samske ženske s psom
Mihaelca, mi lahko prosim pojasniš tole. Please.
Tiste, katere dejansko fukate s psom, je po mojem vrhunec vsega, ko se “zaklene” in ste spete z njegovim vozlom, in vam še istočasno polni pičko s svojo spermo. Verjetno je želja, da ta spoj traja čim dlje in vas “udari” več verižnih orgazmov. Kaj takrat, ko ste spete in vas polni mislite, oz,. kaj vam grejo misli ? Ali se samo prepustite in globoko vzdihujete, mogoče kaj na glas govorite pesu ?
Mene, ko je lizal, sem govorila na glas : o faaaak, daj poliži me čim globje….mmmmmm ohhhhh, faaaaaaak, liže me šeeeeee…….uhhhh, čim globjeeeeee
Babica70, 01.09.2025 ob 13:13
-
Vcasih sem imela kar veliko lesbo odnosov,s sosedo,zal je pa ni več,tako da se.mi včasih,ko vidim vnukinjo nago hodit po hiši zacedijo sline,,ostal mi je pa Rex.ki poskrbi zame,,
No jaz tudi sem rada obdelana iz strani ženske in tudi sama rada obdelam z jezikom pičko, tudi sama sem bila v intimni vezi z prijateljico izrecno zaradi tega.
Imam pa rada ko mi kuža liže češpljo, vzburja pa me tudi ko mi ritko liže.
Dopoldan sem mu jo 2 x nastavila, zdaj sem gola ko prebiram tole in me ovohava med nogama, ful se mi cedi iz pizde, spet mu jo nastavim
lizika447, 01.09.2025 ob 10:30
Mihaela….ravno študiram, kako bi lahko izvedla srečanje s tabo in tvojim kužkom. Kot sem prebrala si ti iz koroškega konca, jaz pa iz okolice LJ. Pa še poročena sem z dvema manjšima otrokoma.
Imam pa veliko željo, da bi se vsaj enkrat parila s psom….
Še vedno čakam na tvoj mail, se že dogovorive kako bomo to izpeljale. Če je volja se vedno najde rešitev.
Piši mi prosim
lizika447, 01.09.2025 ob 14:43
Mihaelca, mi lahko prosim pojasniš tole. Please.
Tiste, katere dejansko fukate s psom, je po mojem vrhunec vsega, ko se “zaklene” in ste spete z njegovim vozlom, in vam še istočasno polni pičko s svojo spermo. Verjetno je želja, da ta spoj traja čim dlje in vas “udari” več verižnih orgazmov. Kaj takrat, ko ste spete in vas polni mislite, oz,. kaj vam grejo misli ? Ali se samo prepustite in globoko vzdihujete, mogoče kaj na glas govorite pesu ?
Mene, ko je lizal, sem govorila na glas : o faaaak, daj poliži me čim globje….mmmmmm ohhhhh, faaaaaaak, liže me šeeeeee…….uhhhh, čim globjeeeeee
Jaz se takrat osredotočim na orgazme in pustim, da je čimdlje not v pički ali ritki. Včasih padem kar v neke vrste transa od vrhuncev in takrat se niti ne zavedam kaj se z mano dogaja, želim si samo še več…tudi zdaj sem gola in mu ga ravno drkam, želim si ga povleči in že v tretje danes imeti notri.
Ne boj se, piši mi prosim, želim si imeti intimno prijateljico na zasebni ravni
wolfwolf, 01.09.2025 ob 14:59
Ti jaz tudi lahko pišem, je kaj šans da bi lahko sodeloval?
Lahko pišeš ni panike, bolj me mikajo ženske, ki imajo enake potrebe kot jaz in so to že počele ali pa želijo skupaj z mano z mojim kužijem, je pa vsekakor možno morda kdaj tudi v reali kaj skupnega narest, vsekakor če te bom prej dobro spoznala in nisi sramežljiv
Mihaelca, kaj pa tisti občutek oz. misel, ko ga imaš v sebi, da se pariš kot prava psica, da si psu nastavila svoj najintimnejši del-svojo pičko, da ti jo napolni s pasjo spermo skos v maternico. Ena je zadnjič pisala, da je to še totalno podžge, da seji kar zbledi pred očmi, ko ji prihaja kot goneči psici. Oprosti na vulgarnih besedah.
