Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Ma veš da mu,,,,,,saj mu jo sama odprem,,,,raztegnem,da ga čutim čim globje,,,  enako tudi ritnice narazen potegnem ,,da ga čutim v luknjici,,,,zakaj pa ne,,,,to pa ni nič,,,,,takega,,    ti mu jo bi celo nastavla,da se bi spraznil v tebi,,,,tak sem te zastopla,,,,, dobra kuzlica si,  ,,,

Uhhhh…mislim, da je kar precej žensk, ki se gonijo s psi. Kaj ti misliš, da nas je večina v srednjih letih in še starejše, ali je tudi kaj mlajših bejbik, ki so tudi potrebne psičke ?

Sem bla v Fiesi na morju,,,,,,,razstava pasjeljubk ,,,,,več žensk s psi kot z otroki,,,,,,,mislim da veliko žensk sexa s psi,,,,neupajo priznat,,,,,dobesedno,,,,,,videti je bilo tako,,,,,,,

Jaz sem pa letos na morju videla ene zelo zelo mlado punco,(po letih, bi bila lahko še devica), ki je vsako večer šla s psom na sprehod in se vračala nazaj čez kakšno uro. Večkrat sem opazila, ko je bila v poletni oblekci, jo je pes ovohaval okoli pičkice. A mislite, da ima ta mala packica kaj s tem psom ?

…pa znani klici pridi mamici itd……tako da nismo edine

……

Odgovor na objavo uporabnika
Anica746, 02.09.2025 ob 14:39

…pa znani klici pridi mamici itd……tako da nismo edine

……

Misliš, da je to znak, da se fuka z njim, če ga tako pokliče ??

….tukaj nas pa obsojajo,tam pa javno se poljubljajo s psi,,,,,jim brišeji intimne dele,,,,,itd,,,,,

Po moje ja,,,,,,te nevoha brez veze,,,,,,marsijateri tamladi je to prvi sex,,,,,  meni je tudi bil,,,,,,

Anica746, 02.09.2025 ob 15:05

Po moje ja,,,,,,te nevoha brez veze,,,,,,marsijateri tamladi je to prvi sex,,,,,  meni je tudi bil,,,,,,

Potem je razdevičil ? Koko je prišlo do tega ? Slučajno ali namensko ?

Samo sem mu ga začela božat, po kurcu,,   ,,,,pokazala se je rdečkasta pikica, ,,, ,,vedno bolj je silila na prostost, ,,,,počasi se je pokazal celi kurac,,,,z roko sem mu ga lepo ibdelivala,,,,,z jezikom sem se dotaknila njegovo “špico”,,,,,,počasi sem mu ga začela obdelovat   ,,,lizat,,,,,,cuzat,,,,,zdrkala sem mu ga jar v svoja usra,,,,,,tako sem bila vžgana, ,,,,skoraj sem kozlala,,,,,,,pofukam me ni,,,,z roko sem si ustvarila org., ,,,,to je bilo kasnej,,,,,,

No, zdaj verjetno nimaš več težav s fafanjem in mu ga lahko brez problema globoko potegneš skos do grla in pogoltneš spermo, mu ližeš vozel in jajčka, ga poljubljaš….mmmmmm

Težav nimam,,,tudi na kozlanje mi ne gre,,,,,????,,,,,ma prevelikega da bi celega z vozlom vred dobila v usta,,,,,,poližem mu pa celega,,,,,vozel,vse,,,,kinča pi meni ali pa v usta,,,,,,poližem  mu vso spermo,,,,,,,mmmmmm,,,,sem nora na oralo,,,,,,mož me ne fuka sedaj vwliko,,,,,bolj malo,,,,,,fafam mu ga pa,,,,tako da v želodcu so obe sperme,,,,,,,??????mmmmmm,,,,,,ti  rada fafaš,,ližeš,,,,,

Mihaela936, 01.09.2025 ob 00:23

aleks178012, 30.08.2025 ob 08:47

Malo berem tole tematiko in se sprašujem a se res toliko tega dogaja ali to kar nekaj pišete fantazije iz dolgčasa?

Vsaj zase lahko trdim, da fukam z mojim kužijem, liže mi pičko in tudi jaz mu ga dobro povlečem…glede na to, da je nekaj tukaj takšnih, ki se bolj ali manj hvalijo, forum pa je prešel bolj kot ne v pedofilijo, sem se izključila iz debate. Želim si kaj v reali probati še z drugimi ženskami in deliti kužka v ta namen prosim za kontakt nekaj tukaj pogumnih pa ni od nobene nič, kar pomeni, da gre zgolj za zgodbice v katerih nima smisla debatirat..lp

Jaz bi rad poizkusil z psom, a me nobena ne povabi?

Anica746, 02.09.2025 ob 14:29

Sem bla v Fiesi na morju,,,,,,,razstava pasjeljubk ,,,,,več žensk s psi kot z otroki,,,,,,,mislim da veliko žensk sexa s psi,,,,neupajo priznat,,,,,dobesedno,,,,,,videti je bilo tako,,,,,,,

Vsekakor nas je veliko, ki se gonimo, obstaja klub, kjer je trenutno včlanjenih nekaj preko 5000 + žensk samo iz Slovenije, ki so vsaj 1x imele neposreden intimni stik z psi, kar je tudi pogoj poleg tega, da te sprejmejo samo na podlagi priporočila že preverjene članice, da tudi sama postaneš članica.

