Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Bom ji razložila, bo ziher čez čas navdušena. Ne vem sicer če je že fukala, vem pa da je enemu starejšemu pofafala in jo je full zalil s spermo po obrazu, potem pa še vse razmazal po očkah, laseh, vratu….

Ji je pa lani moja sestrična med kopanjem v morju večkrat sredinec globoko v ritko potisnila in se kar hotla umaknit…..hihihihihi

Odgovor na objavo uporabnika
martinca651, 28.08.2025 ob 15:08

Mihaelca….imam, samo je tak z imenom in priimkom, pa tega za enkrat ne bi napisala. Si bom pa ustvarila enega ”anonimnega” pa ti ga potem napišem. Sicer se pa mogoče spoznava in se srečava, pa v živo kaj poklepetava….

Si ti tudi za lezbo sex varianto ? Jaz sem…

sem tudi za lezbo, lizala sem že nekaj pičk tudi za pissing sem, Lahko ustvariš tukaj brezplačno na tuji strani mail anonimno.

https://proton.me/mail

Bom uredila kasneje, pa ti sporočim.

martinca651, 28.08.2025 ob 15:14

Bom ji razložila, bo ziher čez čas navdušena. Ne vem sicer če je že fukala, vem pa da je enemu starejšemu pofafala in jo je full zalil s spermo po obrazu, potem pa še vse razmazal po očkah, laseh, vratu….

Ji je pa lani moja sestrična med kopanjem v morju večkrat sredinec globoko v ritko potisnila in se kar hotla umaknit…..hihihihihi

Super, punca ve kakor sem jaz znala pri teh letih kaj je uživancija…Rada bi jo spoznala, jaz pa ji jezik zabijem v ritko in pičko.

https://proton.me/mail,

ustvari si mail, tu boš popolnoma anonimna pa ga tu objavi, jaz pa ti nanj pišem iz gmaila, imam tudi na ime in priimek, sem pa Nina drugače

Bom uredila…bi ti jo z veseljem prepustila na inštrukcijah. Mala je full lušna, kot se rekla, ne vem, če je še fukala (kmalu bo 16), fafala je pa že in bila zalita s spermo po obrazu….prava mala packa in kuzlica

martinca651, 28.08.2025 ob 15:27

Bom uredila…bi ti jo z veseljem prepustila na inštrukcijah. Mala je full lušna, kot se rekla, ne vem, če je še fukala (kmalu bo 16), fafala je pa že in bila zalita s spermo po obrazu….prava mala packa in kuzlica

Ura čez polnoč, dolgčas pa še pohota me daje, spet uživam s svojim kužijem vsa sem mokra, moram mu jo nastaviti, pasalo bo pa kamorkoli ga bo vtaknil ali v pičkico ali v ritko

Jutro,moje dekline,včerajšni dan nepozaben.Ze dolgo kar sem bila nazadnje tako potešena napolnjena v vse luknje,iz pičke in ritke mi je kar teklo,nisem se mogla več vzdržati in se je odvilo kakor se pač je.Celo noč me je preganjala misel kako dresiram mlade dve kuzlici,tvojo hčerko in mojo vnukinjo,normalno da me že te misli vzburjajo in napoč je prišla roka,,,

Včeraj zvečer sem nalašč uletela v kopalnico, ravno ko je ta mala šla ven iz tuš kabine in se je brisala z brisačo. Mal sem jo pobožala po goli ritki s sredincem pa zašla na hitrco med ritnici….Pripomnila sem samo, ”imaš pa lep kožušček”, vzela kao neko krpo v šla ven…. Mala se je samo nasmehnila….

Jaz bi jo tudi,če bi imela priliko.Izgleda da ji je všeč,kaj ti misliš,boš nadaljevala????Lahko pa da ona pride k tebi???

Bom videla, kako se bo odvijalo. Mogoče pokličem sestrično, pa gremo vsi trije nekam za vikend. Pa naj jo ona mal stestira….prst ji je lani na morju že večkrat v ritko potisnila in ji je očitno pasalo….

Ti pa svojo vnukinjo malo za pičkico primi….boš videla reakcijo…

Če bo priložnost,bom sigurno,me res zanima njen odziv.Izgubit nimam kaj,včeraj si me osrečila,nepozabno,

Super, da si se včeraj fajn imela in si se lepo zgonila s svojim Rexom.

Najbolje, da vnukici kar direkt poveš, da slišiš, ko se fuka in da točno veš, ko ga faše v ritko, ko je še bolj glasna….in da si ti takrat full zrajcana.

