samske ženske s psom
Živjo punce, žene in prijateljice animal sexa
Je tukaj katera, ki bi se družila sama z svojim kužkom z menoj ?
Jaz sem že nekajkrat prakticiral da me pes fuka v rit, rad imam to, doživel pa bi rad da imam pasjega v riti medtem pa mi ga katera od vas fafa z veseljem pa ženske delim svojega kurca z pasjim v vaših luknjicah.
Rad pa ga tudi povlečem psu, ne moti me nič glede tega
Je katera toliko pogumna za kaj resnega?
Tudi jaz bi te lizal,ce želia mi lahko kaj napišeš na to temo na gregagrega6@gmail.com lahko si tudi kake fotke ali posnetke posljemo,tudi jaz imam izkušnjo sva z zeno skupaj probala,super je bilo. Lp
mihaela936, 07.09.2025 ob 14:41
Kuzlice a se danes kaj gonimo?
Jaz sem ga zdaj ko me je pofukal v razmočeno poscano pizdo ravnokar tako noro povlekla mojemu kužku, da mu je ven štrlel kot še nikoli.
Še rito mu nastavim, paše mi ko ga imam celega v ritki in mi jo zaliva z svojo spermo
danes sem mu ga že dvakrat potegnila,,,,komaj sem čakakala da gre partner v službo……kuži mi pa tudi prelizal obe luknjici,,,,,,,filmčki tvoji mi dajo adrenalina,,,,,,,,pa ti kuzlica kako si preživela vikend,Lizika ti tudi,kako,,,,,,Babica se nič ne javi,ne vem če nisem zadela njene orgije,,,,,,tu se je pa malo lepo delala,,,,,hahahaha,,,,,,stara je prava stara kuzlica,kurbica,namazana z pravimi žavbami
Anica746, 08.09.2025 ob 13:17
danes sem mu ga že dvakrat potegnila,,,,komaj sem čakakala da gre partner v službo……kuži mi pa tudi prelizal obe luknjici,,,,,,,filmčki tvoji mi dajo adrenalina,,,,,,,,pa ti kuzlica kako si preživela vikend,Lizika ti tudi,kako,,,,,,Babica se nič ne javi,ne vem če nisem zadela njene orgije,,,,,,tu se je pa malo lepo delala,,,,,hahahaha,,,,,,stara je prava stara kuzlica,kurbica,namazana z pravimi žavbami
Vikend je bil zelo pester, preživele sva ga s prijateljico, ki sem jo nazaj v postih že omenjala, prvič je poskusila z drkanjem pasjega kurca, počasi pa jo navadim še na kaj več.
Ufff,,,,,,Mihaelca,,,,,,polna usta mam ,,sperme,,,,,dvakrat sem mu ga že danes potegnila,,,,pičkica se mi bo vžgala,tako me ščemi,,,,,,,še dober da me kuža poliže,,,pripelje do orgazma,,,,, ti fukaš kaj,,,,,Lizi je neodzivna,,,,,pa stara kuzlica,je tudi vtihnila,,,,,,,Matrinca,,,,,,tudi…..na ze spet me ovohava,,,,sem gola,,,,na sedežni,,,,pa kar med noge,,,,,uffffff,,,,,,liži ,,,na,,,,,ufffffff,,,,,,ritko, ,,,,,,,,uffff
Anica746, 09.09.2025 ob 11:57
,,,,,,,ne vem,,,,če mu danes ne nastavim,,,,,ritke,,,,,noro nenasiten, jaz pa tudi ufffffff,,,,,mu že gleda ven,,,,,,,alo,,,,ne vem če se ne bom dala na vse štiri,,,,naj mi zalije ritko,,,,,,,uffffff,,,,,,,,
Bi rada videla, kako jaz z mojim kužkom to počnem?
mihaela936, 09.09.2025 ob 13:40
Bi rada videla, kako jaz z mojim kužkom to počnem?
ALO,A MAŠ SVOJE POSNETKE???!!!!!!!,,,,,,,,,,Danes sem ga imela po dolgen času spet v ritki,,,,,,,superca,,,,,še kar ven teče,,,,,,,za nagrado sem mu ga še pofafala,,,,,,priden moj kuža ,,,,,cmok,,,,,,,
Forum je zaprt za komentiranje.