Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Iz kje si doma ? Jaz iz okolice Lj. Mogoče pa bi se dobile in bi se skupaj poigrale, med sabo in seveda z kužkom…..mmmmm to bi bila akcija…uhhh

Tam kjer se pohorje vidi,draga moja,Floki te bo pofukal,še v rito te bo,boš cvilila kot prava kuzla

Saj to bi rada doživela….da me vpelješ še v fuk, ker moj me samo liže. Da mi napolni pičko in maternico s svojo toplo pasjo spermo, da se počutim kot goneča psica in doživim pravi pasji orgazem

Jaz bi pa rada da me v ritko fuka do onemoglosti sperma da mi teče iz ritke ti pa da mi ližeš,sesaš pasjo sperme,mmmmmmmm

Tamara ljubim te,lizala bi tvojo pičko polno pasje sperme,da bi cvilila kot stara psica??????

Odgovor na objavo uporabnika
tamara 48, 26.05.2025 ob 11:35

Kot je že naslovu napisano….ja, sem samska, ločena, imam psa, mešanca srednje velikosti. Skoraj ga ni dneva, da me vsaj enkrat ne poliže do norega orgazma.(razen, kadar imam menstro)

Vsak moški se lahko skrije glede tega, kako do naredi pes. Lahko me obsojate, da sem goneča psica, vendar me to še bolj podžge.

Sem pa izobražena, profesorica na eni od Lj gimnazij. Te užitke pa občasno delim z eno mojo nekdanjo učenko….

Ojla..piši mi na trickywikki@gmail.com me zanima srecanje..

Tamara,kje si?????????Si nastavila kužiju????

A bi te lahko spoznal?

Daj mi poslji tel …

A vaju lahko spoznam?

res te prosim da mi odgovoris … vsec ti bo

A te lahko spoznam?

Kako te lahko  kontaktiram

Lj … imam  ful dobro moznost

A te lahko privat nekaj vprasam

Ce te kaj zanima vprašaj tu ??

A se lahko spoznava …

A se lahko n kaksen nacin sama pogovarjava …

Predstavi se,drugač pa samo Tamaro bi rada spoznala

????? Dej odgovori ?

Sem te vprašala kaj te zanima??

Doga … jaz sem v lj

Ok,kaj te zanima,da me Floku fuka,al kaj???Vpraši al maš jajce al maš pičko?????

Cist mi stoji …..

? A lahko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close