Babica70, 01.09.2025 ob 12:21
-
…Mihaela,samo to bi ti še rada povedala,da sem vnukinjo pobožala po pičkico,čeprav je bila roka še vsa mastna od Rexove sperme,kar pa ona ni vedela,da je bil pred njo v mojih rokah Rexov kurac Lahko me obsojaš,ampak to ni pedofilstvo,samo vprasala je če mi je všeč barva,med tem ko sem jo pobožala lp
Ne obsojam te in opravičila sem se ti…jaz sem dala že fukat večkrat kolegu brez da ve da sem pred njim imela v pički pasjega kurca in napolnjeno z pasjo spermo…
Lahko mi pišeš pa v reali poizkusiva kurca mojega kužija, ima zelo velikega z veseljem bi ga delila s teboj in ti lizala pičko…lahko tudi poscano
Na tebi je, če želiš
lizika447, 01.09.2025 ob 15:11
Mihaelca, kaj pa tisti občutek oz. misel, ko ga imaš v sebi, da se pariš kot prava psica, da si psu nastavila svoj najintimnejši del-svojo pičko, da ti jo napolni s pasjo spermo skos v maternico. Ena je zadnjič pisala, da je to še totalno podžge, da seji kar zbledi pred očmi, ko ji prihaja kot goneči psici. Oprosti na vulgarnih besedah.
Saj o teh občutkih sem ti pisala, ni panike za besede me prav zakurijo…
Zakaj ignoriraš kontakt z mano?
Si ne želiš več od tega pisanja?
Mihaelca,počakaj, da zberem pogum. Moraš me razumet. Saj vem, da je anonimno, ampak daj mi malo časa, zberem pogum.
Lepo, da te rajcajo perverzne besede. res si prava goneča psica in ti želim, da čim bolj uživaš v tej vlogi in te čim večkrat napolni s vročo pasjo spermo, ter mu ga globoko potegneš, kot prava kuzlica
Lizika,tamala za to fuka pri babici,ker ji pustim,doma tega ne bi bilo,ker hčerka misli da je še kar devica,je pa prava po domače prasica.Tu pri meni menjava moške kot negdo gate haha,naj se izživi.Točno zw vem kdo ma kakega hahaha,debelejši kot je bolj kriči, ima nobenega sramu,ker pač ve,da vem zakaj je tu. Mihaela,tudi jaz si želim ženskih ustnic na moji oveli pičkici, nimam pa korajže da kontaktiram s tabo,oziroma bilo katerim tu gor.Sem gospa v letih,nebi bilo prijetno,da me kdo prepozna že zaradi hčera in zetov,ki so na kar pravih položajih.Zadovoljna bom oziroma sem če bo katera še hotela tukaj z mano kramljat,če že ne drugega zaradi spominov in kratk.časa,in tudi dogodivščin,ki me še obdajajo.Glih za v smeti še nisem,hahaha
lizika447, 01.09.2025 ob 15:23
Mihaelca,počakaj, da zberem pogum. Moraš me razumet. Saj vem, da je anonimno, ampak daj mi malo časa, zberem pogum.
Lepo, da te rajcajo perverzne besede. res si prava goneča psica in ti želim, da čim bolj uživaš v tej vlogi in te čim večkrat napolni s vročo pasjo spermo, ter mu ga globoko potegneš, kot prava kuzlica
Vsekakor, ti samo zberi pogum, popeljem te v čudovit intimni svet drugačnosti kjer ti orgazmov ne bo manjkalo, verjamem pa, da tudi ti mene lahko še marsikaj naučiš, skupaj bova močnejše…komaj čakam
Anica746, 01.09.2025 ob 16:56
-
Psičke,,,zaradi vas še kosila nisem skuhala,,,,,,,samo drkam si jo,,,,pa kužiju tiščim da me liže,,,,,fafam mu ga že štrtič,,,,, za znoret,,,,,
Danes pa tudi jaz to počnem že več kot 4x skozi celi dan, fafam mu ga, nastavljam mu pičko, pofukal pa me je tudi v ritko, vsakič mi jo do suhega poliže, drkam pa si jo tako rekoč neprestano, da me kar pička peče, saj sem danes bila prosta pa tako gola celi dan, odlično se počutim, še posebej ker je bil pri meni tudi občasni jebač, ki pa je malo prej odšel…danes je prvič posumil, da imam morda nekaj z psom, saj ko je lizal pičko je zaznal vonj in okusil pasjo spermo…kaj pravite a mu naj priznam?
