Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Nisem mu ga zdrkala….samo polizal mi jo je danes zjutraj. Mogoče bom zvečer, najbolj pa mi paše zjutraj…..

Ko sem že zrajcana in se mi zaliže globoko v pičko….potem se gonim kot prava psica…..

Bogi kuža,pa trpi,malo mu ga le pocuzaj,a si že probala njegovo spermo????

Nisem še nikoli….moram se pripravit in zbrat pogum……

Probaj ne bo ti žal,okusna,mmmm,saj si ja prava psička,mmmm,zberi pogum mal na roko pol pa v usta mmmmm

Boš enkrat probala,ne boš nehala,boš hotela samo še fafat

Saj pravim, bom probala, verjamem da je super. Koliko si bila stara, ko si ga psu prvič potegnila ? Verjetno zelo mlada…

Ma okrog 17,od takrat naprej mu ga kar redno

Saj me zelo vzburja, ko pogledam kakšen filmček….ko mu ga z roko potegne izmed zadnjih nog in mu ga globoko pofafa in vsega obliže, na koncu ko mu pa pride v usta, vse lepo pogoltne…….prave psice…..mmmm

Lepo, da si bila že tako mlada prava goneča psička……verjetno si mogla pazit in verjetno še danes, da te starši ne zalotijo….

Normalno da se pazim,da me ne zalotjo,to prakticiram ko sem sama,kar je kar velikokrat,da lahko delava kar čeva,tebi je fajn,da si sama,a ne

Ja, jaz sem sama, tako da ni problem. Si predstavljaš, da te mama zaloti, ravno ko si speta s psom in te polni…..verjetno ne bi bilo najboljše ….hihihihii

Ka bi ti naredila,da si mi mama,pa me dobiš sprijeto s pesom????

Rekla bi ti : O ti psica mala, sem že dolgo časa slutila, da se goniš z našim psom, zdaj boš to počela pred menoj….

Kaj bi pa dejansko tvoja mami rekla oz. reagirala, pa veš samo ti…. 🙂

Škoda da mi nisi ti mami,moja me ubije,hahaha

Potem pa res pazi,da te slučajno ne dobi.

Potem se tvoji mami niti ne sanja kakšno gonečo psico ima doma….hihihi

To pa res ne veljam za pridno deklico,vedno bolj me rajcas

Tudi moji hčeri se ne sanja kakšno psico ima za mamo….hihihi….to me še posebej rajca…

Kolk je stara??????

24.

Koliko pa je tvoja mami ?

Mami je bla50,dobra mačka

A mu zopet držiš,Tamara,da te poliže???

Ob petih zjutraj šla v garažo po psa, ga pripeljala v spalnico, se slekla do nagega, razprla noge in potem je skočil na posteljo….in najprej lepo s smrčkom lepo ovohaval in potem začel lepo lizat……uhhhh čez, pet minut je me zdrmal tak orgazem, da se mi je kar zameglilo….

Sem ti kar nevoščljiva,zberi pogum pa mu ga ti dober potegni.Kaj bi ti pa tvoja hčera rekla če bi te vidla kako se s pesom pariš,oziroma kako te liže in kako se ti zvijaš?????

Verjetno bi se me odpovedala….. 🙂

misliš,ti samo uživaj psička stara,če bi bila moja mati,bi ti pomagala da te pofuka,da te napolni s spermo,da ti teče iz tvoje pičkice,a kolegica mu ga tudi ne potegne,oziroma ji tudi samo liže?????

Z veseljem bi bila s tabo, da me vpelješ. čeprav si še mlada, si že prava goneča psica. Kolegico tudi samo liže, je pa tudi zelo potrebna prasica…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close