Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Malo berem tole tematiko in se sprašujem a se res toliko tega dogaja ali to kar nekaj pišete fantazije iz dolgčasa?

Martinca kako kaj,????

Odgovor na objavo uporabnika
aleks178012, 30.08.2025 ob 08:47

Malo berem tole tematiko in se sprašujem a se res toliko tega dogaja ali to kar nekaj pišete fantazije iz dolgčasa?

Vsaj zase lahko trdim, da fukam z mojim kužijem, liže mi pičko in tudi jaz mu ga dobro povlečem…glede na to, da je nekaj tukaj takšnih, ki se bolj ali manj hvalijo, forum pa je prešel bolj kot ne v pedofilijo, sem se izključila iz debate. Želim si kaj v reali probati še z drugimi ženskami in deliti kužka v ta namen prosim za kontakt nekaj tukaj pogumnih pa ni od nobene nič, kar pomeni, da gre zgolj za zgodbice v katerih nima smisla debatirat..lp

I ja bih probala..

Ali nemam svog psa..

Syoci, 01.09.2025 ob 08:04

I ja bih probala..

Ali nemam svog psa..

lahko ti ga zrihtam

Mihaela936, 01.09.2025 ob 00:23

Vsaj zase lahko trdim, da fukam z mojim kužijem, liže mi pičko in tudi jaz mu ga dobro povlečem…glede na to, da je nekaj tukaj takšnih, ki se bolj ali manj hvalijo, forum pa je prešel bolj kot ne v pedofilijo, sem se izključila iz debate. Želim si kaj v reali probati še z drugimi ženskami in deliti kužka v ta namen prosim za kontakt nekaj tukaj pogumnih pa ni od nobene nič, kar pomeni, da gre zgolj za zgodbice v katerih nima smisla debatirat..lp

No, tudi jaz zase lahko trdim, da sem enkrat doživela, da mi pes polizal pičko. Bilo je enkratno, še bi kdaj z veselje ponovila. Tudi pofukat bi se dala psu, če bi bila priložnost. Glede fafanja pa ne vem če bi ga lahko dala v usta….hmmmm. Mihaela, a se je bilo težko navadit, da si mu ga dala v usta in mu ga potegnila ?? A te to da mu ga vlečeš, te to še bolj zrajca, ali to narediš, kot nagrado kužku, ker je dobro pofukal ??

Daj mi kontakt pa čemo dogovoriti i fino se provesti draga moja

Ti bom jaz odg.če lahko.To pride samo od sebe,ko si enkrat v tem,kako naj rečem transu,nimaš vec zavor,vsaj pri meni je tako.                                         Miheala,kar se pa tiče pedofilija,je pa to daleč od tega,vnukinja ima že skoraj 20 let,tako da pri meni diši bolj na inces,brez prisile,samo všeč mi je in se ne bi je branila,lp

lizika447, 01.09.2025 ob 08:32

No, tudi jaz zase lahko trdim, da sem enkrat doživela, da mi pes polizal pičko. Bilo je enkratno, še bi kdaj z veselje ponovila. Tudi pofukat bi se dala psu, če bi bila priložnost. Glede fafanja pa ne vem če bi ga lahko dala v usta….hmmmm. Mihaela, a se je bilo težko navadit, da si mu ga dala v usta in mu ga potegnila ?? A te to da mu ga vlečeš, te to še bolj zrajca, ali to narediš, kot nagrado kužku, ker je dobro pofukal ??

Poglej, nekatere ga ne fafajo niti svojemu fantu, možu itd…vsekakor je prvič vse tako kot je prvič ko izgubiš nedolžnost, kasneje ti to preide v nepopisen užitek.

Sama sem sem dobro poučila preden sem kaj resnega pričela z psom in tega, ki ga imam ga imam predvsem zaradi tega, da me zadovolji, seveda pa ni to pes, ki bi bil prepuščen in se gonil po vasi, ful držim do higiene zato me fafanje psu, ki ga imam ne moti, ima velik kurac je tudi sam velik kradlodlak in navajen naskakovati. Sicer pa je to tako, če te mika kaj več v to smer lahko ustvariš kakšen mail naslov, pa mi ga tu daš pa te kontaktiram z svojim, ki ga imam na ime in priimek, vsekakor pa ga tu ne mislim objavljati. Lahko se kdaj tudi srečave, ne bo mi problem tudi sexati z psom pred teboj, verjamem pa , da se mi boš pridružila. Saj ko 1x poskusiš si boš želela vedno znova, nepopisni užitki te čakajo

Ful dober video (dve ženski in moški z psom)

https://zootube1.com/allvideos/a-motley-group.html

Bi bila šansa da se jaz enkrat pridružim seansi, lahko brez stika med nama, lahko samo ogled akcije, dam nagrado.

wolfwolf, 01.09.2025 ob 09:36

Bi bila šansa da se jaz enkrat pridružim seansi, lahko brez stika med nama, lahko samo ogled akcije, dam nagrado.

