa imela? Pa veš točno, kaj bi z njim počela?[/quote][/quote]
Obnašaš se že tako, kot da je to vse res. 🙂
Prej si tudi rekla, da nekateri temo uničujejo, pa ne vem ali si s tem mislila tudi sebe. Stvari, ki niso povezane s temo, prosim na privat. 🙂
Čakaš, da ji boš razlagal ob demonstraciji, z izkušnjami….ccccc
Tudi tiste, ki ne rodijo, imajo trebuh so ženske, le da si se odločile za nekaj drugega (za kar jih je predvidela narava) in če so s tem zadovoljne ok. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.