Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Ker je žival, ne prosi da bi bil kastriran in ne prosi da ga takšna nesnaga od človeka kot si ti posiljuje. Upam da te dobijo bosanci, posilijo in razkosajo

Pizda si debil,sam moj pes boljš žvi kot ti,kreten

Haha, ni res. Za razliko od tvojega pesa me nihce ne otipava pa prisiljuje v seks, kakor mi je tudi vsec. Rad živim z osnovnimi moralami, kar tebi primajnkuje. Ljudje kot so ti si zaslužite hujso smrt kot otroci v gazi

Odgovor na objavo uporabnika
???, 07.06.2025 ob 13:59

Ker je žival, ne prosi da bi bil kastriran in ne prosi da ga takšna nesnaga od človeka kot si ti posiljuje. Upam da te dobijo bosanci, posilijo in razkosajo

Moje mnenje je pa da pes čisto uživa če fuka žensko, drugi primer je pa vsem znani baričević, on je pa našel kar je iskal.

Upam da te bosanec posili pa uživa poleg

zdaj imam razsvetljenje. hahaha punce ste nore. rad bi gledal v živo. bi kdo pokazal?

Tamara, a si imela naporen vikend?????

Oj….evo me dolgem času. Vikend je bil super….sva fukala s prijateljem k nora….hihihihi Mi je dobro spet razdelal obe luknjici, včeraj zjutraj me je pa še moj kuža lepo prelizal mednožje……uhhhh kakšen orgazem…

Kako pa kaj ti ? Si se kaj parila ?

Doga….samo kako mi je šel pa včeraj globoko z jezikom, ne moreš verjet……uhhhh

Sem se mu čisto razprla, potem pa mu še glavo tiščala…..ti povem, sem vrh jezika skos na maternici občutila…..potem me ja pa tak orgazem udaril, da sem zastokala kot prava psica……ooooo fak…

alo ljubezen moja,sem mislila da si pozabla na me,jaz sem pa med vikendom požirala  Flokiju spermo,on mene prelizval jaz pa njega,noro ti pivem da orgazmi so se kar vrstil,si mu že potegnila????

Nisem mu ga še potegnila….bom. 🙂

Pazi, da te mama ne dobi, ko mu ga boš ravno imela v ustih……hihihihihi…….mogoče se bi pa pridružila, kaj pa veš…..

da se  ti besede pozlatijo (da se pridruži),v tem primeru me bi pa lahko v ritko,da me nabija kot nor,

,,,pa še bolj bi me razganjalo,če bi vidla matko stabo in Flokijem in bi tulile od orgazmov ko vaju bi nabijal,,,mmmmm

To bi bilo res super…..

Si pobrita ?

Jaz sem se včeraj zdepilirala, potem ko sem v petek in soboto fukala s prijateljem…..je imel željo, da sem tokrat kosmatinka, tako da sem mu ustregla in mu punudila lepo črno poraščeno pičko in ritko……čist je bil navdušen…

Ja jez se redno brijem,gola ko punčka mami ma pa črtico,mmmmm

Tudi moja hčerka je trenutno obrita, sem jo videla v kopalnici……..

Tvoji mami bi tudi z veseljem prelizala obe luknjici…… 🙂

je kaj fukala z očetom, se je kaj slišalo ponoči iz sobe ?

Mislim da,je bila kar glasna??jaz ji bi tudi,mmmmmmHcera fuka kaj???

Ta vikend je ni bilo doma, je bila pri očetu na drugem koncu slo.

Sem pa pri pospravljanju pod njeno posteljo najdla čepek za v ritko….in sem ji ga dala na mizo v njeni sobi. Me zanima, če bo kaj komentirala, ko pride v petek… hihihihihi

Drugače pa mislim, da kar redno fuka….prava prasička.

Ljuba moja,ga nisi nič uporabla,polizala,povonjala????Jaz veckrat kako mamino igračo uporabim,me zelo rajca,mmmm

o ja, seveda sem ga polizala in pofafala….potem si jo zdrkala ob misli, da ga je hči imela v ritki…..uhhhhh sem spet mokra….

kakšne igračke ima tvoja mami ???

Imaš še kakšno neizpolnjeno perverzno željo ?

Jaz, da bi fukala s psom (moj noče naskočit), pa da bi enkrat fukala s črncem ali pa dvema, da bi se s hčerjo pofukale med seboj, da bi ga zdkala konju in bi me po celem telesu zalil s konjsko spermo, pa še bi se mogoče kaj najdlo…..

Mami ma kroglice,analni čepek,vibrator,kroglice ji zmeraj ližem,normalno da si jo drkam,že ko pomislim kolkrat jih je imela v sebi,Ko me drži ji grem vohat ponosene tangice,skratka z marsicem ae zadovoljujem ne samo s Flokijem,čeprav me on vedno pripelje do vrh.orgazma.A boš danes se kaj gonla,psica pivej????

….no pa še želja mi je (sem ti že omenila), da bi dobila eno full mlado še nedolžno bejbiko, da jo predam mojemu psu, da ji preliže ozko deviško pičkico in ritko….

Prava psica si,mlado kuzlico bi rada vpeljala,prav maš z lepo mehko dlakico,mmmm,ne vem če ne bi ti to rada lizala pred kužijem,pa jo pofukala????

Moja želja,da bi z mamo skupaj obdelovale Flokija,da bi Floki pofukal mamico ,da bi tulila kot prava psica,skratka rada bi bila s kako iskuseno žensko tvojih let,maminih,da se gonive kot prave psice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close