Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske

Samske ženske

Osramoti jih ravno to, da vihajo nos nad manj izobraženimi. Potem pa jokajo, da ni samskih moških. Seveda so, ampak one bi pač samo izobražene pa športnike pa da potuje in ne vem kaj še vse.

Jaz se pa strinjam. Pa prav čudaške so te izobraženke.
Jaz sem imel eno simpatijo, ki je imela prav čudne navade. Kup enih športov bi gojila. Pa tono knjig prebrala pa jezikovni tečaji… v glavnem na polno zasedena. AMpak ok, saj imam jaz tudi svoje hobije nekaj sva imela celo skupnih. Ampak, ko je prišel dopust pa je poknilo. Jaz imam rad umirjen dopust, nekje toplice, morje, mogoče kak izlet z agencijo. Ona pa ne, to pa ne. Ona pa bi potovala nekam daleč, Avstralija, Azija, po Evropi. Pa ko bi šla to vsaj tako kot normalni ljudje. Ne, ona mora it s šotorom pa nahrbtnikom. Pa saj nisem več študent.

Širše res, ne pa med enako mislečimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moja bivša je čisto nora. Ona dopust preživi tako, da gre s šotorom in kolesom preko Španije ali katerekoli druge države. Vsak dan postavljanje šotora, poganjanje pedal, tovorjenje prtljage. Iz leta v leto iste fore. Nisem zdržal. Ko bi vsaj spala nekje v psotelji, normalno. Kaj ji rabi faks, če pa potem ne more it na normalen dopust? Da mora spat v šotoru. Par dni po Sloveniji sem zdržal, več ne. Jaz si raje privoščim udobno posteljo.

Potem lahko ona reče, da si tudi ti nor, ker ne zmoreš prespat v šotoru in potrebuješ posteljo in postrežbo hrane vsak dan posebej. Meni se ne zdi nora, pač živi v svojem slogu. Najdeš si takšno, s katero boš lahko živel brez obsojanje njenega stila. Magari sta oba nora, ni nič narobe. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ha ha, veš kaj sem opazil, da tudi ti ne bi preživel z mojo bivšo. Da tudi ti ne bi hodil z njo na dopust :).

In moja bivša je seveda ena izmed 30+ letnih žensk, ki jamrajo, da ni samskih moških. Ima pa take čudne navade, da vsak pobegne od nje.

Meni osebno je šotor varianta všeč, ampak to kar opisuješ je mogoče vseeno malo preveč za moj slog. Ne vem. Mogoče bi me pa zvabila tudi v to. Ni vse v tem, kaj kdo počne, temveč kako se s to osebo počutiš, kako shajata kot par, kako delujeta, koliko upoštevata želje drug drugega, koliko sta prilgodljiva itn.

Točno o tem govorim. Da so te izobraženke vse nekaj divje, da se obnašajo čudno.

Marko, a ne bi šel vsako leto na kolesarsko potovanje? Vlačiš vso prtljago s sabo, vsak dan postavljaš šotor, čez dan poganjaš kolo, pere te dež, veter piha, drugič sone pripeka. Pozimi te vleče v gore, potem moraš hodit na njena potopisna predavanja. Čist preveč. Meni je pa do umirjenega življenja.

Lahko rečem, še dobro za avtomehanike, ker takšna prevzetna ženska ni vredna nič.

Ne, to pa ne bi. Zato sem v zvezi z nekom, ki ima enake želje po preživljanju dopusta, kot jaz. Nikoli nisem bil z nekom, ki ima tako različen slog življenja od mojega.

Robi, vsaj en, ki verjame, da je zato toliko samskih žensk, ker so preveč prevzetne, ker mislijo, da je kaj vreden le moški z diplomo.
Tu gor pa samo jokanje kako ni samskih moških.

Ženske so prevzetne samo dokler jih nekdo ne prevzame. Včasih rabijo nekaj časa, da si to dopustijo. Občutljiva bitja so, kaj češ, tako je.

Moja bivša sicer ne viha nosu nad manj izobraženimi. Vseeno pa se pritožuje, da ni samskih, ki bi bili aktivni, ki bi bili pravi zanjo. Ja kdo bo pa počel vse to kar ona počne. Ne poznam moškega, ki bi zdržal to kar ona počne.

