samske ženske s psom
Lepo se vsedem na gugalnik,razširim noge,sramne ustniuce lepo rztegnem,odprem mu luknjico,že dogo ni več luknjica,ampak luknjo,Rex točno ve kaj mora.Prvo ovohava,z jezičkom,mal poliže,še poliže,z smrčko se dotika mo0jega ščegija,preplavljajo me mravljinci,tresem se,vedno bolj intenzivno liže.Njegov jeziček čutim v pičkici spustim sramne ustnice,zagrabim ga za glavo in ga še močneje stisnem k sebi,začutim blažen občutek orgazma in to ponavljava včasih en za drugim,kolko mi pač je,za zahvalo mu ga zdrkam,ali pa pofafam tako da njegova sperma kar šprica. Za vnukico pa vem da ni več nedolžna,saj sem ti dejala,da je šla po babičinih stopinja.Večkrat prespi pri kakem dedcu.Vidim da ni preveč izbirčna,samo da je,,Je pa lepa punčka,tako da si včasih mislim daj se zresni,ali pa sedaj se znori dokler lahko.Včasih ji kar zavidam njene podvige.Večkrat tudi pripelje kakšnega k meni pa prespita tu,koliko pač spita,ne ve pa da dela babici lušte.Je pa kar glasna,čujem pa še koliko toliko,hahaha
Uhhhh, ti kar zavidam, ko pomislim, kako uživaš, ko ti ti tvoj Rex pičkico poliže…..mmmmmm tudi jaz si želim, da bi bi vsaj enkrat bila psička kakšnemu pesu……da me najprej preliže, potem pa od zadaj naskoči in se s svojim kurcem zagozdi v meni ….. in mi obilno napolni pičko in maternico z svoji vročo pasjo spermo….potem mu ga pa še vsega preližem in globoko potegnem, poližem njegove sokce……
Imaš kar živahno vnukinjo, prava prasička je….verjetno si jo drgneš, ko slišiš iz sobe, kako jo nabija v ritko in pičko in močno vzdihuje….
Za svojo nisem čist sigurna ali je že fukala….kot sem ti napisala, fafala je pa že in bila lepo zalita po obrazu s spermo….prasička mala…..hihihihihi
Moram reč da je kar ja,Res je prijetno ko ti iz pičke ali ritke teče sperma od kužija,poseben občutek tudi ko se ti sprazne v usta,superca,čeprav sem že v letih me je tvoje pisanje kar zagrelo.Ti si jo kdaj drkaš na račun hčere,jaz probala Rex spravit na njo,če bo zato,sijo pa večkrat zdrkam na njen račun
Ja, si jo večkrat zdrkam na njo, ko pomislim, kako ga je potegnila takrat enem starejšemu tipu in jo je zalil s spermo….ali pa ko pogledam tist filmček, ko pes fuka eno čisto njej podobno…..
Uhh…lepo da si postala mokra spodaj….bi ti jo z veseljem prelizala. Koliko je pa stara vnukinja ? Kako si predstavljaš, da jo Rex pofuka ? Da mu tudi fafa ? Uhhhh, ta mala bi bila prava psička…kaj praviš ?
Sem napisala zagrelo,da sem mokra žal moram mal kem.uporabi,drugače pa,si jo predstavljam na vseh štirih in Rex jo polni v prepotrebno pičkico,jaz pa ju pri tem opazujem,na koncu pa oba preližem,to sve z sosedijo veckrat pocele.Tamala je stara19let,ima lepo urejano na copek,katerega ima pobarvanega vijolčno,sexi .Si moram poiskati ta filmček,da vidim,kako izgleda.Jaz tako kot sem dejala,večkrat si jo drgnem na njeno vzdihovanje,prav se sliši ko ga dobi v ritko,je kar večje vpitje.Jaz se pa brijem že enih25let na črtico,to mi je najbolj vseč,tudi mojim jebačem je bilo.Fukala sem se tudi z mladci,mal starejših od vnukinje,,lepi spomini.Še sedaj če je prilika(na morju)me sosed iz prikolice mal mlajsi pride potešit.Ti bi sexala s hčerko,ali da jo fuka kuža????
