samske ženske s psom
Želim si stika v reali z žensko, ne samo zgodbic, ki ima enake potrebe in želje kot jih imam jaz sama, ki rada fuka in se predaja ali pa si želi užitkov tudi z psom, če se vidiš z žensko enakih nazorov se mi javi, ne čakaj…kontaktiraj me
Imam prijaznega psa z velikim kurcem, zdresiranim za sex in lizanje
Sem strogo diskretna in poštena ženska, vsak strah je odveč
Babica 7o, 02.09.2025 ob 09:39
,,Anica,res boljš da prvo rodiš,potem se mu pa predaš z polnim užitkom,brez strahu,
Še najbolj rajcajo filmčki, ko se visoko noseča mladenka pofuka s psom in se pasji kurac ”zaklene” v njej, pa ji napolni pičko s svojo vročo pasjo spermo, kot pravi psici.
Živjo dekleta, naletela sem na ta forum in glede na vse zapise bi rekla, da ste bolj na vročih temah zaradi drkanja samega kakor pa, da to v resnici počnete.
Morda je edino sem pa tja kakšna, ki je to dejansko izkusila, morda Mihaela glede na to, da se je z kontaktom predstavila ostale pa ste več ali manj na zgodbicah, kakor če bi jaz se vključila v to temo.
Imam pa vprašanje?
Je katera, ki bi mene vpeljala tudi v reali v kaj takega, moški me bolj malo zanimajo z veseljem pa bi se dogovorila za intimen odnos z žensko po možnosti tako, ki nima zadržkov za določene stvari kot so pissing, lizanje in tudi z psom bi poskusila, seveda če bi ta, ki bi me v reali v to vpeljala tudi sama dokazala, da je sex z psom varen?
Dokažite se, da vas niso samo črke na forumu, saj drugače je to itak brez veze, ker pač take hot zgodbice sem jaz brala pri svojih 12ih letih (imam 45 let, dobro situirana sem lepe postave za svoja leta, veliko dam pa tudi nase kar se tiče higiene in zunanje podobe)
No, da tudi jaz sama dam svoj prispevek, to je moj prvi video na katerega sem naletela, ki me je tudi pritegnil
Sabina. Jaz sicer s psom nisem fukala, sem pa bila enkrat polizana in to je resnično. Me pa noro vzburjajo filmčki s to tematiko in vroča debata. Mogoče bom kdaj tudi v reali fukala s psom.
Uhhh, že pri 12-ih si brala o seksu s psom ? Te je že takrat to vzburjalo ? Mlada si začela. Saj tako je tudi prav. Pozdravček.
Sabina100, 02.09.2025 ob 10:17
Živjo dekleta, naletela sem na ta forum in glede na vse zapise bi rekla, da ste bolj na vročih temah zaradi drkanja samega kakor pa, da to v resnici počnete.
Morda je edino sem pa tja kakšna, ki je to dejansko izkusila, morda Mihaela glede na to, da se je z kontaktom predstavila ostale pa ste več ali manj na zgodbicah, kakor če bi jaz se vključila v to temo.
Imam pa vprašanje?
Je katera, ki bi mene vpeljala tudi v reali v kaj takega, moški me bolj malo zanimajo z veseljem pa bi se dogovorila za intimen odnos z žensko po možnosti tako, ki nima zadržkov za določene stvari kot so pissing, lizanje in tudi z psom bi poskusila, seveda če bi ta, ki bi me v reali v to vpeljala tudi sama dokazala, da je sex z psom varen?
Dokažite se, da vas niso samo črke na forumu, saj drugače je to itak brez veze, ker pač take hot zgodbice sem jaz brala pri svojih 12ih letih (imam 45 let, dobro situirana sem lepe postave za svoja leta, veliko dam pa tudi nase kar se tiče higiene in zunanje podobe)
Morda pa bi mi2 se šle kaj več v reali, vse to mi paše kar si opisala
Bi ga katera morda povlekla takole, jaz to z veseljem počnem?
https://dirtydoglinks.com/688956601.html
Piši mi na ta mail, kasneje pa si lahko izmenjava prave e-mail naslove z imeni in priimki ni panike
Anica746, 02.09.2025 ob 10:34
UFF,, ,,,mene tudi najbolj rajca,,,,ko pes nateguje,,,,,,nosečo,,,,,,čeprav mu jaz ne dam,,,,,gledam pa rada,,,,,,ti bi mu dala nošeča,,,,,,je katera noseča fukala s psom,,,,,zadnji film,,,,,,superca,,,,
Če bi bila noseča in bi bila zrajcana, bi verjetno padle vse zavore in bi mu dala, da me pofuka in napolni.
