Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Odgovor na objavo uporabnika
lizika447, 01.09.2025 ob 10:30

Mihaela….ravno študiram, kako bi lahko izvedla srečanje s tabo in tvojim kužkom. Kot sem prebrala si ti iz koroškega konca, jaz pa iz okolice LJ. Pa še poročena sem z dvema manjšima otrokoma.

Imam pa veliko željo, da bi se vsaj enkrat parila s psom….

Kontaktiraj me

mihaela936@proton.me

Lahko pa si kot jaz tudi sama ustvariš varen e-mail naslov na spodnji povezavi, je popolnoma brezplačno

https://account.proton.me/sl/mail/signup

Anica746, 01.09.2025 ob 10:30

Mihaela,polepšala si mi dan s temi filmčki,nosecnice kak se fukajo,jaz sedaj med nosečnostjo mu ne pustim niti,da me v rito,,,,,nategne,,,,pofafam mu ga pa večkrat,,,,med tem ko se z roko obdelujem     ????

Ustvarila sem si e-mail pa me lahko kontaktiraš, ne skrbi strogo zaupno bo

Posnetki nosečnic z psi

https://zootube1.com/ztags/pregnant/

Pizda,,,,,,uffff,,,,dobre so jaz ne upam,kaj takega,,,,rada pa pogledam,kar me še dodatno napali,,,,,ufffffff,,,,,,pa konj,,,,,,,uffffff,,,,,sem kar mokra…….

Odlična solo akcija po mojem okusu

https://www.bestialzoo.com/4553/dog-sex-nights-part-2/

Danes sem 2x, imela sem ga tako v pički kakor v ritki na koncu pa sem mu ga potegnila…oba sva uživala

Jaz mam tako pasmo, ,,,me ,,,,spominja name,,,,,???????,,,,čeprav nisem črna,,,fafam mu ga tak, ,,,,,??????

Mihaela936, 01.09.2025 ob 11:24

Odlična solo akcija po mojem okusu

https://www.bestialzoo.com/4553/dog-sex-nights-part-2/

Danes sem 2x, imela sem ga tako v pički kakor v ritki na koncu pa sem mu ga potegnila…oba sva uživala

Mmmmm, vrhunsko se pofuka s psom, čeprav na tem filmčku nima celega v sebi, bula ji ni bila v pički in tudi sperme ji ni napolnil. Drugače pa ima ta mladenka vrhunske filmčke in se lepo pari s psom….??

Tako zelo mlada deklica, pa že prava goneča psička. Kako mu ga globoko potegne, ne moreš verjet….??

Danes je že moj Rex prišel na vrsto,še se nisem pobrala od prvega napada,mi ga je že zopet porinal,drugič v ritko,superca,ko me je zalivav,

Tiste, katere dejansko fukate s psom, je po mojem vrhunec vsega, ko se ”zaklene” in ste spete z njegovim vozlom, in vam še istočasno polni pičko s svojo spermo. Verjetno je želja, da ta spoj traja čim dlje in vas ”udari” več verižnih orgazmov. Kaj takrat, ko ste spete in vas polni mislite, oz,. kaj vam grejo misli ? Ali se samo prepustite in globoko vzdihujete, mogoče kaj na glas govorite pesu ?

Mene, ko je lizal, sem govorila na glas : o faaaak, daj poliži me čim globje….mmmmmm ohhhhh, faaaaaaak, liže me šeeeeee…….uhhhh, čim globjeeeeee

…Mihaela,samo to bi ti še rada povedala,da sem vnukinjo pobožala po pičkico,čeprav je bila roka še vsa mastna od Rexove sperme,kar pa ona ni vedela,da je bil pred njo v mojih rokah Rexov kurac Lahko me obsojaš,ampak to ni pedofilstvo,samo vprasala je če mi je všeč barva,med tem ko sem jo pobožala lp

…..če bi rekla naj jo poližem,ne vem,če bi veliko premišljevala,,,,,,,,,,,

Babica70, 01.09.2025 ob 12:21
    …Mihaela,samo to bi ti še rada povedala,da sem vnukinjo pobožala po pičkico,čeprav je bila roka še vsa mastna od Rexove sperme,kar pa ona ni vedela,da je bil pred njo v mojih rokah Rexov kurac Lahko me obsojaš,ampak to ni pedofilstvo,samo vprasala je če mi je všeč barva,med tem ko sem jo pobožala lp

To nikakor ni pedofilstvo, lahko je edino lesbo-incest. Tudi meni je šla teta velikokrat v roko iza hlačk, tako od spredaj kot od zadaj, pa mi je bilo zelo fajn.?

Babica70, 01.09.2025 ob 12:38

…..če bi rekla naj jo poližem,ne vem,če bi veliko premišljevala,,,,,,,,,,,

Če rada poližeš pičko, potem ni boljše izbire, kot mlada, ozka, dišeča in potrebna pička, četudi je to vnukinja. In še ona bi uživala zraven. Itak bi vse ostalo med vama.

Vcasih sem imela kar veliko lesbo odnosov,s sosedo,zal je pa ni več,tako da se.mi včasih,ko vidim vnukinjo nago hodit po hiši zacedijo sline,,ostal mi je pa Rex.ki poskrbi zame,,

Če pa vnukinja tako brez slabe vesti hodi naga po hiši, jo pa ti kar direkt vprašaj, če bi ti dovolila, da ji poližeš pičko.

Hahaha,ti si pa za hece,dost da sem zadnjič zbrala tolko poguma in jo malo pobožala,res pa ni nič trznila,oziroma dejala,babi kaj delaš,,,

Super. Naslednjič ji pa hodi z sredincem med ritnici. Če še takrat ne bo nič reagirala, potem veš koliko je ura in je zrela za lesbo incest fuk.

Mmmmm pol je od Martince hčera zrela,ce je že dobila.od tete prst v ritko.Jaz sem mal bolj uzadi kar se tega tiče,bom jo pa sigurno zopet pobožala ko mi bo prišla pokazat novo barvo na svjem čopeku.Ti že imaš s tem kaj izkušenj,mislim po tvojih nasvetih.

Mene je teta velikokrat na skrivaj prijela za pičko in ritko ali joškice, ko sem bila še zelo mlada in zraven je pripomnila in se nasmehnila : kaj je miška mala, ti že brnči med nogami, a ? Bo počasi treba razdevičit obe luknjici, vidim, da si že zrela kot hruška.

In ti je kaj pomagala, pri odpiranju luknic,ker vnukinja je odprta v vse luknjice,samo še Rexa ji spustim,če bo hotela

Ni, samo z dlanjo je šla iza hlačk in me pobožala po pički ali zadaj po ritni luknjici in po joškicah.

Jaz sem jo pa pobožala ko mi je potisnila pred nos,da pogledam kake barve  ima čopek,isto lepo z prsti po čopku in ščegiju,do ritke nisem prišla,ko je čakal v sobi fukač,drla se lo zmešana,izgleda da jo je samo v ritko,takrat se dere kot nora,

Zna bit, da ga je grobo fasala v ritko, pa se je drla. Zgleda, da ji ni nič nerodno, ko se takole fukari skoraj babici pred očmi. Tudi mene so enkrat, pri 20i-ih dva starejša tipa tako razmontirala skozi celo noč, da sem še tri dni na široko hodila.

Se gremo v sliki in besedi tole?

Če si katera upa tudi kaj svojega pokazati, ji vsekakor jaz nazaj ustrežem, morda pa se tudi česa dogovorimo ženske, naj to postane realno.

mihaela936@proton.me

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close