samske ženske s psom
Anica. Daj me kontaktiraj. udvojejelepo@gmail.com.
Babica 7o, 02.09.2025 ob 09:37
Res sem stara “kuzlica”,fukati me je pa zopet začel sedaj ko sem začela prebirati vaše izkušnje.Prej sem mu dala da me je samo lizal,sedaj v tem kratkem času ste me pa pripeljale do tega,da sem mu zopet nastavila prepotrebne luknjice.Je nenasiten,kar zaganja se mi med noge,tako da sem postala prava kuzlica,ki je vse bolj pogosto na vseh štirih,z razprtima luknjicami,res ja Martinca javi se kaj,,,,,vedve ste pa kraljice v tem poslu,prave kuzlice,Mihaela,Lizika,pa tudiAnica,
piši mi na email bi poklepetal s tabo
martinca651, 29.08.2025 ob 11:59
Super, da ti pride vnukinja….mal jo primi za ritko in pičko, pa boš videla reakcijo.
Moji ta mali bo ziher pasalo imeti prstek v ritki, samo upam, da ji bo všeč, če ji jaz to naredim…sestrična ji je sredinec lani na morju celega globoko v ritko potisnila in se kar ni hotla umaknit, še bolj je razmaknila noge psička…
Sodelavka ni nič za akcijo, bolj zadrta je….
martinca piši mi na email bi poklepetal s tabo
lizika447, 05.09.2025 ob 13:46
Vnukinji pa kar lepo pripravi ritko……lahko vzameš kar margarino in ji greš s sredincem globoko v ritko, parkrat obrneš, ga potegneš ven in še enkrat s prstom v margarino in spet globoko v ritko….potem jo bo lahko brez problema fukal kot prasico in ne bo tako cvilila kot goneča psica…
Meni moj fukač tako pripravi ritko….
Včeraj doživela nepozabne orgazme,tako od mojega Rexa,kot od moje vnukice,še sedaj mi je prijetno ob misli na vse to lep dan
lizika447, 17.09.2025 ob 10:24
Babica….evo me po dolgem času.
Opa, a si se z vnukinjo pofukala ? Ti je pičko prelizala ? Opiši, kako je bilo mmmm
Pozdravljena,najprej ti naj povem,oziroma priznam,da je imela Anica kar prav,ko me je obsodila da sexam z vnukinjo.Res je že kar lep čas,se fukave same,ali pa z Rexom,tako da sem se malo hecala,ko sem se delala nevedno kako bi ali naj jo nagovorim in podobno.Frajerje vozi zato k meni ker ve da jo poslušam,da uživam ko se dere in vpije med sexom,po skoraj vsakem sexu mi jo da za polizati,da se naužijem še jaz . Z rexom mi jo skupaj ližeta,me spravljata v diliri.Redno mi jo tudi brije,ker sivih dlak ne bo gledala,tako da med nogami sem urejena v nulo.Pa ti Lizika kako kaj nič se nejaviš,tvoje dogodivščine tebe, tamale
lizika447, 17.09.2025 ob 11:06
No, jaz kar v redu. Vikend sem preživela pri kolegu na trgatvi na primorskem. Bila sva skupaj s hčerko. Zvečer, ko je hčerka šla s kolegico mal ven, me je nabrisal ko prasico v vse odprtine.
Ta mala pa tudi mislim da ga je fasala, oz. obe s tisto kolegico.
A niste kar skupaj se pofukale,,
Babica70, 17.09.2025 ob 13:49
…..ti prasička,Lizika (kot si se poimenovala),zame si zgonjena kurbica,kuzlica,a si že kaj napredovala pri hčerki??Sigurno jo bi z užitkom gledala kako fuka s tvojim prijateljem,sigurno bi se jima pridružila..
Je rekel ta moj prijatelj, da bi tamalo pofukal najprej v ritko, potem v usta in nazadnje še v pičko.
Mogoče mu pa uspe. Jaz bi pa to seveda z veseljem opazovala in je vmes še grobo drgnila ščegija in ji stiskala bradavičke. Da bi bila res pofukana, kot parava psička…
lizika447, 17.09.2025 ob 15:20
Je rekel ta moj prijatelj, da bi tamalo pofukal najprej v ritko, potem v usta in nazadnje še v pičko.
Mogoče mu pa uspe. Jaz bi pa to seveda z veseljem opazovala in je vmes še grobo drgnila ščegija in ji stiskala bradavičke. Da bi bila res pofukana, kot parava psička…
Verjamem ti da si zelis mal madega mesa,posebej teh mladih pickic,on in ti,bo morala pac mamica mal pomagat,da boste vsi zadovoljni.Mene je tudi vnukinja zapeljala,vedla je da sem kuzlica,da sem se gonila s sosedo,da mi jo Rex liže,skratka ni rabila veliko,da je imela glavico med mojimi nogami,,tako se je začelo in obe uživave,,kuzlica opogume se ne bo ti žal,,na kuzija se mislis kaj,,,kuzlica
Že tri dni sem popolnoma sama doma s svojim psom, moram reči, da mi ni bilo dolgčas, kot vedno sem mu tudi ta dva dneva in mu jo bom danes še nastavljala.
