Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Jaz se danes še posebej gonim, nimam dost pa nimam dost kurca pasjega

Odgovor na objavo uporabnika
mihaela936, 04.09.2025 ob 17:11

Jaz se danes še posebej gonim, nimam dost pa nimam dost kurca pasjega

Sem lahko tvoj pasji kurac?

Potrebenmamica@gmail.com

MA isti psici sve,,,,,ne kaj je v zraku,,,,,,jaz,,,,isto,,,,,

Danes se gonim že celi dan,,,,,,usta mam polna sperma,,,,,,pasje,,,,potrebna v nulo,,,,,kot breja psica,,,,,,,

A že fukaš,,,

Anica746, 04.09.2025 ob 21:22

A že fukaš,,,

Bila akcija s intimnim prijateljem do pol eni ponoči danes, imela sva psa poleg, če želite izvedeti več me kontaktirajte na ZS (mail najdete v prispevkih), bilo je preveč vsega, da bi razlagala tukaj

Uf….

https://www.bestialitysextaboo.net/tr/1477/hungry-dog-for-big-pussy-lips/

Deklince,vidim da ste bile kar aktivne,moja vnukinja tudi,

Babica70, 05.09.2025 ob 10:17

Deklince,vidim da ste bile kar aktivne,moja vnukinja tudi,

Oj…kako kaj vnukinja ? Si ji videla pičko ? Kakšne barve ima čopek ? Se je kaj slišalo iz sobe ?? ?

Superca,drla se je kot nora,fukala se je z enim,kateri je bil od moje hčerke sošolc,lahko rečem da ze blizu petdesetih let,samo možakar je vedu kaj kuzlica rabi.Normalno,da se je zopet naga spancirala,ko je šla na wc,sem ji rekla,deklinca kaksno maš pa danes barvo,na babi poglej ti je všeč.Živo zeleni čopek ma dans.Ko mi jo je tiščala pred nos,nisem mogla da je ne pobožam,pičkico nato še ritkico,ni imela nobenga komentarja,ko se je roka na pičkici mal dalj zadržala,,ajd se vidive je rekla in šla fukat ,,meni pa Rex med noge, z jezičkom,,,v strahu,,

Uhhhh, huda prasica je ta mala. Naslednjič ji reči, če želi, da ji mal namažeš in pripraviš ritko, da ne bo cvilila ko psica, ko jo bo v ritko fukal…

Drugače je pa res prava fukara, da si 30 let starejšega pripelje, da jo fuka. Verjetno mu mora bit podrejena in je zelo perverzno nabriše, verjetno je tudi poscana…

Mislim da ima tamala kuzlica dedce podrejene in dobi kar želi,to ji bom pa danes svetovala,oziroma se ji bom ponudila , da ji pomagam,pa ti kuzlica kako si,fukaš kaj,????

Mal preveč jih pa res menjava,redko da pripelje istega tipa.Mislim da vecina njih ima partnerke,deluje kot deklica na klic,ne vem, mene sicer ne moti,samo da ji je lepo in da uživa,babica pa tudi,,

Jaz se bom pa danes ponoči sproščala pri enem prijatelju v njegovi vikend hiški. Sem si imela namen pobrit pičko in ritko, pa me je klical in rekel, da želi, da sem kosmatinka. Igračke so pa pripravljene že od zadnjega srečanja. Danes bom spet prava prasica poscana…..hihihihihi

U superca,kakšne igračke pa uporabljata??Jaz si  zaenkrat še redno urejam tamalo,al na črtico,na nulo,kakor kdaj,Rexu je tako in tako vseeno,samo da mu jo nastavim hahahaha.Pomeni da med vikendom ne boš nič na linjiji,bo pa ponedeljek bolj vroč.Zdaj če bo vnukinja čez vikend tu,se bom malo njej poskusila približat,drugače bojo vroči dnevi z mojim kužijem.Danes sem mu ga že tako in tako potegnila,ko bo možnost bova pa nadaljevala

Saj si jaz tudi urejam, samo je pač izrazil željo, da bi bila tokrat nepobrita, čisto natur. Drugače pa od igračk…povodec, ovratnica, čepki za v ritko, tudi tak z repkom, da zgledam kot psica na povodcu….pravi, da psice, ki se gonijo, morajo biti na povodcu…….to me noro rajca. Pa nekaj dildotov, pa ščipalke, bo pa nabavil še umetni pasji kurac. Pa polula me v tuš kabini in potem me tako poscano fuka v obe luknjici.

Vnukinji pa kar lepo pripravi ritko……lahko vzameš kar margarino in ji greš s sredincem globoko v ritko, parkrat obrneš, ga potegneš ven in še enkrat s prstom v margarino in spet globoko v ritko….potem jo bo lahko brez problema fukal kot prasico in ne bo tako cvilila kot goneča psica…

Meni moj fukač tako pripravi ritko….

Alo lubika moja,danes se pofukam z Rexom,brez zadržkov ,v vse luknje,tamalo bom pa tudi pripravila,izgleda da ji je všeč,če jo božam po pičkici,danes ji bom sigurno namazala luknjico,če me občutek ne vara,

Tudi jaz mislim, da ji boš namazala…..pa čim globje ji potisni sredinec v luknjico in ga obračaj, da kar učke izbulila, psica goneča…

Anica bi se zalizala z mano. Ko bi imela polna usta pasje sperme?

lizika447, 05.09.2025 ob 14:06

Tudi jaz mislim, da ji boš namazala…..pa čim globje ji potisni sredinec v luknjico in ga obračaj, da kar učke izbulila, psica goneča…

Oj,tamala se že spet goni,danes ima istega kot včeraj,barva copka je enaka,ker sem jo vprašala,ce je ista barva in mi jo je pokazala.Ima pravi vonj,za gonitev in sem ji rekla lubica na tole.kremico,pa se na maži,da bo sel lažje not .Niti ni vprašala kaj samo obrnila se je in mi nastavla ritko,daj babi namaži me ti. V ritko dva prsta brez problema.ponovila sem dvakrat,,,dere se pa vseeno,,,,,pikola me rajca,,nocoj ji spustim Rexa med noge,,potem se bo še  le drla,,

Janez526, 05.09.2025 ob 15:20

Anica bi se zalizala z mano. Ko bi imela polna usta pasje sperme?

Sam,če bi hotel,,,lahko bi mi tudi iz pučkice,,ritke pil pasjo spermo.Kuzla babica,kako je bilo kaj z vnukico,,,,,,si ,,,taka tiha kuzlica,,,,,,lovača na mlada dekleta,,,,,drugače ne vem če bi pustila,da se hodi k tebi fukat,    ti je všeč

,,,ko pa takole,razmišljam,,,,,pa mislim,,,da stara kuzlica,že dalj časa fuka z vnukinjo,,kar tako ji nebi pustila po ritki  ……  rovarit     ……staro kuzllico pa to vzburja,,, ko čuje kak mlada fuka,,,,,,,po moje ta mlado tud pes fuka,,,  ,,

Jooj Anica kak bi blo to noro probat. Kako bi midva to speljala u živo? Jst sem takoj za.

Sedaj ko sem noseča ne fukam s psom,,,,,,,samo fafam mu,,,,,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close