Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Itak, da bi jo tudi jaz obdelala…..ampak bi jo pustila z razdevičeno pičko. V ritko bi jo pa razdevičila……bi pa naredila iz nje pravo malo psico, ko bi jo pes celo prelizal….in bi orgazmirala lepo polizana s pasjim jezikom….

Mogoče pa tvoja mami tudi uživa s Flokijem, ko je sama in se goni z njim ?? Si že pomislila kdaj na to ???

Mogoče pa ker mami ni neka devica,je kar prava,zgonjena lajdra,kaj pa če jo bi kuži razdeviči??Si prava kurbica za mlada dekleta,gres gdaj za kako štud.na wc,vohat tampone,vlozke????Te to tudi rajca???Ljubezen moja povej,danes si me zopet zagrela,vlazna sem vsa,polizala bi tvojo pickico,pa ceprav ni umita mmmmmmm

….mmmm ji bi v ritkico porinila hčerin cepek??? Mmmm

kako me zrajcate prasičke…..v pisarni pod mizo si ga žlajfam in si zamišljam kako noro fuliš zgledate

To ravno ne grem na wc vonjot njihove vložke, to me ne rajca.

So pa nekatere že prave mlade kurbice, se jim na očkah vidi, da bi se najraje kar v razredu pred vsemi pofukale….

Ja, mladi nedolžni packo bi porinila čepek v ritko od svoje hčere….in ji ga vrtela in jo fukala v ritko z njim…..na žnablčke, ščegija in bradavičke bi ji pa ščipalke zapela…..da bi imela vse rdeče in otečene….

Ko bi to meni delala,kurbica stara,,,sem čist mokra,prava psica si,

Vi ste prizadeti

Tamara se bos dans kaj gonla????????

Tamara,nezno si jo božam in mislim nate??????

Vedel sem, da si nor, a toliko nisem vedel

Nor si ti ,vsak ve za sebe.Kdo ti je pa rekel da beri ta forum??? Tamara jutro,kako si ,jaz že pokonci delo kliče hahahaha

https://shotxy.com/teens

Tamara kako kaj,a te je veter odnesel med oblake,ni duha ne sluha o tebi

Uhhhh, kako me je danes zjutraj polizal moj kuža…..v ritko sem si vstavila čepek, medtem ko mi je globoko polizal masno pičkico….orgazem pa tak, da se mi je kar zblelo pred očmi………noro res….

Punce, ženske, katere imate doma psa, ne veste kaj zamujate…

nagravžne ste, fuj

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3653, 13.06.2025 ob 10:46

nagravžne ste, fuj

Zakaj ? Pač uživamo. Če bi enkrat občutila pasji jezik med svojim mednožjem, bi drugače pisala…

Tamara ljubezen moja prav si ji povedalanaj proba pol pa naj blebeta,vidim da si kar zivahna s kuzijem,si mu ga že potegnila????

sigurno ste debele zanemarjene ženske, ki nas noben dec ne povoha, pol pa izkoriščate uboge kužke.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3653, 13.06.2025 ob 12:22

sigurno ste debele zanemarjene ženske, ki nas noben dec ne povoha, pol pa izkoriščate uboge kužke.

Nisem debela, ravno prav sem in tudi brez problema dobim fukača ali pa prijateljico za lesbo akcijo. S se sicer ne fukam, me pa redno poliže in to naredi zelo rad in z veseljem. Meni pa vrhunski orgazem…..mmmmm, ravno danes zjutraj me je prelizal globoko v luknjico, sem ga začutila skoz na vrhu maternice…

Debela,zafustrirana,zamazana,,,,,vprašaj moža pa ti bo povedal,boš izvedla iz prve roke,,,je dober,ampak Floki ga premaga in me zadovolji,čeprav je pes ve kaj mi paše,marsikateri moški tega nezna,,,vprašaj kje se je obribal ,,,,ti povem, na mojih kosteh,,,nisem miss sem pa dobra bejba,za pogledat in pofukat ,,maš dost ,,,,

bi vas poslal v kakšen rezervat, kjer je veliko živali ali pa na kakšen otok, kjer je polno kač (mislim, da je v Braziliji) pa bi se lahko veliko lizale babe zmešane.

Tako kot pravi DOGA……zs svojih 48 let, še vedno dobra za pofukat in mi ni težko najti fukača.

Doga, tamara…en nasvet 🙂 take ki dajajo opazke z njihovimi pametnimi naceli se enostavno ignorira brez da se z njimi spusca v razpravo 🙂

Doma jih nobeden ne poslusa potem pa tukaj pametujejo.

Daj ženi enga pudlčka da ji poliže ne boš več na vrsti hahahahaha

Kot vidim , moški pred psom nima šans ! Kateremu pa stoji še 15 minut v pički in potem še zunaj toliko .  Pa dolžina, debelina in knof ! Če je pa to apetitlih je pa druga stvar. Blazno rad bi pa v živo rad gledal in ji ga dal , da se z mojim igra !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close