Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Odgovor na objavo uporabnika
Anica746, 03.09.2025 ob 16:21

Babica70, 03.09.2025 ob 16:08

Ta mi je pa čist podobna,sem mislils da sem že jaz,mater ga dober liže,,

ČE ti je res podobna,bi še lahko meni lizala,,,,,,,baba je dobra,,,,se vidi da ima km,,,,,  Mihaela dobre filmčke maš,,,,,sem vsa gnila,,,,, ,

Ja mi je res podobna,samo malo več gub imam,ga pa dober liže,da mi je včeraj naredila kar lep večer.Jaz sperme ne izpljunem,

Babi,če jo posnemaš,si dobra kuzlica,,,,,,,Zanima me,kaj bo Mihaelca,danes opisala,,,,,,noč z intimnim prijateljem,,,,,,,kakk je blo,,,,,?????

mihaela936, 03.09.2025 ob 13:29

https://en.luxuretv.com/videos/harley-quinn—bitch-training-242160.html

https://dirtydoglinks.com/547371906.html

https://zoosexfarm.com/925792464-Teen-get-orgasm-under-big-and-active-dog.html

PIzda je jutro,,,,,meni,,,,,pa ti filmčki,nedajo mira,,,,,,,se mi sline kar cedijo,,,,,,sem napalena kot,,,,,,,breja psička,,,,,,,,,,,

Nastavi mu rito anica…..drugace pa kaksne spodnjice malo predelaj tako da bo picka nekoliko zascitena in samo rit prosta 😉

Ideja ni slaba,,,,samo me strah ksr je težek,,,,,,nemska doga,,,,,,da me poškoduje,,,,,bom zadovoljno,da me z jezikom,,,,,,obdela,,,,,,da mu ga potegnem,,,,,,,da mi konča v usta,,,,,,,mmmmmmmmm

Jaz se mu ga že danes enkrat,ko sva prisla iz sprehoda,sem mu ga morala malo oprat in je avtomatsko pristal v ustah,za zajtr odlično.

Babica70, 04.09.2025 ob 10:31

Jaz se mu ga že danes enkrat,ko sva prisla iz sprehoda,sem mu ga morala malo oprat in je avtomatsko pristal v ustah,za zajtr odlično.

Babica, a je pri miru, ko mu ga fafaš ? A mu ga nazaj izmed nog potegneš in potem vlečeš ? Kakšno imaš tehniko fafanja ?  Oprosti, malo sem firbčna, me pa že daj rajcajo tvoji odgovori. ?

Anica746, 04.09.2025 ob 09:28

Ideja ni slaba,,,,samo me strah ksr je težek,,,,,,nemska doga,,,,,,da me poškoduje,,,,,bom zadovoljno,da me z jezikom,,,,,,obdela,,,,,,da mu ga potegnem,,,,,,,da mi konča v usta,,,,,,,mmmmmmmmm

Tako kajlo in bulo kot teniško žogico, zdaj ko si noseča bi težko sprejela v svojo pičko, pa da te pri tem glogoko v tebi še obilno zalije s pasjo spermo. Kot na koncu drugega filmčka, ko je mladenki čisto raztegnil pičko.

Zivjo. A je katera za kakšna takšna dopisovanja pod zasebno..noro me mikajo vaše zgodbice. Pišite na: potrebenmamice@gmail.com

Že čakam ves trd da si ga zdrkam ob vaših zgodbicah. Norooo.

Ja kakor kdaj, vcasih na boku,včasih se nsmesti lepo na hrbet,vedno najdeva nacin da nama je lepo.

Kadar pa  nategne kako kuzlico,ga pa preden imava kaj  celega operem,očistim in mu ga se z vecjim veseljem potegnem

Babica,te ne moti,da je prej kuzlico fukal,,,,,ti mu ga potem fafaš???Izgleda ,,,da te to še bolj rajca,,,,,kuzlica prava si,,,,,,ti bi ga še žrebetu potegnila,,,,,,,jaz sem danes cel dan že v elementu,,,,,naga,,,,  sveže depilirana,,,,,, čepek v ritki,,,,,,na tv animal sex……kuža v pričakovanju,,,,,,

Anica746, 04.09.2025 ob 12:08

Babica,te ne moti,da je prej kuzlico fukal,,,,,ti mu ga potem fafaš???Izgleda ,,,da te to še bolj rajca,,,,,kuzlica prava si,,,,,,ti bi ga še žrebetu potegnila,,,,,,,jaz sem danes cel dan že v elementu,,,,,naga,,,,  sveže depilirana,,,,,, čepek v ritki,,,,,,na tv animal sex……kuža v pričakovanju,,,,,,