Nastrani 25 je en link, kjer je spodaj en napisal, ”da gate trga”….tam poglej iz nabora filmčkov, je ena z očali, z rjavimi lasmi….ta je čist podobna moji Nini.
Jaz se tudi brijem spodaj, trenutno pa imam kožušček….mogoče v soboto pride tisti moj fukač, pa je izrazil željo, da bi tokrat bila poraščena okoli pičke in ritke…..
Ta mala si jo tudi brije že odkar so ji začele dlake rast….včasih na črtico, včasih na trikotnik…
Lani je bila z nama na morju tudi moja sestrična…….povedala mi je, da med kopanjem ji je ta mali večkrat prst globoko v ritko potisnila z drugim ji je pa ščegija drgnila…. in da ta mala se kar ni želela umaknit….prva packica….hihihihi
Uhhh, drugače bi pa z veselje opazovala, če bi jo pes pofukal…..in se ji zagozdil pa ji napolnil ozko pičko in maternico z masno spermo….da bi bila prava mala psica……..potem bi jo pa še jaz celo prelizala…..mmmmm, mogoče pa kdaj pride do tega……….
Če sve gledale isti posn,je zelo dobra psička,pikolina se dober fuka,mogoce bos imela srečo,tako kot iz enega foruma Simona,ki sedaj izgleda redno fuka s hčerko.Mogoče so ji pa všeč zenske,pri mladini nikoli ne veš.A dalj pa sestrična ni šla,še mal pa ne bom več rabila kem,da postanem mokra hahaha. Ko se ti kužek zagozdi iz njega kar teče,traja enčas da ga zopet dobi ven,je pa zelo prijetnoIz picke ti pa kar teče,te je že kdo v služb.pofukal,ali katera????Ne vem pač kje delaš,jaz sem bla kar nekajkrat na wc,ju porihtana,,
Mislim, da bi ta mala bila kar dobra psička in bi ga lepo sprejela vase, bi se ji lepo zagozdil v njeni mladi ozki pički…
To sta na morju lani počela skrivaj v vodi, da jaz nisem videla. Šele letos mi je sestrična povedala, kako ji je sredinec večkrat med plavanjem v ritko potisnila, kao ”ribica ti je šla v ritko” z drugim prstom pa ji je ščegija drgnila….Več se ni upala, ker da je bila kao premlada….
V zdajšnji službi ni nekih kandidatov, da bi me kdo pofukal. V prejšnji, sem se pa z enim v skladišču parkrat zgonila, pa še enmu sem občasno pofafala.
Ja, tista iz filmčka je moji hčerki zelo podobna, tudi očala so skor čisto podobna. Sem ji pa že večkrat povonjala hlačke…..mmmm kako lep vonj po mladi pički.
-
Superca,da je mala že tako odprta,da ji je prijetno imeti prst v ritki,jaz sem to za čela mal pozno prakticirat,še danes mi je žal da nisem to že prej probala v nasi mladosti se nismo toliko v ritko fukal,sedaj te pa prvo vpraša a te lahko v ritko.A ima tamala rada živali????Mislim a se zanima zanje,ja ta je res luskana dobra,,dober jo fuka,Mene je pa v službi fukal en kurir,orgazmi so bili redki,ker me fukal samo na hitro da se spraznil ,ni se mi nekako posvetil.Najveckrat kar na wc ju,kiklco gor gatice dol noge narazen pa me nabrisal od zadi,tudi ko sem že bila noseca me je redno popravljal,ceprav je vedu da sem noseča,ga to ni motilo Vnukico,bi pa res rada videla kako se fuka z Rexom,da jo vidim kako jo nabija,kako cvili,da se zadere ko ji ga nabije v ritko in se v njej naredi vozel,,in bi se drla ko nora,(soseda se je,mene ni motilo,vozel v ritki al pa pickici,meni je oboje bilo všeč)Ti nagovori hčerko,ti v njenih letih neverjamem,da si bila nedolzna??
