Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Odgovor na objavo uporabnika
DOGA, 22.01.2025 ob 16:20

Samo Floki ma velik sperme….a v ritko bi me pofukal?,Flokiju ne pustim,ker me je strah vozla

Js bi te z veseljem pofukal v ritko takoj za flokijem

V ritko bolj mal prakticirava,še ni streniran hahaha,vaginalno pa redno in oralno,mogoče bo nocoj zopet,,,,,???

Bi vaju z veseljem opazoval v akciji

Danes sem imela nepozaben večer z mojim kužkom, od kar imam novega večjega me prvič napičil od zadaj

Sem ti prav nevoščljiva,a te v ritko???

DOGA, 29.07.2025 ob 21:06

Sem ti prav nevoščljiva,a te v ritko???

Ja v ritko me je, imam luknjico zelo razširjeno, tudi drugače imam rada da me fukajo v rit, poseben užitek je…

Prilagam video, sicer ne svoj pa vseeno dovolj ponazorjeno na kakšen način me moj kuža jebe.

https://www.bestialitysextaboo.net/37748/monnl1e-k9-new-pt1/

mmmmm, enkrat še v mladih letih poizkusila, kako je če te kuža poliže….katera ni tega doživela, ne ve kaj se pravi biti dobro polizana….uhhhh, kar mokra sem postala

Uff je dober video dober jo poriva,,odprta ,,,tudi jaz jo bi polizala ,,Floki me je včeraj porival kot nor,,,, obe luknice  , mmmmm, ,danes bova ponovila,,pogledam video sem zopet mokra,,,,danes mu ga,,,,mmmmm

DOGA, 01.08.2025 ob 08:49

Uff je dober video dober jo poriva,,odprta ,,,tudi jaz jo bi polizala ,,Floki me je včeraj porival kot nor,,,, obe luknice  , mmmmm, ,danes bova ponovila,,pogledam video sem zopet mokra,,,,danes mu ga,,,,mmmmm

DOGA imaš možnost kakšnega kontakta ali pa katera druga, ki jo to zanima, da bi se kaj več o tem pogovorile?

Prvo povej od kod si,si kaj sexala s kužkom,te je kaj nabijal???

maja maja, 31.07.2025 ob 08:54

mmmmm, enkrat še v mladih letih poizkusila, kako je če te kuža poliže….katera ni tega doživela, ne ve kaj se pravi biti dobro polizana….uhhhh, kar mokra sem postala

https://www.bestialitysextaboo.net/de/38022/little-time-for-the-bbw-mom-and-her-good-boy-dog/

DOGA, 03.08.2025 ob 12:17

Prvo povej od kod si,si kaj sexala s kužkom,te je kaj nabijal???

Sem iz Koroške, čisto na meji z Avstrijo, drugače pa rojena v Novi Gorici. Ti?

Najbolj slikovit opis je na tej povezavi:

https://www.bestialitysextaboo.net/de/37649/veronica-silesto/

vse to počnem večkrat na teden

Offf psička Mihaelca,maš dobre posnetke sem vsa mokra,mene Floki tud večkrat na teden,tudi ližem mu ga rada,,je pa on posnetek od zadnič ko te v ritko the best,,,sem doma,pa mi gobček kar med noge tisči, ,,doma se blizu Mb,,,,mokra kot psica

…..ni dal mira sem mu ga mogla mal,potegnit……..

Doga in Mihaela, koliko ste stare?

Jaz mam 22 let,še mal pa bo23,a še te kaj zanima???

Čao,malo prebiram tele vaše chate,vsak ima svojo zgodbo,skratka zanimivi in rajcig,tudi ta.Tukaj kolko vidim je najbolj aktivna Doga,izgleda da je ena redkih ko upa priznat,da je pač pes njena ljubezen,enako velja tudi za Mhaelo,ostali me niso preveč prepričali.Mal sem si tudi pogledala tele filmčke,lahkoi rečem da so me kar vzburli,nisem pa tip da bi v resnici to probala.Mam razne umetne pripomočke od pasjih,konjskih,tudi sem dobila za rojstni analni čep z repom,itd,ampak tak kot sem,rekla v realnem življenju je pa to kar imam super.Skratka deklice napišite še kaj in se neobračajte na komentarje,ki nekateri delijo tukaj.lp

Preberam tale vasa sporocila in moram priznati da imam ka trdega ob branju pa me zanima ce je katera ze razmisljala o dvojni penetraciji ali kaj podobnega he he

Uhhh…tale zadnji Link je hud….sem postala čisto mokra in sem si jo šla zdrgniti na WC na obali, medtem ko so otroci in mož v vodi….res noro. z veseljem bi se pridružila tej pasji punci.

https://vibeaccount.live/hotwifes      

Giorgina,če misliš name, sem ti vedno na voljo…

DOGA, 10.08.2025 ob 18:22

Giorgina,če misliš name, sem ti vedno na voljo…

Ja, nate sem mislila, oz. na tisti tvoj link….najbolj me je zrajcala tista poza, ko jo pes fuka v misionarcu in ona dvigne nogo, da ga čim bolj začuti globoko v sebi….že ne vem kolikokrat  sem pogledala ta filmček in vsakič si jo grem zdrkat do orgazma….Kaj bi dala, da bi ta pes pofukal…

Doga dolgo nism bil tu gor vidim da si aktivna.mi vrjames da mam cist trdega na tista sporocila z kuzijem ufff mora bit dobr da ga skoristit bi opazoval sigurn mora dobr nabijat aa

Giorgina, 11.08.2025 ob 13:23

Ja, nate sem mislila, oz. na tisti tvoj link….najbolj me je zrajcala tista poza, ko jo pes fuka v misionarcu in ona dvigne nogo, da ga čim bolj začuti globoko v sebi….že ne vem kolikokrat  sem pogledala ta filmček in vsakič si jo grem zdrkat do orgazma….Kaj bi dala, da bi ta pes pofukal…

Bi mu upala kje v naravi na sprehodu jo nastavit tako oddozadi v ritko? Mas rada da mocno nabija?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close