Samske ženske
To ji dopoveduješ ti in še par tvojih bližnjih, kar je povsem nepošteno do nje. Tako kot imaš ti rad udobno posteljo, tako je njej udobno v šotoru. Ti ji želiš to vzeti s pretzvezo, da to ni v redu. Isto kot bi ona tebi hotela vzet posteljo s pretvezo, da je to za razvajenčke. Smešno no. Vzemi ali pusti, ne pa da želiš ljudi krojiti po svojih utvarah, potem ko ga spoznaš.
Ampak res: čisto nič normalna ženska! Tebi se je ‘kegljalo’, ker je bila vseskozi v gibanju (tako telesno kot umsko). Njej, ker si ‘cepljen’ na komoditeto. Če ti bom napisala, da pač nista bila kompatibilna, ne boš najbolje razumel – ker vzrok za tako situacijo potem ne bi bil več v tem, da je naredila še kako šolo več, kot bi bilo za žensko ‘primerno’.
Ne moreš si predstavljati, kako fino je, če naletiš na nekoga, ki na tvoj “Neki sem se spomnila!”, reče “No, kaj?” Pa ne vidi že vnaprej tisoč in eno omejitev, pomislek. A mlad v duhu ostajaš, dokler se znaš veseliti, vidiš neštete možnosti in si jih upaš živeti.
Ne obremenjuj se: itak je bila samo simpatija.
Ja Spider ta ženska si mora najti ljudi ki jo razumejo in delijo njen način razmišljanja in življenja. Čudna mogoče nesamozavestna je mogoče samo zaradi tega ker ima še vedno v svojem krogu ljudi svojega bivšega in ostale sigurno tudi ki so popolnoma drugačni od nje. Ne vem zakaj jih ne skensla, in si najde enako misleče.
Saj smo bili vsi že kdaj v življenju v situacijah ko smo se znašli med ljudmi ki so živeli čisto drugače kot mi in imeli čisto xy mnenja in vse ostalo. Ja kaj pa češ pri takih delati? NIČ pa tudi obtoževati pa žaliti jih ni treba so čisto normalni ljudje samo različni in nekompatibilni. Se lepo posloviš in greš preč najti kompatibilne big deal. In “se strinjam” verjemi svega in svašta obstaja na temu svetu tako da čisto vsak človek lahko najde kompatibilne ljudi za partnerstva ali prijateljstva ali karkoli drugega.
In kje bo našla takega, moškega, ki bo letal s šotorom po svetu?
Pri takih letih želiš družino.
Tudi tisti, ki ne želi otrok, ne bo več letal po svetu s šotorom. Ne pri teh letih.
Nisem edini, ki ji je to skukšal dopovedat. Pa še naprej goni svoje, številna društva, hobiji, tečaji, potovanja… tako kot je rekel Spider, to je zmedenost.
Ja kot je že Spider omenil, preboli jo. Ker sedaj se neki trudiš in te moti in jezi:) da ni takšna kot si ti. Preboli jo move on, in se bo že takšna ženska pokazala na obzorju enkrat ki bo kompatibilna zate. Vseeno je pa tudi neka šola zate v smislu da sedaj veš kakšno žensko hočeš in česa ne maraš pri ženskah in boš bolj znal izbirati ta prave v prihodnosti.
“se strinjam” čisto preveč se ukvarjaš z njo:) Ona je tvoja bivša z razlogom in moraš se distancirati od nje. Verjemi da bo zelo hitro našla moškega, ker je avanturističnih tipov več kakor si ti misliš, tudi takih ki si ne želijo otrok, in si predstavljajo življenje polno potovanj. Verjemi sem že doživela tako da bo ona prej našla deca kot ti žensko glede tega. Vseeno skenslaj jo ker vidim da ti res najeda njeno letanje okoli in drug način življenja ne razumem zakaj se sploh taka različna človeka še družita skupaj? A ko gresta kam na drinko se pol sam kregata oz. ji ti tupiš da je njen način lajfa napačen?:)
Sem dojel ja, da moj način življenja je tak kot večine tu gor, moja bivša pa čudna :).
Govorite, da naj si najde družbo pa tako naprej pa mene nekaj prepričujete. Dejstvo je, da ste tu gor vsi kontra njenemu načinu življenja tako kot vsi ostali v reali. Zato pa potem jamra, da ni samskih moških.
