samske ženske s psom
lizika447, 01.09.2025 ob 10:30
Mihaela….ravno študiram, kako bi lahko izvedla srečanje s tabo in tvojim kužkom. Kot sem prebrala si ti iz koroškega konca, jaz pa iz okolice LJ. Pa še poročena sem z dvema manjšima otrokoma.
Imam pa veliko željo, da bi se vsaj enkrat parila s psom….
Kontaktiraj me
Lahko pa si kot jaz tudi sama ustvariš varen e-mail naslov na spodnji povezavi, je popolnoma brezplačno
Anica746, 01.09.2025 ob 10:30
Mihaela,polepšala si mi dan s temi filmčki,nosecnice kak se fukajo,jaz sedaj med nosečnostjo mu ne pustim niti,da me v rito,,,,,nategne,,,,pofafam mu ga pa večkrat,,,,med tem ko se z roko obdelujem ????
Ustvarila sem si e-mail pa me lahko kontaktiraš, ne skrbi strogo zaupno bo
Posnetki nosečnic z psi
Odlična solo akcija po mojem okusu
https://www.bestialzoo.com/4553/dog-sex-nights-part-2/
Danes sem 2x, imela sem ga tako v pički kakor v ritki na koncu pa sem mu ga potegnila…oba sva uživala
Mihaela936, 01.09.2025 ob 11:24
Odlična solo akcija po mojem okusu
https://www.bestialzoo.com/4553/dog-sex-nights-part-2/
Danes sem 2x, imela sem ga tako v pički kakor v ritki na koncu pa sem mu ga potegnila…oba sva uživala
Mmmmm, vrhunsko se pofuka s psom, čeprav na tem filmčku nima celega v sebi, bula ji ni bila v pički in tudi sperme ji ni napolnil. Drugače pa ima ta mladenka vrhunske filmčke in se lepo pari s psom….??
Tiste, katere dejansko fukate s psom, je po mojem vrhunec vsega, ko se ”zaklene” in ste spete z njegovim vozlom, in vam še istočasno polni pičko s svojo spermo. Verjetno je želja, da ta spoj traja čim dlje in vas ”udari” več verižnih orgazmov. Kaj takrat, ko ste spete in vas polni mislite, oz,. kaj vam grejo misli ? Ali se samo prepustite in globoko vzdihujete, mogoče kaj na glas govorite pesu ?
Mene, ko je lizal, sem govorila na glas : o faaaak, daj poliži me čim globje….mmmmmm ohhhhh, faaaaaaak, liže me šeeeeee…….uhhhh, čim globjeeeeee
-
…Mihaela,samo to bi ti še rada povedala,da sem vnukinjo pobožala po pičkico,čeprav je bila roka še vsa mastna od Rexove sperme,kar pa ona ni vedela,da je bil pred njo v mojih rokah Rexov kurac Lahko me obsojaš,ampak to ni pedofilstvo,samo vprasala je če mi je všeč barva,med tem ko sem jo pobožala lp
Babica70, 01.09.2025 ob 12:21
-
…Mihaela,samo to bi ti še rada povedala,da sem vnukinjo pobožala po pičkico,čeprav je bila roka še vsa mastna od Rexove sperme,kar pa ona ni vedela,da je bil pred njo v mojih rokah Rexov kurac Lahko me obsojaš,ampak to ni pedofilstvo,samo vprasala je če mi je všeč barva,med tem ko sem jo pobožala lp
To nikakor ni pedofilstvo, lahko je edino lesbo-incest. Tudi meni je šla teta velikokrat v roko iza hlačk, tako od spredaj kot od zadaj, pa mi je bilo zelo fajn.?
Babica70, 01.09.2025 ob 12:38
…..če bi rekla naj jo poližem,ne vem,če bi veliko premišljevala,,,,,,,,,,,
Če rada poližeš pičko, potem ni boljše izbire, kot mlada, ozka, dišeča in potrebna pička, četudi je to vnukinja. In še ona bi uživala zraven. Itak bi vse ostalo med vama.
Se gremo v sliki in besedi tole?
Če si katera upa tudi kaj svojega pokazati, ji vsekakor jaz nazaj ustrežem, morda pa se tudi česa dogovorimo ženske, naj to postane realno.
Forum je zaprt za komentiranje.