Ni fora v nagradi, zakaj pa bi rad se udeležil tega da bi opazoval, če te sam stik z psom in mano ne zanima?

Za vse tiste, ki jih rajcajo nosečnice s psom

https://zootube1.com/allvideos/hungarian-preggy-performing-dog-sex.html

Še eden… https://zootube1.com/allvideos/eiva-pregnant-with-george-and-dog-in-anal-pitbull-party.html

Babica70, 01.09.2025 ob 09:08

Ti bom jaz odg.če lahko.To pride samo od sebe,ko si enkrat v tem,kako naj rečem transu,nimaš vec zavor,vsaj pri meni je tako.                                         Miheala,kar se pa tiče pedofilija,je pa to daleč od tega,vnukinja ima že skoraj 20 let,tako da pri meni diši bolj na inces,brez prisile,samo všeč mi je in se ne bi je branila,lp

Se opravičujem, toda a res ni nobene, ki bi si upala kaj v reali poskusiti recimo z mano in mojim psom?

Moški…a vas mika?

https://en.luxuretv.com/videos/wild-zoophilia-orgy-featuring-three-never-before-seen-sluts-sharing-a-dog-dick-40345.html

Mihaela936, 01.09.2025 ob 09:40

Za vse tiste, ki jih rajcajo nosečnice s psom

https://zootube1.com/allvideos/hungarian-preggy-performing-dog-sex.html

Tole pa zelo rajca.? Zgleda, da se punca nič ne boji, da bi bilo kaj narobe, ko ji maternico in pičko zalije s pasjo spermo, ali pa ko ji s tisto bulo do konca razpre pičko.? Verjetno jo to še dodatno rajca, ko se noseča pari s psom.

Mihaela,kaj boš z mano 71let staro babnico,res da me vzburja mlado meso,samo ne vem če bi jaz tebe.

lizika447, 01.09.2025 ob 10:08

Tole pa zelo rajca.? Zgleda, da se punca nič ne boji, da bi bilo kaj narobe, ko ji maternico in pičko zalije s pasjo spermo, ali pa ko ji s tisto bulo do konca razpre pičko.? Verjetno jo to še dodatno rajca, ko se noseča pari s psom.

No jaz noseča tega ne bi počela, so pa tudi take, ki to počno…imaš kakšen kontakt?

9.50 min naprej ga ima globoko v sebi in jo polni s pasjo spermo skos v maternico…fak, kako noro dobro je to za pogledat…?

Babica70, 01.09.2025 ob 10:09

Mihaela,kaj boš z mano 71let staro babnico,res da me vzburja mlado meso,samo ne vem če bi jaz tebe.

Mene zanimajo vse tiste brez izjem, ki jim je sex z psom užitek tako kot meni in seveda vse tiste, ki jim je higiena pri tem na prvem mestu…saj se ne mislim možit niti ne ženit z nobeno, tako, da niti leta niti izgled nima nobene veze

Mihaela936, 01.09.2025 ob 09:38

Ni fora v nagradi, zakaj pa bi rad se udeležil tega da bi opazoval, če te sam stik z psom in mano ne zanima?

Ne da me ne zanima stik s tabo in psom, samo pravim da ni pogoj, da bi bil zadovoljen tudi s samim ogledom. Z veseljem pa tudi sodelujem, kakor bi bile tvoje želje.

Mihaela,polepšala si mi dan s temi filmčki,nosecnice kak se fukajo,jaz sedaj med nosečnostjo mu ne pustim niti,da me v rito,,,,,nategne,,,,pofafam mu ga pa večkrat,,,,med tem ko se z roko obdelujem     ????

Mihaela….ravno študiram, kako bi lahko izvedla srečanje s tabo in tvojim kužkom. Kot sem prebrala si ti iz koroškega konca, jaz pa iz okolice LJ. Pa še poročena sem z dvema manjšima otrokoma.

Imam pa veliko željo, da bi se vsaj enkrat parila s psom….

Če katera želi me lahko kontaktira na mihaela936@proton.me

Lahko pa si tudi vi same ustvarite brezplačni e-mail naslov na spodnji povezavi

https://account.proton.me/sl/mail/signup

je povsem brezplačen in v slovenščini, pa tudi varen za vse tiste, ki se ne želite vspostavljati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close