samske ženske s psom
Oj…..evo me. Kako si kaj ?
Danes sem zjutraj imela še eno lepo doživetje z mojim kužijem……mi je spet lepo zlizal pičko in zlepil dlakice s svojo slino…..divji orgazem me je udaril spet.
Zdaj bo pa malo pavze, ker hčerka pride čez vikend…..treba pazit, da me ne dobi pri mojih vročih pasjih igriciah….
Za prvega maja, je bila kao na kresovanju. Ravno ko sem šla ob petih zjutraj na wc, so jo z avtom pripeljali domov, sem videla skozi okno, da so bili v avtu še tri tipi…..potem je cel dan spala…..
Verjetno je imela dobro razdelane vse luknjice, pa poln želodček beljakovin…prasica goneča….
Si ti kdaj fukala z več tipi ? Jaz enkrat z dvema…
Oj psička moja,prvo poljubček,sem bila kar aktivna,Floki še ni prisel na vrsto,haha,kot sem rekla sem bla na zabavi,me je prvo pofukal sosed,pol pa še stalni fukac,kateri se je kar izkazal.Sosed mi ga je porinal v tamalo,še se zagrela nisem me je že napolnil.Fukac si je pa vzel čas,me prvo celo prelizal,še sosedovo spermo,haha,ritko,nato me izmenično fukal,v picko,ritko koncal pa v usta,to sva proti jutru se ponovila,skoz pa mislila nate in tvojo vročo pičkico poljubček na ščegil?????
Forum je zaprt za komentiranje.