Potrdili ste mi le to, da imam jaz prav, da so njeni hobiji problem, ne to, da ni samskih moških.
Ostala sva kolega, zato se druživa. Inse meniva o teh zadevah.
In stvar je v tem, da jo to teži, da več kot kake par mesečne zveze še ni imela. Jaz pa ji dopovedujem, kaj je razlog.
Vem, da je po več let samska. Da kakih resnih vez še ni imela. Jaz ji želim pomagat. Pa si ne da nič reči.
Samo jamra,d a ni samskih moških.
Ja dejstvo je da tudi kot frenda nista bog ve kakšna frenda. Ker fora je v tem da z njo ni čisto nič narobe, niti s tabo ne enostavno sta si preveč različna. In ona ima sigurno tudi čisto drugačne cilje v življenju, če ji že hočeš kaj svetovati, ji svetuj da naj malo pogoogla po popotniških forumih, in očitno ji paše tak način lajfa. Saj kje pa piše da mora vsak imeti do 30 leta recimo dolge veze ali nad 30+ ali nad 50+. Saj ni važno, kako nekdo živi važno je da si srečen pa da ne škoduješ drugim. Čudno se meni zdi da te je obdržala kot frenda, ker brez zamere samo če bi bila jaz ona bi te skenslala prijateljsko seveda brez prepirov samo čudno mi je zakaj se druži s folkom ki je ne razume. Očitno ima malo probleme s samozavestjo, nima se dovolj rada no ja saj se bo naučila se moramo vsi slej ko prej:)
Glede tvojih nasvetov njej je pa tako da jo sprejmi, ker je super takšna kot je, če je pa ne zmoreš sprejeti pa kot že rečeno se ne družita več niti kot frenda. In to da ni še imela nekih resnih vezi pa kaj potem, ni važno. Očitno še ni bila zares zaljubljena, tudi jaz nisem sploh imela tipov do 30 leta, enostavno zato ker se v nobenega nisem zaljubila pa verjemi bi jih lahko imela veliko. No ko sem pa ta pravega spoznala me je pa usekalo:)
Joj, joj, pa dajte že dojeti da je treba ljudem pustiti da živijo tako kot želijo in ne soditi lepo vas prosim. Kje pa piše da je treba po 30+ kaj ustvariti kaj pa haha a tisto bajto da zgradiš da se zakreditiraš za 50 let haha crazy. Pa da imaš na dvorišču 2 nova avta pa službo za 700 € (če imaš srečo).
Ja to je ena plat lajfa, obstaja pa še nebroj načinov življenj, ki jih imajo v mislih drugi ljudje in ne obsojajte jih da so čudni ali luzerji. Po vsej verjetnosti vsi ti popotniki živijo veliko bolje kot tipičen slovenec s krediti za 30 let in slabo plačano službo, ženo + 2 otroka. Ti popotniki imajo veliko možnosti da si v tujini ustvarijo lajf in zgradijo firmo ki jim lahko omogoča fajn življenje. Flexibilno, mobilno…fora je v tem da se je treba ODPRETI SVETU, in popotniki oz. bolj avanturistični ljudje imajo tukaj veliko večje šanse da iz življenja res kaj odnesejo. Pa ne mislim tukaj samo material, ko umreš to izgine ni pomembno, pomembna so čustva, ljubezen, doživetja ne pa to da imaš bajto ali stanovanje pa 2 avta na dvorišču.
makalonca, pa saj ni butasta no. Saj se sama znajde, se uporablja forume, saj je v društvih. Ženska je pametna, razgledana tako, da vse to zna sama in tudi uporablja. Jo pa teži, ker je že 35+ pa še ni bila v resni vezi, si jo želi. To vem, mi je povedala. Jaz jo čisto dobro razumem. Vem pa tudi kaj je vzrok, da ne najde resnega fanta. To, kar se menda nama ni izšlo. Saj sama pove zakaj gre s kakim fantom narazen oz. sploh skupaj ne prideta. Ker preprosto moški želimo umirjenost. Ker ne moremo danes biti na tečaju španščine, da bomo lahko jutri šli na treking v Ande. Tak je njen svet. Govori kup tujih jezikov, prebere na kupe literature, deluje na številnih področjih.
Forum je zaprt za komentiranje.