Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

….prvo da me kuži pofuka,potem da.me poližeš,…..polno sperme hihih

Odgovor na objavo uporabnika
Anica746, 26.08.2025 ob 15:09
    ….prvo da me kuži pofuka,potem da.me poližeš,…..polno sperme hihih

mmmm, zelo rada in z veseljem bi to storila.

A mu samo ližeš, ali mu ga daš do konca v usta in ga globoko pofafaš ? Pogoltneš spermo ?

Ja normalno da mu celega pogoltnem,spermo mi v usta spusti,jaz si jo pa.medtem drkam,noro da ti povem fenomenalen občutek,nakoncu mi jo  se poliže,,tamalo mam jepo urejeno na črtico,tako da se mu dlake ne nabirajo na jeziku,fukat mu bom pa dala po porodu,,,pa ti,mas kaj otrok?????Fukaš kaj????

,,,saj bi mu sedaj nastavla ritko,pa me strah da mi ga porine v pičkico to pa v tem stanju nebi rada,a me zastopiš,pogledala pa bi kak filmček,,,na to temo,,,,ne vem si že odg,ce maš pesa,oziroma bi probala???

Živijo. Meni je pa vseskozi želja da poližem pičko polno pasje sperme. Ko pa zmajnka aperme se še pa polula. Bi katera naredila to?

Danes sem naletela na tale blog kjer je ful kvalitetnih posnetkov enega avtorja. Pičko sem nastavila mojemu kužeku danes dvakrat,  ful mi jo je prelizal, potem pa obvezno na vse 4 pa sva opravila tako v rito kakor v pičko, na koncu pa mu ga vedno pofafam.

https://iknot.club/blogs/view/2/the-parasite-killer-blog

Uf, tale je dober…

https://en.luxuretv.com/videos/unimportant—spit-roasted-226278.html

Prvič da se javim,sem že starejša gosp.zanekatere stara”baba”,ki pa ima ze kar nekaj izkušenj.Prebiram tele vase prigode s katerimi se lahko tudi primerjam,npr.Anica,Mihaela,še bi lahko naštevala,ali pa na enem forumu z Simonco,Mlado,itd,Vsakih tolk časa se še mi prebudi želja,tako da si jo moram malopobožat haha,lp

Babica, lahko nam tudi ti poveš kaj o svojih prigodah

Lahko ti povem da sem že 25 let vdova in najboljši prijatelj mi je naš kuža  Rex,to je že drugi od moževe smrti,oba sta vedla zakaj ga imata in kaj mi paše

Babica….lepo, da se imaš fajn z Rexom. Te samo poliže, ali tudi pofuka ?

Martinca,če si kje na zvezi,ti povem da sem mal podobna Mihaeli,Anici,tako da nisem v tem pogledu anafabet haha

Jaz še nisem probala ne eno ne drugo….me pa full rajca, ko pogledam filmčke, ko punce fukajo s psi, ko jih napolnijo s pasjo spermo, na koncu pa mu še pofafajo…..mmmmm

Sem tukaj…na vezi

Jaz sem dala marsikaj skozi,Največ sem se fukala po moževi smrti,takrat sem ga prvič potegnila kužiju,prvi ko me je v rit je bil sosed,potem pa samo še Rex(oba sta Rexa),Anici še nisi odgovorila.Ko sem bila pa noseča pa se nisem s kužijem igračkala,sem pa potem vse nadoknadila,je pa Aniva tanimiva,ti pa tudi,moraš probat

Anica746, 26.08.2025 ob 15:51

,,,saj bi mu sedaj nastavla ritko,pa me strah da mi ga porine v pičkico to pa v tem stanju nebi rada,a me zastopiš,pogledala pa bi kak filmček,,,na to temo,,,,ne vem si že odg,ce maš pesa,oziroma bi probala???

Anica, nimam pesa, žal. Tako da lahko samo uživam ob gledanju filmčkov in upam, da se kdaj kakšni pridružim, ki ima pesa.

Babica70, 27.08.2025 ob 14:14

Jaz sem dala marsikaj skozi,Največ sem se fukala po moževi smrti,takrat sem ga prvič potegnila kužiju,prvi ko me je v rit je bil sosed,potem pa samo še Rex(oba sta Rexa),Anici še nisi odgovorila.Ko sem bila pa noseča pa se nisem s kužijem igračkala,sem pa potem vse nadoknadila,je pa Aniva tanimiva,ti pa tudi,moraš probat

Si mu ga globoko potegnila in potem tudi pogoltnila spermo ? Kdaj si se nazadnje parila z Rexom ?

Oprosti, ker te toliko gnjavim z vprašanji….

