Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Mogoče pa imaš preslabo mnenje o sebi, da dobiš tak vtis. A boš rekla, da ti ne pustim živeti, kot živiš? Kako, s svojim mnenjem? Si tako nesigurna v to, kar počneš, da ti eno mnenje postavi življenje na glavo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, se mogoče zavedaš, da bi rabil metlo :)? Deluješ kot oseba, ki rabi potrditev, ki rabi biti opažena, ki je tako nesigurna vase… to sklepam po tvojih postih.

Mogoče je to moja skrita želja, ki je še nisem odkril. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Negov lajf je ok, če on tako meni ženski folk pa piše, da bi hodil na potovanja in imel partnerja, z njim otroka, družino, psa, avto, hišo….
Ja pa kaj še?
Če želiš potovet, potuj samo vedi da si si sam to izbral in bodi zadovoljen s svojo odločitvijo ne pa druge šinfat kako te omejujejo, če si ti želiš potovat, vozit krosko, plezat…. s “trebuhom”? Ne vem ne gre ves v en koš in če izbereš nekj se avtomatsko odpoveš nečemu drugemu.
Tudi šporhet je izbira…. 😉

P.s.
Marko pusti odvetniku da opravi svoje saj zato ga plačuješ…. ha, ha, ha…

lol

Sorry, on, ampak tako zmešnjavo si napisal, da te tudi odvetnik ne bi razumel.

Ej, On_, a nisi ti tisti, ki je nekoč pisal, da je seks namenjen samo razmnoževanju? Pa, da seks samo zaradi užitka ni ok pa samozadovoljevanje tudi ni ok ali je to pisal Marko?
No katerkoli je to pisal, mi je vse jasno zakaj imata take komentarje :).

No, evo On, zdaj sva pa izpadla kot debilaa, vsaj zdi se mi. Kako naju boš zdaj izvlekel iz tega? 🙂

Ne tega jaz nisem nikoli pisal, sem pa napisal, da je seks v osnovi namenjen temu iz česar ste nekateri potegnili, da se lahko seksa samo, ko se dela mladičke, pa še z verskim fanatikom ste me zmerjali :), pa…… kaj vem kaj še. :)))

Dajmo se nekaj zmenit.
Če želi nekdo skuhat golaž nap. mora najprej vedet oz dobro je da ve kako naj ta jed izgleda, poznat mora njene sestavine, kje se jih dobi kako se jih pripravi kaj in pod kakimi pogoji se jih meče v lonec, kako, koliko, in na kakšnem ognju se zadevo meša…. da ne dolgovezim.
Potrebno je vedet osnove, da lahko na koncu reče to je golaž.
Podobno je če nekdo želi popravit avto. mora vedet kako stvar funkcionira, kos po kos, kaj naj se vrti zaradi česa, posledice in vzroke.

Pri stvareh kot so odnosi pa “vsi vemo” kaj (kakšen naj bo golaž) želimo (skoraj) nihče se pa noče ubadat s sestavinami, principi delovanja, potekom dogodkov,…itd,itd, ki pripeljejo do nekega odnosa. Ne opazi niti, da smo različni po spolu, da ima to verjetno nek pomen, neeee to je kar samoumevno 😉
Ti podatki niso pomembni, ne bom se obremenjeval s tem, ker jez samo HOČEM (idealnega) partnerja….!!!
JA KAKO boš to izvedel, če pa ne veš niti kaj, koliko, kdaj dati v lonec, da bo nekaj vsaj približno užitnega ven prišlo?

Hotel sem povedat da noseča ne moreš v Himalajo pa v Mostar na skoke…itd (to so prispodobe ;), da je treba dat nekomu prednost, s tem se prostovoljno odrečeš onemu drugemu, če si že to želiš, če ne, pač ni treba bit noseč… Ne vem a sem res tako nerazumljiv? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aha, on, vse mi je jasno :). Edino to ne vem kje sem navedla željo, da bi bila rada noseča?

Partnerja bi pa imela? Pa veš točno, kaj bi z njim počela?

Predvidevam, da po svojih naravnih danostih bi lahko bila in da seksaš tudi brez tega namena, da bi zanosila….. Veš pravijo brača: dsi se curici djete

Drugače pa ni letelo direktno nate, tudi to je bila prispodoba, ekstrem, kot na drugi strani šporhet…
A razložim še kaj pomeni beseda prispodoba? :/

Marko, debil praviš? Najbrž sem res…. :(…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako je to, ženska mora biti v prvi vrsti dobra gospodinja. Ne pa neke novodobne frčafele, ki ne vedo, da je gospodinjstvo pomembna zadeva. Dopusti ja, ampak je pa treba tudikaj skuhat, oprat, zlikat.
Ne pa samo razmišljat kam bo katera šla na dopust pa na katero zumbo se bo vpisala. Delat je treba ženske, delat. Pa ženska, ki si ne želi otrok, ni ženska.

To se lahko samo meni zgodi….zato:
Popravek
Deklici se zgodi otrok….tako nekako bi to prevedli, kaj pomenijo te besede boste pa že izvedele, ko/če bo čas…da pride nadangel nad vas…. He, he, he…

Drugače je pa neka starejša gospa rekla, da brez moškega telesa se ne pride v nebesa
Kaj hudiča pa spet to pomeni?…..ccccc

Ne, Marko, jaz sem stara 35 let, sem še nedolžna, moškega sploh še nisem videla nagega, tako, da ne ne vem kaj bi z njim. Mi prosim napišeš?

Partnerja bi pa imela? Pa veš točno, kaj bi z njim počela?[/quote]

babe so preveč fine, ti si pa res ostal v srednjem veku haha, a ženska ki si ne želi otrok ni ženska po tvojem? lol kaj si pa potem rabelj stuck in the middle ages?

Če mogoče še nisi opazzil, tudi ostali moški v tej temi večinoma govorijo o otrocih, trebuhih. Samo jaz bolj direkt povem kakšna mora biti ženska. Marko, Robi, On pa to bolj lepo zavijejo v lep papirček. Mislimo pa si vsi isto.

Partnerja bi pa imela? Pa veš točno, kaj bi z njim počela?[/quote][/quote]
Obnašaš se že tako, kot da je to vse res. 🙂

Zato pa čakam, da mi ti izkušen možakar, vse razložiš.

Prej si tudi rekla, da nekateri temo uničujejo, pa ne vem ali si s tem mislila tudi sebe. Stvari, ki niso povezane s temo, prosim na privat. 🙂

Marko, daj ženski dopovej, da ni ženska. Daj ji to dopovej na privat, da ženska, ki noče otrok ni ženska.

Čakaš, da ji boš razlagal ob demonstraciji, z izkušnjami….ccccc

Tudi tiste, ki ne rodijo, imajo trebuh so ženske, le da si se odločile za nekaj drugega (za kar jih je predvidela narava) in če so s tem zadovoljne ok. 🙂

On, ženska, ki noče biti mati, res ni prava ženska. Daj to tem babam razloži.
Ne morejo letat tam okrog s trebuhom, saj si lepo napisal.
Potem pa bereš kaj vse bi počele. Vidva z Markom imata prav. Ženska ne more begat sem in tja, s trebuhom to ne gre.

Vi trije si kar lahko podaste roke.

Ha ha ha..težko bodo ti kerlci On_, Marko itd..pritrdili temu, kar pišeš, ker so v sosednji temi “imeti otroka” napadali 28-letnico, ki piše, da želi otroka…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close