Anica, škoda da nisva zdaj skupaj. Lepo bi ti dala pasjo ovratnico okoli vratu, povodec, čisto gola bi morala it na kolena. Potem bi ti nadela ščipalke na bradavičke, na žnabelčke od pičke in eno močno ščipalko na ščegija…….potem bi ti namazala ritko z margarino, in počasi začela vstavljati en full velik in debel čepek, vi ritko…zvijala bi se kot prava goneča breja psica, potem bi te dala na hrbet, razširila bi ti noge, potem bi te pa tako brejo ponudila tvojemu psu, da ti gre z jezikom skos do maternice in te liže k pravo psico…uhhhh

Ufff,,,  ti si čist vtrgana,,,,,,še bolj kot jaz,,,    če bi ti pazla name,,,,bi mu dovolila da mi  ga porine v ritko,,,,,,,naj fuka brejo kuzlico,,,    ,,,,,ufffff,,,,  ne vem ,,,,,,zaljubla se bom v tebe,,,,,,    polizala bi ti tvojo pofukano pički ,,,,,,,,umazano ritkico,,,,   ,jooooooj uffffff

, ,,,,,uffff nisi mi še odg.če bi svojo hčero uvajala v fuk s psom,,, ali bilo s katero zivaljo,,sem vidla en film,,,,,,foul,,,,, ,dober,,,,,,,

Anica,to me še bolj rajca,že misel,da je fukal še drugo kuzlo,me vzburja.Nocoj pride vnukinja,prejle je klicala,če sem doma,spet bo zanimivo.

Alo a že katera lizala psički pičko??????

Anica746, 04.09.2025 ob 13:08

, ,,,,,uffff nisi mi še odg.če bi svojo hčero uvajala v fuk s psom,,, ali bilo s katero zivaljo,,sem vidla en film,,,,,,foul,,,,, ,dober,,,,,,,

Seveda jo bom uvedla v igrice s psom, če bo to želela. Sicer je malo mlada, ampak polizal bi jo pa že lahko. Spomladi nameravamo nabaviti kužeka.?

Kako sem ga bila danes potrebna, spet celi dan naga , drkam, ližem, sesam ga mojemu kradkodlakemu …naskočil me je že nekajkrat, tokrat pred 20imi minutami je res zdržal in mi dodobra zalil pičko, vemes pa vrtim ves dan že posnetke na TV-ju..ful vesela sem, prijateljica, ki sem ji podarila umetnega pasjega kurca za roj. dan je sprejela mojo ponudbo, da se mi pridruži…

Drkajte psice nenasitne…uf, kaj bi vam jo lizala zdaj…spet mu ga drkam še za eno akcijo

https://rb.gy/qwgkz5

Anica jst sem takoj za akcijo. Bil bi pod tabo ko bi te natepaval kuza. Pol bi se pa spraznila men v usta.  Zraven bi lahk tud scala. Pol bi te pa še v ritko. In bi tudi popil vse. Si za?

Janez526, 04.09.2025 ob 15:43

Anica jst sem takoj za akcijo. Bil bi pod tabo ko bi te natepaval kuza. Pol bi se pa spraznila men v usta.  Zraven bi lahk tud scala. Pol bi te pa še v ritko. In bi tudi popil vse. Si za?

Piši mi :

mihaela936@proton.me

lizika447, 04.09.2025 ob 14:51

Seveda jo bom uvedla v igrice s psom, če bo to želela. Sicer je malo mlada, ampak polizal bi jo pa že lahko. Spomladi nameravamo nabaviti kužeka.?

Kolk si rekla da je stara,da bi jo že lahko polizal,,,,,,pofukal pa ne     naj liže njo tebe pa naj fuka,,,,,,malo mal navadi,,,,da bo mamici pičkico spedenala,preden jo prs pofuka,,,,,,,,prvo tebe,,,,,,potem še pa njo,,,,    uffffff,,,, Mihaela,a prijatelj je že odšel,,,,,,potrebna si še kar,,,,,,,,,,,,oj ti kuzlica,,,, ,  je jaj posumil,da te pes fuka,,    ,,,,,, ,

Ne ni še ugotovil, bom pa danes imela psa poleg  ko me pride pofukat

Uff,,,ko,,,bi še njega pofukal,,,,da mije to videt,,,,,

Jaz ravnokar na točno tak način v akciji

https://dirtydoglinks.com/57408788-Dog-cock-buried-deep-into-pussy-of-girl-dressed-sexy.html

A dans spet pride,,,,,,snoč ga ni blo????Jaz sem si jo danes že čist znucala,,,,2xpofafala,,,gonim se že cel dan,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close