Nepozabno doživetje je imeti pasjega v obeh luknjicah in mu ga potem še dobro povleči mmm
joj kako se gonim, pizdico mi bo razneslo od pohote
Kje ste vse ostale, nič se ne javljate…?
mihaela936, 21.09.2025 ob 12:24
Že tri dni sem popolnoma sama doma s svojim psom, moram reči, da mi ni bilo dolgčas, kot vedno sem mu tudi ta dva dneva in mu jo bom danes še nastavljala.
Nepozabno doživetje je imeti pasjega v obeh luknjicah in mu ga potem še dobro povleči mmm
joj kako se gonim, pizdico mi bo razneslo od pohote
Kje ste vse ostale, nič se ne javljate…?
jutro,isto se gonim,kot ti,včeraj me je nabijal v ritko, da sem belo gledala,sperma mi je tekla iz ritke,,normalno da sem mu ga tudi z jezičkom obdelala,,upam da danes ponoviva,,,
Naprošam žensko, ki se mi je javila na moj mail, da me kontaktira, saj po mojih poslanih fotografijah se ni javila več???
mihaela936, 25.09.2025 ob 11:21
Naprošam žensko, ki se mi je javila na moj mail, da me kontaktira, saj po mojih poslanih fotografijah se ni javila več???
A si ji poslala svoje,slike????Pizda si pogumna……Včeraj sem bla sama doma,in sem se predajala mojemu kužijo,orgazmi so se mi kar vrstil,.Bolj ko grem proti koncu,bolj se gonim,ne vem kaj mi je to,včasih se sama sebe gnusim,skušnjava je večja..Draga moja,ti pa pazi komu kaj pošlješ,javno jih lahko sama objaviš,če zeliš,,,,,
Joj, to me pali za crknit… imela sem psičko že 20 let nazaj in ko sem si jo obdelovala na kavču je prišla povohat in me sama začela lizat… uuuu noro je bilo, prav z zanimanjem me je lizala in potem sem jo pač namenoma nastavljala, pol pa še vibrator… Pogrešam to, zadnje čase opažam, da me vzburi samo še to, ko gledam psa na ženski in bi jo kar nastavila kakšnemu, če bi bila prilika. Enkrat me je ena kontaktirala s tem fetišem in sem skoraj že šla k njej in njenemu kužku. Grozno potrebna sem.
Aviril50, 26.09.2025 ob 09:10
Joj, to me pali za crknit… imela sem psičko že 20 let nazaj in ko sem si jo obdelovala na kavču je prišla povohat in me sama začela lizat… uuuu noro je bilo, prav z zanimanjem me je lizala in potem sem jo pač namenoma nastavljala, pol pa še vibrator… Pogrešam to, zadnje čase opažam, da me vzburi samo še to, ko gledam psa na ženski in bi jo kar nastavila kakšnemu, če bi bila prilika. Enkrat me je ena kontaktirala s tem fetišem in sem skoraj že šla k njej in njenemu kužku. Grozno potrebna sem.
alo, mene je tudi prvo kuzlica začela lizati,v mladosti,,nikoli pa nise zbrala poguma da bi jaz njej,ti si
Anica746, 26.09.2025 ob 06:30
A si ji poslala svoje,slike????Pizda si pogumna……Včeraj sem bla sama doma,in sem se predajala mojemu kužijo,orgazmi so se mi kar vrstil,.Bolj ko grem proti koncu,bolj se gonim,ne vem kaj mi je to,včasih se sama sebe gnusim,skušnjava je večja..Draga moja,ti pa pazi komu kaj pošlješ,javno jih lahko sama objaviš,če zeliš,,,,,
Zakaj ne?
nimam zadržka, če gre za žensko z istimi potrebami, si pa mislim, da me je kontaktiral moški pod ženskim psevdonimom, ker pač nima več poguma, da mi piše…bo pa vsaj drkal
Ja prav imaš,mislim da je marsikateri drkal na ta,račun,,,,si to ti Mihaelca,ker imaš pač drug psevdonim,,,za sebe vem,kaj sem in kdo sem,,,iz dolg časa rada malo tukaj komentiram svoja doživetja,enako rada prebiram tudi vaša,,,,za fanta poskrbim enako pa tudi za svojega kužija,ki mi ji na razpolago vedno ko me hormoni napadejo,,še malo pa bodo druge skrbi?????
Forum je zaprt za komentiranje.