Počasi,na tvojem mestu,se nebi prenaglila.Prvo ga malo testiraj ,kaj si misli o sexu s psom,boš videla kaj ti bo odgovoril,mogoče ga pa take stvari zanimajo. Poveš mu šele takrat,ko boš videla,kaj ti bo odgovoril,če ga bo,se boste lahko šli trokčka in te bo podpiral,če ne tebe odslovil in boš najslabša kar si pač lahko.Jaz na tvojem mestu bi še malo počakala.Jaz tudi neupam vnukinji priznat,da me vzburja,čas prinese svoje slej kot prej.Uživaj z mislimi,da liže za kužijem,,
Jaz mu na tvojem mestu tega ne bi nikoli povedala, da se pariš s psom. To je samo tvoje in pa edino, da s kakšno prijateljico to skupaj počneta.
Imaš pa pa super filmčke. Najboljši so tisti, ko od blizu pokaže spoj punce in psa in ko ga nato pes ven potegne iz pičke, nato se pa pasja sperma ulije. Potem mu ga pa še globoko potegne. Če imaš še kakšen tak filmček, ga kar nalimaj tukaj.
Jaz imam še nekaj dni dopusta pa se ukvarjava z kužkom en z drugim, ni lepšega kako biti gola celi dan z mokro pičko med nogama.
Spet sva v akciji, mu rahlo že gleda ven in že oblizuje mojo pičko, za dobro jutro mu ga počasi drkam nato pa ga vzamem v usta, da mu ga dobro potegnem.
Danes si ga želim imeti v ritki s čepkom jo že pripravljam, da bo samo zdrsnil notri…uf koliko sem napaljena v tem trenutku bi v sebi imela najraje v pički in riti pa še v ustih enega
lizika447, 02.09.2025 ob 08:25
Uhhhh Mihaelca, vidim, da se goniš že od zjutraj, prava goneča psica si.
Oprosti na perverznih besedah.
Jaz sem dejansko prava psička, neizmerno rada se gonim, ful mi manjka še kakšna prijateljica, da si vse te užitke izmenjujeva. Si ga želiš imeti v pički, bi dala mojemu kužiju fukat?
Drkajte kuzlice moje, meni pička gori
Pa še en prispevek iz Srbije
https://animalsexxx.com/1512/big-dog-fucks-girl-from-behind-threesome/
Komaj čakam da rodim,da se mu predam,,,,,,,,da me pofuka kot pravo ,,,,,psico,,,,,,,ob ogledu tvojih filmčkov,,,,,,,sem zopet vsa mokra,,komaj sem malo prišla k sebi,,,,,evo me že kuža zopet liže,,,,,,,,,ma goni se še bolj kot jaz,,,,,,kurac mu skoz ven gleda,mmmm,,,,,moram mu ga malo pofafat,,,,,,,,prav imaš tvoje psičke zopet drkajo,,,,,,,,Martinca kaj pa ti,,,,,,Lizikaa ti sigurno,pa ceprav si v službi,,,,,,,,,Babica je pa tako in tako stara kuzlica,,,,,,,speta z Rexom dan za dnem,,,,,,,,uffff,,,,,ne zdržim,,,,,,
Res sem stara “kuzlica”,fukati me je pa zopet začel sedaj ko sem začela prebirati vaše izkušnje.Prej sem mu dala da me je samo lizal,sedaj v tem kratkem času ste me pa pripeljale do tega,da sem mu zopet nastavila prepotrebne luknjice.Je nenasiten,kar zaganja se mi med noge,tako da sem postala prava kuzlica,ki je vse bolj pogosto na vseh štirih,z razprtima luknjicami,res ja Martinca javi se kaj,,,,,vedve ste pa kraljice v tem poslu,prave kuzlice,Mihaela,Lizika,pa tudiAnica,
Forum je zaprt za komentiranje.