Obstaja tudi izposoja in izmenjava psov, ki so dresirani za intimne igrice.

nekaj članic je tudi iz političnih krogov, nič koliko iz gospodarstva, odvetništva in celo iz CSD-jev, zavarovalništva, skratka zelo raznolika druščina

Uhhh, kar precej je tega, kot kaže. Mogoče veš za kakšne znane ženske, ki se parijo s psi ??

Delajo se pa same device,,,so pa v resnici pokvarjene bolj kot me ,ki upame o tem spregovorit.Danes je kar neko zatišje,,,izgleda da so dame potešene,,,,,vsaj upam da so,,,,dame,,,če pa niso,,,je pa tudi prav da so drkali moiški  na naše avanture,čeprav se tu pa tam kateri zgraža,,,,zakaj potem bere ne vem,,,Jaz imam danes tudi mal pauze,,,,,si jo moram mal uredit,,,,,ko bo na novo spedenana,,,jo zopet dobi,,,,hahahaha

lizika447, 03.09.2025 ob 10:59

Uhhh, kar precej je tega, kot kaže. Mogoče veš za kakšne znane ženske, ki se parijo s psi ??

Poznam, veš, če ti je nekaj všeč in tudi sama to počneš vsekakor iščeš sorodne duše in jaz osebno dam več na osebni stik kakor na stike tu na spletu.

Sem atraktivna in komunikativna ženska z visoko izobrazbo in temu primerno imam tudi delovno mesto, tako poznam in spoznavam ženske iz višjega sloja, imam veliko število prijateljic in ena od teh mi je leta nazaj tudi razširila obzorje, da sem pričela s tem in jo dobesedno nastavila psu, da je prodrl v mene tako v pičko kakor kasneje v rito. Seveda sem marsikaj počela že prej, toda pred cca 9 leti pa je to vse skupaj dobilo drugačno dimenzijo

Anica746, 03.09.2025 ob 11:04

Delajo se pa same device,,,so pa v resnici pokvarjene bolj kot me ,ki upame o tem spregovorit.Danes je kar neko zatišje,,,izgleda da so dame potešene,,,,,vsaj upam da so,,,,dame,,,če pa niso,,,je pa tudi prav da so drkali moiški  na naše avanture,čeprav se tu pa tam kateri zgraža,,,,zakaj potem bere ne vem,,,Jaz imam danes tudi mal pauze,,,,,si jo moram mal uredit,,,,,ko bo na novo spedenana,,,jo zopet dobi,,,,hahahaha

Jaz imam dopust in danes jo nastavim parkrat sigurno, zvečer pa se dobim z intimnim ljubimcem

Enostavno preveč rada fukam, da bi izpustila dan brez tega

Ne vem zakaj si me ne upate kontaktirati, da si izmenjamo tudi kaj foto materiala ali pa celoi kakšen video?

Ste presramežljive?

morda mi ne zaupate? v čem je problem?

Se boš kaj umila prej,,,,,,ali boš ga pričakala polna pasje sperme??????Mu boš zaupala svojo skrivnost,????????,,,,,,,(vse ob svojem času,,,mogoče boš pa botra tamali,,,,,,,,,)

Mihaela, imaš kaj otrok ? Mogoče že odraščajočo hčerko, da bi jo vpeljala v seks s psom ???

Jaz svojo sigurno ne bom,,,,če bo hotela bo to njena volja,,,,,branila ji ne bom,,,,navajala je pa tudi ne bom,,,,,,dost da je ena kuzlica pri hiši???????

lizika447, 03.09.2025 ob 11:43

Mihaela, imaš kaj otrok ? Mogoče že odraščajočo hčerko, da bi jo vpeljala v seks s psom ???

Dva večja fanta, oba imata dekleti in oba sta na svojem, poskrbela sva z bivšim možem, da imata vsak svojo hišo.

Kar se otrok tiče…ne, ne bi vpeljevala otrok v to, ne svojih ne od katere druge, to je stvar posameznika.

To kar jaz počnem je moja zasebnost, pa tudi fukala ne bi z poročenim, ki ima ženo, punco ali je v bilo kakšni vezi v to se ne spuščam in se tudi nikoli nisem.

Izkoristim pa priložnost, da ga potegnem vsakemu, ki ga zalotim, da si ga drka na osamljenem kraju ali v avtu, to sem storila letos na morju, ga dobro pofafala tipu, ki si ga je žulil v parkiranem avtu ko sem šla mimo.

Anica746, 03.09.2025 ob 11:24

Se boš kaj umila prej,,,,,,ali boš ga pričakala polna pasje sperme??????Mu boš zaupala svojo skrivnost,????????,,,,,,,(vse ob svojem času,,,mogoče boš pa botra tamali,,,,,,,,,)

Sum je, da imam nekaj z psom, anmerno sem se napol umila…bom videla, kako bo odreagiral če to dejansko ugotovi, samo mislim, da mu moja pička preveč diši pa bi mu bilo prav vseeno

Potem je srečen tisti, ki nate naleti….mu tudi spermo pogoltneš ? Jaz sem ga tudi enkrat potegnila enemu naključnemu. Je imel full sperme, da sem komaj goltala, kako mi je grlo zalival. Je rekel, da takšne obdelave še ni doživel. Pa enkrat v enem hotelu sem receptorki polizala pičko in ritko, da jo je kar streslo od silovitega orgazma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close