Nisem nič jezna na tvoja vprašanja,še vesela,mi vračajo spomine.Ližem mu ga še sedaj,pa tudi drkam ,pofukal me je pa pred cca5let nazaj,lizat mu pa še esdaj dam.Ko sem bila v srednih letih,me je fukal v obe luknje,na koncu sem mu ga pa celega prelizala .Največji užitek sem imela ko me je nabijal v rito,res neki ,kak naj rečem posebnegaVčasih se mi je pridružila soseda,ki pa je nažalost umrla.To so bjli nepozabni dnevi,Kako pa.kaj ti???

mmmmm, zelo lepo. Jaz sem pa ločena, živim sama z najstniško hčerko. Občasno se dobivam z enim prijateljem, s katerim se sicer dobro pofukava. Je kar perverzen, šele z njim doživljam prave orgazme. iz mene je naredil pravo psico….  Samo kaj, ko je kar precej daleč, tako da se dobiva mogoče 1x na dva meseca, včasih malo bolj pogosto.

Martinca koliko  si stara,če ni skrivnost,pa hčerkica????Boš poizkusila s kakšnim kužekom,moškega sploh ne boš pogrešala.Sem pa doživela tudi prijetne trenutke z sosedo.Ona me je praktično vpeljala,da sem začela fukat s psom.Ona mi jo je tudi prvič zdepilirala.Prva da sem občutila ženske sokove v svojih ustih,prva ki me je polulala,Ona mi je pokazala.kako pravilno pofafas pasjega kurca,da ti v uste špricne,naučila me je marsikaj.Še sedaj sanjam da mi jo kaka mlada liže,sem tudi malo zagreta bila za ženske.        Njo sem prvo v živo videla lizat kurca od žrebeta,bila je.lepotica fantje so letal za njo,pa jih ni šmirala,za njo so obstajale zivali in ženske,imele sva se lepo

Oj

Stara sem 39, hčerka bo pa kmalu 16. Prava lepotička je že. Čist je podobna eni iz enega filmčka.? To me noro rajca…..uhh

No, kot sem že omenila, se občasno dobim z enim tipom, starejšim, včasih se pridruži še njegov kolega. Nazadnje smo bili vsi trije. Najprej se moram do nazga slečt, potem dobim pasjo ovratnico in povodec, ker pravi, da pač psice, ki se gonijo, morajo na povodec. Potem dobim še čepek v ritko, tak z repkom. Nato se morala it pod tuš, kjer so me polulali. Tako poscano so me potem fukali na vse možne načine….orgazmi so se vrstili….noro ti povem. Celo noč so se gonili na meni…

Lepo si opisala svojo izkušnjo. Verjetno je super občutek, ko te pes fuka in se ti potem s tistim vozlom zagozdi v pički, medtem ko te polni z vročo pasjo spermo, ti se pa počutiš kot goneča psica, a ??? Uh, sem že čist mokra med nogami…

Grem hčerki pripravit zajterk….potem pa v službo. Napiši še kaj….se tipkava. pa pa

Sami pedri z ženskimi profili…..direkt norišnica

Jutro Martinca,zanimive izkušnje imaš.Jaz nekaj takega nisem imela,sem se pa predajala moškim,enkrat eden drugič drug,nikoli pa dva skupaj.Ko sem bila pa sama ,mi je pa bil v uteho Rex in soseda.Martinca iz katerega filma misliš??Kolikor  se spomnim je nas pri 16 leti kar razganjalo,čeprav je to že 55let nazajtako da moraš kar gledati nanjo,ali je kaj po mami?Jaz imam dve hčerki,nobena ni po meni,obe dve družine itd.Je pa ena vnukinja mal bolj živahna,tako da nekaj ostane v družini.hahahaha                       Sedaj pa med nogami neke vlage ni več ,tako da si pomagam s kakšnimi olji,da gre v pičkico kak umetni,oziroma s slino.hahahaVelikokrat mi jo pa liže Rex,fuka me pa ne več,je dost če mi jo dober obdela z jezikom,tako da sexualno življenje še kar vzdržujem,na nek način.

,,,,,alo,kako kaj,Martina hvala za odg,res maš pestro,,,,a  je hčera kaj po tebi,,,,,tale babica je mogla bit kar prava fuk federca,,jaz gledam mojo omo pri 68letih ,pizda je še kar dobra pička,,,,,še jaz bi jo prelizala,čeprav nisem ne vem kak bi, bi pa probala,,,,,

,,,kuzi je kar aktiven,hahahahaha,,tako da oralnega fuka nestradam,,,,,zadnjič me za spremembo še ded pofukal  končal v ritki,,,,iz pičke mi je pa kar teklo,,,,sokovi ,,,moji,,,,,,mmmmmmmm,,,,bilo je super,,po dolgem času,,,

Podobna je eni z očali, ki se super pofuka s psom. Na eni strani nazaj so objavljeni linki, ampak ne direkt tist film, mal moraš prebrskat med ostalimi filmčki. Je pa kar pridna punca…..ne vem sicer, če je še vedno nedolžna, fafala je pa že. Sem izvedela, da jo je eden starejši tip, na enem žuru, kar obilno zalil s spermo v usta in po obrazu…hhihihihihi

Praviš, da te Rex poliže…..ti gre globoko v pičko z jezikom ? Dobiš tisti občutek, da si psica in te potem močan orgazem zadene ?? Mal opiši, kako doživljaš, ko te liže……mmmmm

…..kako pa tvoja vnukinja ? Se že fuka ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close