Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

To bi pa rad v živo gledal sex z psom dam tudi nagrado

Sem priskrbljena,   finančno dost močna,,,,,fant dover služi,,,,,

Lahk mu ga pofafaš potem se pa zaližeš z mano. Kaj misliš? Jaz bi rad to probal.

Vse je možno,,,,,,če boš hotel mu ga lahk ti potegneš,,  jaz pa tvojega fafam,,

Boma se zmenla. Kak pa se lahk pokontaktirama?

Kuzlice a se danes kaj gonimo?

Jaz sem ga zdaj ko me je pofukal v razmočeno poscano pizdo ravnokar tako noro povlekla mojemu kužku, da mu je ven štrlel kot še nikoli.

Še rito mu nastavim, paše mi ko ga imam celega v ritki in mi jo zaliva z svojo spermo

Živjo punce, žene in prijateljice animal sexa

Je tukaj katera, ki bi se družila sama z svojim kužkom z menoj ?

Jaz sem že nekajkrat prakticiral da me pes fuka v rit, rad imam to, doživel pa bi rad da imam pasjega v riti medtem pa mi ga katera od vas fafa z veseljem pa ženske delim svojega kurca z pasjim v vaših luknjicah.

Rad pa ga tudi povlečem psu, ne moti me nič glede tega

Je katera toliko pogumna za kaj resnega?

Tudi jaz bi te lizal,ce želia mi lahko kaj napišeš na to temo na gregagrega6@gmail.com lahko si tudi kake fotke  ali posnetke posljemo,tudi jaz imam izkušnjo sva z zeno skupaj probala,super je bilo. Lp

Odgovor na objavo uporabnika
mihaela936, 07.09.2025 ob 14:41

Kuzlice a se danes kaj gonimo?

Jaz sem ga zdaj ko me je pofukal v razmočeno poscano pizdo ravnokar tako noro povlekla mojemu kužku, da mu je ven štrlel kot še nikoli.

Še rito mu nastavim, paše mi ko ga imam celega v ritki in mi jo zaliva z svojo spermo

danes sem mu ga že dvakrat potegnila,,,,komaj sem čakakala da gre partner v službo……kuži mi pa tudi prelizal obe luknjici,,,,,,,filmčki tvoji mi dajo adrenalina,,,,,,,,pa ti kuzlica kako si preživela vikend,Lizika ti tudi,kako,,,,,,Babica se nič ne javi,ne vem če nisem zadela njene orgije,,,,,,tu se je pa malo lepo delala,,,,,hahahaha,,,,,,stara je prava stara kuzlica,kurbica,namazana z pravimi žavbami

Anica746, 08.09.2025 ob 13:17

danes sem mu ga že dvakrat potegnila,,,,komaj sem čakakala da gre partner v službo……kuži mi pa tudi prelizal obe luknjici,,,,,,,filmčki tvoji mi dajo adrenalina,,,,,,,,pa ti kuzlica kako si preživela vikend,Lizika ti tudi,kako,,,,,,Babica se nič ne javi,ne vem če nisem zadela njene orgije,,,,,,tu se je pa malo lepo delala,,,,,hahahaha,,,,,,stara je prava stara kuzlica,kurbica,namazana z pravimi žavbami

Vikend je bil zelo pester, preživele sva ga s prijateljico, ki sem jo nazaj v postih že omenjala, prvič je poskusila z drkanjem pasjega kurca, počasi pa jo navadim še na kaj več.

jutro kuzlice,,,,,ste se kaj gonile,,,,,,jaz skoraj vsaki dan,,,,,hormoni me razganjajo,,,,,,nikoli nimama dost,,,,,,,kuža že dober ve kaj si mami želi,,,,,,,gobček mi kar med noge tišči,,,,,,pa ve kako kaj,,,,,,,,

Jutro, ni več nobenega odziva od vseh vas?

Ufff,,,,,,Mihaelca,,,,,,polna usta mam ,,sperme,,,,,dvakrat sem mu ga že danes potegnila,,,,pičkica se mi bo vžgala,tako me ščemi,,,,,,,še dober da me kuža poliže,,,pripelje do orgazma,,,,, ti fukaš kaj,,,,,Lizi je neodzivna,,,,,pa stara kuzlica,je tudi vtihnila,,,,,,,Matrinca,,,,,,tudi…..na ze spet me ovohava,,,,sem gola,,,,na sedežni,,,,pa kar med noge,,,,,uffffff,,,,,,liži ,,,na,,,,,ufffffff,,,,,,ritko,    ,,,,,,,,uffff

,,,,,,,ne vem,,,,če mu danes ne nastavim,,,,,ritke,,,,,noro    nenasiten, jaz pa tudi ufffffff,,,,,mu že gleda ven,,,,,,,alo,,,,ne vem  če se ne bom dala na vse štiri,,,,naj mi zalije ritko,,,,,,,uffffff,,,,,,,,

Anica746, 09.09.2025 ob 11:57

,,,,,,,ne vem,,,,če mu danes ne nastavim,,,,,ritke,,,,,noro    nenasiten, jaz pa tudi ufffffff,,,,,mu že gleda ven,,,,,,,alo,,,,ne vem  če se ne bom dala na vse štiri,,,,naj mi zalije ritko,,,,,,,uffffff,,,,,,,,

Bi rada videla, kako jaz z mojim kužkom to počnem?

mihaela936@proton.me

mihaela936, 09.09.2025 ob 13:40

Bi rada videla, kako jaz z mojim kužkom to počnem?

mihaela936@proton.me

ALO,A MAŠ SVOJE POSNETKE???!!!!!!!,,,,,,,,,,Danes sem ga imela po dolgen času spet v ritki,,,,,,,superca,,,,,še kar ven teče,,,,,,,za nagrado sem mu ga še pofafala,,,,,,priden moj kuža ,,,,,cmok,,,,,,,

Smo te vsi pogruntali da si moški. Gej in najslabše je to da si pedofil. Zato si še kr naprej odpisuj sam s sabo. Spremljamo te. Še malo pa sledi hišna preiskava. L.p

Brez komentarja ,jaz se imam fajn lp

Itak da se imaš fajn. U svoji zblojeni glavi. Bolnij neumni.

Tako je Klemen….takoj za rešetke s to moško ”Anito”, ki je psihični bolnik in povrhu še pedofil.

Pizda,zmeraj se en najde ko zajebe,naj piše kar če,bila je zanimiva.

Anica746, 09.09.2025 ob 15:11

ALO,A MAŠ SVOJE POSNETKE???!!!!!!!,,,,,,,,,,Danes sem ga imela po dolgen času spet v ritki,,,,,,,superca,,,,,še kar ven teče,,,,,,,za nagrado sem mu ga še pofafala,,,,,,priden moj kuža ,,,,,cmok,,,,,,,

Ima ja

mihaela936, 10.09.2025 ob 12:50

Ima ja

Mogoče se odločim,,,opogumim,,da kontaktiram s tabo,,,,,a je kaj novega?????

Ali  nekatere ženske res sexajo s psi? Rad bi to videl v živo

Z veseljem bi sodeloval ,pripravljen sem tudi izpolniti kako perverzno željo za nagrado

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close