Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Jaz sem tudi enkrat gledala, kako sta se dve full mladi punci poigrali s konjem in mu ga pofafali. Obe so bile čisto zalite s konjslo spermo po celem telesu, potem sta pa ena drugo prelizale….uhhhhh, sem čisto mokra spodaj…..

A ti bi ga potegnala,prvo ga daj svojem kužku,da ti v uste špricne,pol pa idi naprwj na k……..

Jaz sem tudi danes že bila večkrat mokra,sok je kar tekel iz mene,grem h kolegu da se mal pofukama,da se mali potešim,mmmmmm

Tamara kaj te je tak zmozgalo,da se ne javiš?hahahahaha

Oj…..evo me. Kako si kaj ?

Danes sem zjutraj imela še eno lepo doživetje z mojim kužijem……mi je spet lepo zlizal pičko in zlepil dlakice s svojo slino…..divji orgazem me je udaril spet.

Zdaj bo pa malo pavze, ker hčerka pride čez vikend…..treba pazit, da me ne dobi pri mojih vročih pasjih igriciah….

Jaz ok,včeraj potešena v nulo,kolega me celo prefukal,sem bla pri nemu skoraj do polniči.Enkrat mi spustil v usta,drugič v rito,tako da tamale nisma glih podmazala,drugač kot s slino,tamalo mal zrajcaj s svojimi igricami,saj ne veš kaj ji paše,ha ha ha,snoci ni blo nič?????

Uhhhh prasička, dober si se zgonla…..Tvoja mami se je pa doma verjetno fukarla….

Tudi jaz sem potrebna enega dobrega fuka……da mi zapolni obe potrebni luknjici….to bo pa drugi teden čez vikend.

Se bova dva dni drajsala na njegovem vikendu…..komaj čakam.

Ko prideš tako pozno domov, tvoja mami verjetno ve, da si se fukarla….

Tudi jaz za svojo vem, ko pride pozno domov, da je bila nabrisana v vse odprtine….

Upam da se je,ko sem prišla je blo vse tiho,tebe bi pa jaz z roko pofukala da bi norela,ma celo dlan bi ti porinala v njo,da bi cvilila kot stara psička,z jezikom bi ti pa ritko dražla mmmmmm

Veš da ve saj se mi drugi dan samo smeji,ne ve pa da bi njo isto pofukala kot tebe,še Flokija bi na njo spustila,naj bo enkrat pofukana po pasje

Moji je pa nerodno, nekako se izogiba, da bi mi pogledala v oči, prasička mala….hihihihi

Ja, s tisto kolegico se tudi fistava…..ona je sicer bolj ozka kot jaz, tako da moram lepo počasi z dlanjo noter…..ko imam pa enkrat noter, jo pa trga od užitkov….

Ti si dobro odprta?????Meni glih nerodno ni,si pa mislim kurba stara a ti ne fukaš,pa se kak si glasna

Za prvega maja, je bila kao na kresovanju. Ravno ko sem šla ob petih zjutraj na wc, so jo z avtom pripeljali domov, sem videla skozi okno, da so bili v avtu še  tri tipi…..potem je cel dan spala…..

Verjetno je imela dobro razdelane vse luknjice, pa poln želodček beljakovin…prasica goneča….

Si ti kdaj fukala z več tipi ? Jaz enkrat z dvema…

Sem kar lepo odprta…..z uporabo mal oljčka, kakšne kreme, mi lepo celo dlan do zapestja not potisneš in potem lepo vrtiš, obračaš me fukaš ko prasico zgonjeno…..

Ti si verjetno še bolj ozka, ker misi še rodila…..

Ne nisem še bila z 2,alli3,vedno z dnim ,4 prste dobim not,ja fajn občutek ko ima celo pešico??

Kok je blo z 2ma

Ti me spravljaš v ekstazo,dan za dnem,Tamara????,na tvojo potrebno pičkico,kak bi se jaz stabo gonla,mmmmn

Tamara uživaj za vikend,mislim nate,grem na zabavo tako da se bo našlo kaj poljubčsk???????????

Oj Doga….mi je danes zjutraj pes spet lepo prelizal obe luknjici……mmmmm, kako je samo globoko šel z jezikom v pičkico……noro kak orgazem me je udaril….

kako kaj ti čez vikend ?

Oj psička moja,prvo poljubček,sem bila kar aktivna,Floki še ni prisel na vrsto,haha,kot sem rekla sem bla na zabavi,me je prvo pofukal sosed,pol pa še stalni fukac,kateri se je kar izkazal.Sosed mi ga je porinal v tamalo,še se zagrela nisem me je že napolnil.Fukac si je pa vzel čas,me prvo celo prelizal,še sosedovo spermo,haha,ritko,nato me izmenično fukal,v picko,ritko koncal pa v usta,to sva proti jutru  se ponovila,skoz pa mislila nate in tvojo vročo pičkico poljubček na ščegil?????

Tudi jaz imam rada, ko me v ritko pofuka in mi istočasno grobo s prsti drgne po ščegiju, potem pa še tri ali štiri prste zabije v pičko. Pa da mi govori full perverzne besede, to me še dodatno podžge. Konec tedna pride moj fukač….sem bom dva dni gonla na njegovem vikendu kot prasica.

Iste želje imava,si ga že pafafala kužekù????

Nisem še zbrala poguma….

Kako mi ga ti pofafaš ? Enako kot moškemu, ali samo oblizuješ po vrhu, ali ga daš celega v usta skos do grla ??

Ko me v ritko mam rada da gre na hard,zraven pa grobo raztsguje pičkico,tako me kar kmalu pripelje do vrhunca,pa tebe???Hčera je bla doma,Nina si rekla da ji je ime,je kaj fukala????Moja stara sta se snoč žgala ko nora ,mmmmmm

Ja celega potegnem,prvo mu ga začnem malo božat da mu pride ven,pol pa.prvo z jezičkom po vrhu,pol pa celega  z jezikom obdelujem ,ko mu prihana kar teče iz ust,superca,enako ga pripravim da me pofuka,ko nabija ko nor cvilim,proban,si ja zdresirana kurbica,psička

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close