Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Si prava goneča psica z mano vred ,če bova sama doma me bo lahko še pofukal,tako sem danes zagreta,še malo pa  bo lahko svoj hrapav jeziček porinil v mojo luknjico,danes greva zopet dokonca,sem tudi vsa mokra,tako kot ti,,,mmmmmm,polizala bi ti to tvojo mokro pičkico,,mmmmm

Praviš, da te privlačijo starejše….mene pa mlajše. Želim si, da bi bila enkrat z eno full mlado punco, ki bi bila še nedolžna, da se poigram z njo, seveda tudi moj pes bi jo prelizal še obe nedolžni luknjici…..iz nje bi naredila prav malo psico, da bi za vedno imela to v spominu….

A bi kaka 18letnica,ti pasala,sam te so že povečini odprte,tam 16 naprej bi se našle kaj misliš??Te rajca,kaj takega??

…..še na povodec bi jo lahko dala,,in bi s tvojim kužijem te čakala,,,

Lahko tudi od 15 let naprej…..samo da ni še v nobeno luknjico odprta, da je čisto nedolžna. Pa da jo jaz še prej lepo obrijem, ji nadenem ovratnico in povodec, potem bi se pa začela igra…  18 letnice so večinoma že vse razdevičene….

prava pohotnica si,še meni delaš lušte,18 letnice so že kar dober strenirane,marsi katera se začne takoj po o.š. žgat,kr ko pride naprej,tebe morajo v služb. kar rajcat????

Ja, me zelo rajcajo….se jim pa že na učkah vidi, katera se že fuka in katera ga še ni fasala……enim v četrtem letniku se že na daleč vidi, da so prave goneče prasice….zdaj junija, ko bo vroče, se točno vidi, da katera pride v poletni oblekci in spodaj nima hlačk…..kaj bi se ji zalizala pičko in ritko…..mmm

Mas pa idejo na katero si jo drkaš,nosiš vedno spodnice,???Danes ko bom se gonla bom z mislimi med tvojimi nogami,mmmm

V službo jih imam vedno….ko pa kam grem ven iz našega kraja, ali pa na dopust oz. si tisto kolegico, pa poleti nimam spodnjih hlačk…..me rajca, če sem brez…

Ina pa doma seveda, tako da me lahko moj pes kadarkoli ovohava in ko sem zagreta, mu dam, da me poliže globoko v notranjost pičke..

Jaz bi bla tvoj kužek,bi te lizala do nezavesti,si si jo že kdaj zdrkala na kako učenko???Jaz sem si jo na sošolkino mamo,noro,vmes me je še pa Floki polizal nepizabno,,,

Uhhh, velikokrat…..tudi zdaj si jo drkam na eno iz prvega letnika…..se ji na učkah vidi, da je še nedolžna v obe luknjici. mala je pa prava lepotička, lepe našobljene ustnice, urejena, nohti….itd, črnolaska…..uhhh kaj bi ji delala…..na čim bolj perverzen način bi jo obdelala, seveda tudi pes bi jo pičko in ritko vso prelizal, nadela bi ji ovratnico in povodec, v pravo psico bi jo spremenila…

Sem že doma Floki me kar ovohavle,ve da se mu lastnica goni,samo,malo še da slečem gatice in bo lahko zaril svoj gobček,komaj čaka,sem vse mokra,mmmm

Uhhhh, uživaj…tudi jaz sem čisto premočena. Jaz pa pridem čez cca 1 uro domov…..takoj bo zavohal, da se mu lastnica goni……

Upam, da te lepo zapolni in ti napolni v maternico vročo pasjo spermo, kot bi napolnil pravo psico….

Tamara,sperma mi teče iz vseh lukenj,noro,danes se ne umijem,Floki je čist zdelan,pociva,pa ti kak kaj????

Tukaj en zoofil sam sebi piše dopisuje in odpisuje

Kaki luzer ha ha ha ha

Tamara,ne oziraj se na tega idiota,jaz sem v glavnem uživala,lp

DOGA….lepo, da si uživala in te je lepo napolnil. Jaz sem se pa danes zjutraj prepustila njegovemu jeziku….tri zaporedni orgazmi, se se tresla kot prava p…ca.

Tudi jaz si potem nisem nič umila pičkice……samo hlačke gor in urejanje za v službo.

Superca,poljubček,

….in potem sem v prelizano pičko vstavila jap.krogilce, tako da danes jih imam v sebi v službi. Malo prej sem šla lulat, si jih dala ven, vse prelizala in po lulanju vstavila nazaj…..

Lepo jih začutiš, še posebej, ko sediš in prelagaš noge eno čez drugo….mmmm

Ooh ti psička,zopet me rajcaš,, ,

sem si jo mogla kar malo pobožati,koliko kroglic si vstaviš,??

tri kroglice imam v sebi. Lahko dodaš še četrto, samo tri mi nekako najbolj odgovarjajo, jih najbolj začutim…..

jaz si dam ponavadi dve,pa analni čepek,je super občutek,

ja, analni čepek je tudi super, samo danes si ga nisem vstavila.

Se boš zvečer kaj gonla????Potegni mu ga malo da ti zalije usta,ali si mu ga vsaj zdrkala????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close