“se strinjam” tvoja bivša ženska nima čisto nič čudne navade. Je dosti moških in žensk, ki tako počitnikujejo, bolj retro-stil način ali avanturistični. Tvoja ženska in ti sta si bila enostavno čisto drugačna človeka niti podrazno pa ona ni zato ker rada gre s šotorom pa bajkom na trekinge in take stvari. To stereotipiziranje ljudi recimo ki ne športajo ali ki marajo samo luksuzne hotela oz. da je vsaj postelja in čista kopalnica ni šanse kamp in šotor saj ni nič narobe ne z enimi ne z drugimi ljudmi. Fora je samo v tem da si najdeš kompatibilnega partnerja, tudi jaz ne bi mogla biti z nekom ki bi hotel iti v kamp in v gore in neki pohodi, smo si različni in treba je najti ljudi ki so v teh stvareh kompatibilni z nami.

Torej bi bil zaključek, da je večina moških prevelikih rev zanjo.

Fantje, v napačno smer razmišljate, tukaj vihate nos, da so ženske preaktivne..Bolj se je za zamislit, da je Slovenija očitno polna samskih tipov, ki tem ženskam v ničemer niso kos.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma daj no, seveda je čudna, če je ne najde niti enega somišljenika. Jaz sem najdalj časa zdržal z njo. Saj sama pove, da ne najde nikogar takega. Vsi ji dopovedujemo, da tak način življenja pač ni ravno običajen, da na ta način bo vedno ostala samska pa ne verjame.

Spider, da jim nismo kos?
Raje imam udobno posteljo kot spati v šotoru. Torej to pomeni, da imam denar za to posteljo. Moj dopust mora biti sicer aktiven, ampak spanje pa udobno. Ne pa, da vse cente pobereš zato, da greš na drug konec sveta v šotor. Dopust mora biti spodoben. Ne pa brez tuša brez postelje.

In zakaj si ti in “vsi” ( kot praviš ) dajete toliko opravka z njo? Poiščite si pač kompatibilne partnerice..

Torej bi bil zaključek, da je večina moških prevelikih rev zanjo.

Fantje, v napačno smer razmišljate, tukaj vihate nos, da so ženske preaktivne..Bolj se je za zamislit, da je Slovenija očitno polna samskih tipov, ki tem ženskam v ničemer niso kos.[/quote]
Spider, si se ti sposoben prilagoditi vsakemu še tako drugačnemu slogu življenja neke ženske, ki ti je všeč? Ali pa se ti zdi bolj pametno posikat nekoga, ki živi podobno, kot ti.
Bi lahko živel z žensko, ki se ne ukvarja s športom in ves čas ždi doma?

Ne vem, v čem je problem? Ta debata je nesmiselna.

Poišči si žensko, ki ji paše, kar paše tebi, stvar rešena.

Hočem ji pomagat, ker vedno jamra,da ni samskih moških.

Ne. Bi jo pa pustil pri miru in ne bi vihal nosu, češ, zakaj je takšna, kot je. naj živi, kakor hoče.

“se strinjam” od kje ti te izrazi da je nekdo čuden samo če je bolj avanturistično usmerjen? Jaz sem pa spoznala že veliko ljudi moških in žensk ki so bili točno takšni kot ti opisuješ svojo bivšo. Očitno še nisi čisto prebolel svoje bivše da toliko razmišljaš o njej.

Reci ji da se druži z napačnimi ljudmi če se še vedno druži s tabo in tebi podobnimi, mora si najti ljudi ki so kot ona. Predlagaj ji naj se včlani v kako plezalni, alpinistično društvo. Je pa ogromno ljudi na raznoraznih forumih na netu ko iščejo ljudi za potovanja tudi za takšna potovanja na lastno roko ki so všeč tvoji bivši. Tako da res ne vem zakaj tako jamra da ne najde podobno mislečih, in to da bo samska ostala haha ne verjamem, ker resnično jaz sem spoznala ogromno točno takih ljudi kot je tvoja bivša in so super ljudje avanturistični in tako dalje, samo vem da tak partner ne bi bil zame, za prijatelje so pa super. Pa ne govori da so takšni čudni, ker potem takem lahko takšni tebe obsodijo da si dolgočasnež in razvajenec, a veš:) brez veze so taka obtoževanja in stereotipiziranja če ti gre pa bivša na živce ker je še nisi do konca prebolel jo pa skenslej saj itak sam veš da ona išče in potrebuje ljudi okoli sebe ki podobno razmišljajo kot ona in ti očitno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close