Kužija trenutno ne, ker sva v stanovanju. Nameravam pa drugo leto kupiti manjšo hišo na podeželju, potem pa obvezno nabavim pesa.
Čez dva meseca ima rojstni dan, pa mogoče ji res naročim enega umetnega pasjega kurca, pa še enega zase.
Misliš, da ga bo uporabljala ? Ja, mala je že prava kuzlica, če ji je že lani pasalo, ko ji je sestrična prst v ritko potisnila….
Tudi tvoja vnukica je prava kurbica…..z veseljem bi ji nadela ovratnico s povodcem in jo dala na en dober pasji fuk…..mmmm
Anica746, 28.08.2025 ob 12:18
,,,,Martina,kaj te bolj rajca,da tebe pes fuka,,,,,,al da gledaš malo kako jo pes poriva,,,,,,ker babici bi kar pritisk zrasel da bi vidla vnukinjo,kako se fuka,,,,,s pesom,oziroma kakim dedcem,,,,,,najrajši bi ji pa sama med noge zlezla,,,,seveda kar za kužijem,,,,,,
Uhhhh, najbolj bi me zrajcalo, ko bi gledala kako jo pes fuka in ji napolni ozko pičko s pasjo spermo…
Če si full zrajcana, se lepo razpri in pokliči Rexa, da te poliže, da ti gre globoko z jezikom v mastno pičko, ti si pa še kakšen čepek v ritko vstavi…..Vidim, da se goniš kot prava psica……mmmmm tudi jaz sem ista……
Full me tudi rajca, ko si predstavljam, ko je mala takrat vlekla enemu kar precej starejšemu in jo je čist zalil po obrazu in očkah z gosto belo spermo, potem ji pa še s prsti razmazal……to je bilo letos februarja, ko je bila na enem žuru pri kolegici…..prasička, mu ga je do konca zvlekla….pa še tako mlada, pa že kar prava kuzlica….
Obem odg.dala bi jo na ketno,jo tretirala kot kuzlico,ko bi si jo Rex zaželel bi mu jo morala dat,kar pa ji ne bi bilo težko,za njim bi ji pa jaz polizala obe luknjice,polne sperme,če bi pa želela bi pa lahko vloge zamenjale, Te igrice sva se midve s sosedo že igrale,bi pa ponovila,z vnukinjo,ker vem da ima dar za fuk
Jaz bi ti z veseljem za en vikend predala v šolo svojo Nino….v petek ti jo pripeljem, v nedeljeo zvečer pridm ponjo.
K tebi bi prišla kot pridna najstnica, domov pa odšla kot prava zgonjena psica, vsa lepljiva od pasje sperme in poscana od tvojega lulanja…..mmmm kaj praviš ? Verjetno bi mala uživala…..uhhhh čist imam premočene hlačke spodaj…..
Ritko sem si že napolnila,pičko bo pa dobil,da me pripelje do org,ja po svoje sem prava psica,hcerki bi lahko ti spermo polizala,jo starejši fukajo,mojo vnukinjo je fukal gospod star enih 50 let,tako kot sem ti rekla neizbira,včasih ko gre mimo mene jo pobožam po ritki,ma tako fajn napeto,med nogicami ma lufta 3prste,že stem ti da vedet da je prava kuzlica,,,Rex že čaka,tangice slečem pa se prepustim užitku,z miylimi nate in psicko Anico,,,,
Uhhhh uživaj…naj te globoko preliže, skos do maternice naj ti gre z jezikom…..občutek, da se goniš kot prava psica, ta bo pripeljal do divjega orgazma….potem mu pa lepo globoko pofafaj in naj se ti v usta sprazni, vse lepo pogoltni…..mmmm res si prava psica, tako kot jaz in tvoja vnukinja, je prva kuzla…..
Forum je zaprt za komentiranje.