Istočasno pa jo mal po pičkici in ritki pobožaj….Kuzlici bo ziher všeč…

Martinca,dober razmišljaš,super ideja,Včeraj sem bila potrebna,kot goneča kuzlica.Po uvodnem lizanju sem se postavlja na vse stiri,Rex se zagnal in brez pomoči ga že imel v moji pičkici,obdelal mi je obe luknjice,iz lukenj mi je kar teklo,orgazmi božanski.Komaj danes sem se šla tuširat,superca

Uhhhh, te rajca to, da se ne greš tušira po tem, ko te pes pufuka ?  Si bila dolgo časa speta z njim, ko ti je tisti vozel potisnil v pičko ?

Jaz bi tebi in tvojemu Rexu svojo ta malo prepustila. Da se zagozdi v njej in da sta speta eno uro, da ji čist razdela in napolni malo potrebno gonečo luknjico…..da bi še nekaj časa na široko hodila….

Martinca,ti si dala včeraj kaj duška????

Zvečer sem si jo v postelji zdrkala s prstki, pa pred tem sem si dala čepek v ritko. To si dam vedno, ker mi full paše. Potem sem s tem čepkom v ritki zaspala. Ponoči se zbudim, še enkrat si jo zdrkam, medtem ko mi je prihajalo, pa potem čepek iz ritke in direkt v usta in ga fafam. Če ta mala ni preveč trdno spala, je ziher slišala moj orgazem….hihihihihi

Poseben občutek,da si še oblita s spermo,zato ne grem takoj pod tuš,Speta ssva bila kakih pet min,meni se je zdelo super,čeprav ga je porinil v ritko,sva obmirovala,čutila sem kako mi zaliva ritko,superca,ob enem me bolelo,ko je počasi vlekel ven,še danes me mal boli,pa če bo hotel lahko ponoviva.Kar se pa tiče tvoje hčerkice,bi ji pa babica,stara kuzlica pokazala čare fuka s Rexom,prvo bi ji prelizala luknjice,v ritkico ji vstavlja čepek,da se mal navadi,prefen bi jo začel Rex,bi jo dobro zagrela Domov jo bi dobila,zgonjeno kot staro kuzlico,ti ji bi lahko samo pičkico ritkico hladila

Si te kar predstavljam,kuzlica potrebna,lahko me kličes,kuzlica ali pa psicka

Približno leto in pol nazaj je imela vročino. Se ji izmerila temperaturo tako, da se je ulegla čez rob sedežne na trebuh, potem si ji potegnila spodnji del pižame dol, razprla je noge, jaz sem oslinila prst, ji navlažila ”zvezdico” in ji potisnila termometer v ritko….Med eno minutnim čakanjem, sem ji z dvema prstoma razprla žnabeljčke in iza črnih dlakic je zazijala lepa rdeča pička. Kao slučajno sem še z enim prstom po ščegiju potegnila….

Mislim, da ji je full pasalo, ker se je kar stresla…..Pač je po mami že mlada kuzlca potrebna…..

Mislim da ji je všeč,če jo božaš po njenih intimnh delih,že imaš kaj izkušenj z ženskami ????puncami,?????

Ja, vidim da mladenka uživa, če jo mama mal požgačka po pički in ritki…..hihihihihi  Z veseljem bi ji prst potisnila v ozko ritko……

V srednji šoli sem se občasno dobivala z eno punco iz naše šole. Fajn je bilo, ko sva se fukale na lesbo varianto……včasih sva se tudi polulale ena drugo in se potem tako poscane lizale….bilo je super. Ona je potem spoznala enga tipa in se odselila v tujino. Nimava več stikov…

Sodelavka je šla ven iz pisarne, jaz sem pa iz torbice vzela analni čepek, ga namazala z eno kremico, izpod poletne oblekce potegnila dol gatke in si ga lepo vstavila v ritko….mmmm kako lepo je zdrsnil noter….super občutek je, pa še pička se mi je kar dobro navlažila….

Maš hlačke gor???Čeprav me mal ritka boli sem si vseeno dala v ritko čepek,da mi mal anus nazaj porine,haha,,mam občutek da se bom danes spet gonla kot prava kuzlica,še enpar tvoji idej,prigod pa lahko greva z Rexom   ,,,,uff skoraj pozabla,danes pride vnukinja,upam da me ne dobi,,,

Martinca,obliži si przdst preden jo pobožaš,nežno ji ga zarini,če ji bo všec bo samo vzdihnila in ti rekla kaj stak dolgo čakala,ali ti bo pa roko odmaknila,saj si to želiš,mar ne?????

……a imaš dobro,sexi sodellavko????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close