Zakaj mu ti ne daš, zdaj ko si noseča ? Iz moralnih razlogov, ker si pač noseča, ali se bojiš, da te poškoduje ?
Eno in drugo,,, ,,,,rajši vidim da se mi sprazni v usta,,, ,,še ritke mu ne nastavim,,,,,,,da me ne bi slučajno poskodoval,,,,,,al pa v pičkico pofukal,,,,,,ti bi res motala it Mihaeli na specializacijo,,,,,,,prava kuzlica si,,,,,,,da bi noseča fukala s pesom,,,,,,,dobra si,,,,,,,bi bla kot “breja kuzlica”,,,,,,,,sem vsa mokra od tvojih idej,,,,,
Babica70, 02.09.2025 ob 11:53
Raketa ti kaj prakticiraš sex s psi,oziroma z živalmi????? Moški vi nimate nobenih izkušenj na to temo,samo ženske so tu.
Ne hvala, jaz sem samo opazovalka, ko me prime si jo zrajcam, ko se potešim pa me zanimajo druge reči:)
Nimam psa, niti ga nimam kje imeti pa tudi če bi bil prostor ga ne bi imela, saj za živali nimam časa, poznam pa vsaj dve-tri moji znanki, ki pa sta na tem področju že leta aktivni, vse imajo pse in vsaj ena od njih odkrito govori z menoj o tem.
Jaz sem diskretna oseba, kaj počnejo drugi me ne zanima, seveda pa informacij ne raznašam, sama sem bolj za swinganje par-par ali več njih, imam pa tudi takega moža, ki ga zanima isto, pozna pa tudi vsaj dve, ki sexata z psi o tem sva se pogovarjala, ena od njih je njegova sodelavka in tudi kot taka večkrat pri nas z svojim možem na kavi, bila sta potencialni par za swinganje pa ravno zaradi tega, ker to počne z psom sva to možnost izključila ali njen mož to ve ali ne nimam pojma, naju pač to sicer privlači ko skupaj gledava na TV-ju te vsebine, sodelovanje pa naju ne zanima. Seveda pa ne obsojam nikogar, vsak ve najbolje zase.
Drugače pa se strinjam z Sabino, tu ste zato, ker vas pogovor o tem vzburja, zelo dvomim pa , da ima dejansko katera kaj več izkušenj v to smer v realnem življenju.
Po vsem sodeč sem razbrala, da glede fukanja z psi veste ravno toliko, kolikor lahko razberete iz video vsebin.
Če bi jaz samo zgodbice pisala o swinganju in nikoli tega doživela, bi pomenilo samo eno, da nisem družabna oseba, da imam strah pred realnostjo in morda niti prave družbe s katero bi lahko odšla vsaj na drink kajšele v posteljo. Pa brez zamere, če ste lačne in klobase samo preko spleta gledate, boste vedno lačne ostale.:)
Zakaj ne naredite koraka naprej, pa se v reali ne dobite vse podobnega razmišljanja in podobnih izkušenj?
LP Raketa543
lizika447, 02.09.2025 ob 12:22
Raketa. A ta znanka, ki o tem s tabo govori, ti pove vse podrobnosti, kako se pofuka s psom ??
Vse v nulo, lahko bi se ji pridružila, pa kot sem dejala, mene privlači swinganje, vas pač to, nismo si enaki je pa ravno tako fetiš sex z psom kakor sex z več pari, kar pomeni fetiš je pač fetiš
Anica746, 02.09.2025 ob 13:34
Men jo je danes dopoldan že kar vredu polizal,,,,če ga na vadiš na to,ni nobenih problemov,,,,že ko se vsedem na fotelj,,dam noge narazen že ve kaj mora,,,,,brez posebne dresure,,,,za sam fuk ga pa moraš mal zdresirat,,, ,
Mu dovoliš, zdaj ko si noseča, da ti gre globoko noter v pičko z jezikom ? Jo fajn razpreš ?
Forum je zaprt za komentiranje.